Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Darmowy hosting pod strone metin2 lub forum!

SUREK

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie mam zamiaru się kłócić lecz to że dałeś rozmowę nic z tego nie wynika.

Równie dobrze mogą odpisywać poważnie a tak na prawdę okradać "swoich użytkowników".

Ty chyba idiotom jestes.. Powiedz mi jak moze FIRMA ZAREJESTROWANA (Spolka) z kapitalem 20tys oszukiwac ludzi? Wystarczylo by to zglosic i maja problemy jak i nawet kary.  Zanim napisze kolejna osoba pojebanego posta to niech przemysli to co napisze i sprawdzi.

ban.gif

Opublikowano

Mylisz ludzi , nie jestem Ambrozjak tylko SurMistrz jak już .

Ja tylko promuje i zarazem prowadzę ten hosting.

Trzeba było wsadzić w ten hosting 4x więcej niż wsadziłeś. Może wtedy wyszedłbyś Lepiej. :) Szczerze powiedziawszy to wole friko.pl, ct8.pl lub 000webhost.com :)

nlcEZxg.png

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

no niestety to nie dziala.

odprowadzacie podatki?

Jest zasada, że do cudzego portfela się nie zagląda. Prowadzą sobie Hosting, niech to robią. Nie chcesz korzystać to nie musisz...

Ty chyba idiotom jestes.. Powiedz mi jak moze FIRMA ZAREJESTROWANA (Spolka) z kapitalem 20tys oszukiwac ludzi? Wystarczylo by to zglosic i maja problemy jak i nawet kary.  Zanim napisze kolejna osoba pojebanego posta to niech przemysli to co napisze i sprawdzi.

A to że jakaś spółka ma kapitał 20tys to żaden argument :).  Po 2 musiałbyś to oszustwo udowodnić, a tego nie zrobisz, bo pewnie nawet byś o tym nie wiedział :D.

• 1 rok później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...