Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Darmowy hosting pod strone metin2 lub forum!

SUREK

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

logo.png

HelpServ.pl - Hosting tworzony dla ludzi którzy tworzą z pasją !

Podstawowe informacje

Przestrzeń dyskowa: 1 GB
Miesięczny limit transferu: 50 GB
Panel administracyjny: TAK (Direct Admin)
Liczba domen i subdomen: brak limitu

Parametry konta

Obsługa kont pocztowych: TAK
Ilość kont pocztowych: brak limitu
Rodzaj baz danych: MySQL5
Ilość baz danych: brak limitu
Skrypty do obsługi baz: phpMyAdmin
Wersja PHP: PHP5
Dostęp FTP: TAK (bez limitu)
Dostęp SSH: NIE 
Dostęp do crona: TAK
Obsługa .htaccess: TAK
Obsługa DNS: TAK
Statystyki: TAK

Dlaczego akurat my?
Jesteśmy firmą a nie jakimś "krzaczkiem" który upada po tygodniu stoimy od ponad 4lat!
W tych czasie nabraliśmy wprawy w zarządzaniem hostingiem świadczą o tym nasze inne serwisy (nie będziemy ich tutaj reklamować).
Zależy ci na hostingu który jest niezawodny , stabilny a co ważniejsze darmowy ?
To wszystko my ci oferujemy całkowicie za DARMO!

Wejdź :

http://helpserv.pl/?page=rejestracja

Po napisaniu do suportu limity transferu można całkowicie usunąć wystarczy umieścic banner na swojej stronie www więcej informacji bezpośrednio na support

Dane Firmy

Biznes-Host.pl sp. z  o.O.
Grottgera 16/1
60-758 Poznań

NIP: 779-237-52-44
Regon: 301439993

Sąd Rejonowy w Poznaniu XXI Wydział Gosp. Krajowego Rejestru Sądowego KRS: 0000356522
Kapitał zakładowy: 20 000,00 PLN

Jeżeli masz jakieś pytania śmiało pisz do nas!

ban.png

http://laneris.pl/ban.png

____________________________________________________________________________________
Do moderatora hosting jest całkowicie DARMOWY więc proszę nie zamykać nie zarabiamy nic NA TYM!

Legenda Metin2!

sig_team.png

Opublikowano

strasznie słabe te maszyny, lepsze warunki darmowe według mnie oferuje już friko.pl w usłudze standard.

57199140501148694665.png

Opublikowano

Już dodaje co to jest za firma

PS: tutaj czytaj

http://helpserv.pl/?page=kontakt

Dalej mnie to nie przekonuje,regulamin tej firmy http://biznes-host.pl/firma/regulamin a tego czegos http://helpserv.pl/?page=regulamin , do tego wyglad tego hostingu jest okropny i daje sobie glowie uciac ze to jest lipa a takie cos jest karane, napisze do bizneshost specialnie z zapytaniem czy to oni bo ta strona moze szybko zniknac za podszywanie sie

#edit

F0vGMP4.png

PS.fajne nazwisko

ban.gif

Opublikowano

Mi to wygląda na amatorski hosting. Nie wrzuciłbym na taki żadnej strony, która jest coś warta. Chytry dwa razy traci - szybciej kupiłbym maszynę w OVH za te 8 zł.

Opublikowano

Ja bym tutaj nie dawał nic wartościowego .

Jaka jest pewność tutaj , że nie wezmą sobie waszej strony , albo waszego hasła mysql?

Jesteśmy firmą ?

Legenda Metin2!

sig_team.png

Opublikowano

Nic tutaj nie dawać tylko ostrzegam.

1. Brak 100% pewności że wam nie zajebią hasła mysql/strony..

2. Słabe parametry 50gb transfer?

Wiem z swoich doswiadczen ze 1000gb przy srednim serwie zeszło mi w 2 dni wiec jak juz robicie cos to robcie tak aby transfer byl bez limitu.

sygna.png

Opublikowano

Nic tutaj nie dawać tylko ostrzegam.

1. Brak 100% pewności że wam nie zajebią hasła mysql/strony..

2. Słabe parametry 50gb transfer?

Wiem z swoich doswiadczen ze 1000gb przy srednim serwie zeszło mi w 2 dni wiec jak juz robicie cos to robcie tak aby transfer byl bez limitu.

Transfer jest bez limitu, po kontakcie z suportem, w zamian za banner na stronie głównej.

Legenda Metin2!

sig_team.png

Opublikowano

Życzę powodzenia w używaniu darmowych hostingów pod forum czy stronę.

A co jest w tym złego ? Laneris.pl Korzystał w tym czasie jak się wybiliśmy  wykupiliśmy wszystko w hosteam :)

Legenda Metin2!

sig_team.png

Opublikowano

Ten hosting to jakiś żart, nie masz 100% pewnosci, a do tego małe parametry, ja polecam fresh.yt, 20GB dysku i 200GB transferu, na ip.board jeszcze nigdy mi cpu nie padlo, jak np na hostingerze.

pre_1392135549__sygnatura_winter32.png

Opublikowano

Ten hosting to jakiś żart, nie masz 100% pewnosci, a do tego małe parametry, ja polecam fresh.yt, 20GB dysku i 200GB transferu, na ip.board jeszcze nigdy mi cpu nie padlo, jak np na hostingerze.

Żart? Aha, no tak zaufaj krzaczkowi a nie firmie mądre.

Legenda Metin2!

sig_team.png

Opublikowano

Żart? Aha, no tak zaufaj krzaczkowi a nie firmie mądre.

Z tego co widze to gówno a nie firma, firme by było stać na lepsza grafiki i w ogole, całej strony.

pre_1392135549__sygnatura_winter32.png

Opublikowano

Z tego co widze to gówno a nie firma, firme by było stać na lepsza grafiki i w ogole, całej strony.

Jesteś debilem, ale nie martw się, autor tematu też nim jest.

pre_1405084226__sygnatura_3.png

Opublikowano

Jest to kolejny marny projekt Ambrozjaka który liczy na hasła od innych użytkowników aby okradać strony, konta na różnych portalach, grach a tak że psuć serwery aby wypromować swój serwer. Nie polecam.

Ale ty pierdolisz.. Czlowieku dalem ss z rozmowy od tej firmy ktora jest podana na stronie.

ban.gif

Opublikowano

Jest to kolejny marny projekt Ambrozjaka który liczy na hasła od innych użytkowników aby okradać strony, konta na różnych portalach, grach a tak że psuć serwery aby wypromować swój serwer. Nie polecam.

Mylisz ludzi , nie jestem Ambrozjak tylko SurMistrz jak już .

Ja tylko promuje i zarazem prowadzę ten hosting.

Legenda Metin2!

sig_team.png

Opublikowano

Surmistrz bazylu ;d nie wiem czy "Laneris" jest twój ale jak się hostingiem zajmujesz tak samo jak serwerem to powodzenia w szukaniu frajera ; )

Pozdro ;p

1377531174-U173186.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...