Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Responsywna strona

michalo2k

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka ! :)

Pewnie niektórzy mnie kojarzą z poprzednich moich projektów.

Znowu udostępniam wam nowy projekt do oceny , mam nadzieje że się nie zawiedziecie ;)

Jest to szablon responsywny. Prawidłowo się wyświetla od szerokości minimum 240px = czyli smartfony obsłuży bez problemu.

Demo (screen) :

http://michalo2.ct8.pl/images/yellow.png

@Edit  

strona została usunięta z hostingu aby uniknąć skopiowania kodu , dodam tylko zdjęcie

Opublikowano

@2up

Poszukam jakieś lepszej czcionki ;) , czcionka której użyłem ma to do siebie że trochę kiepsko wygląda pomniejszona ale zwiększona wygląda super ; )

@up

jeśli założymy że jest to szablon pod jakąś sieć serwerów lub jakieś portfolio - byle co, to po prawo można dodać jakieś krótkie informacje.

Co do walidacji to już tak opanowałem języki że popełnienie błędu jest minimalne ; )

Pozdrawiam

Opublikowano

Ładna strona i to bardzo, ale jednak wygląd newsów mi nie odpowiada.. Nie wiem czego jakoś do mnie nie przemawia.

Menu w sumie ciekawie wygląda co mi się podoba :D

Opublikowano

@up dzięki za opinie ; )

co do czcionki w tytułach to zwiększyłem odstęp między literami , teraz już się tak nie zlewa

• 3 lata później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...