Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[EP2] Dream Last Chaos

Damn.♥

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Y1zEgFw.png

Dream Last Chaos

Epizod/Episode: Epizod 2

Download:

Raty

EXP: x70

SP/PU x: 100

Upgrade/ulepszanie: 100%

Level cap: 185

Gold/złoto: xCustom

Drop: x60

EXP Z1: x25

EXP Z2: x25

Dodatkowe informacje

Start level: 1

Affinity rate: x75

DT exp: 400%

1,5k cash na start

Serwer chyba świeży, ale widziałam kilku ludzi online ^^ Zamierzam tutaj pograć trochę i zrobić gildię, więc zapraszam.

@Aktualizacja 20.02.2014 --> Dodane sety i bronie na 180 level, dodany drop golda, wszystko w Margadum.

k1hvCVp.gif

Opublikowano

Skille darmowe? Są jakieś ciekawe rzeczy, których nie ma na innych serwerach? :f 

Skille nie są darmowe, ale z Pu nie ma problemu bo jest x100, z kasą trochę lipka;3

Przede wszystkim nie ma głupiego cash npc, 15k cash na start ale nie można mieć kilku kont na tym samym ip (w grze pokazuje, że invalid password). 

I buffy na każdym dt (razem z cube i igni) =)

Zapraszam ^^

k1hvCVp.gif

Opublikowano

Skille nie są darmowe, ale z Pu nie ma problemu bo jest x100, z kasą trochę lipka;3

Przede wszystkim nie ma głupiego cash npc, 15k cash na start ale nie można mieć kilku kont na tym samym ip (w grze pokazuje, że invalid password). 

I buffy na każdym dt (razem z cube i igni) =)

Zapraszam ^^

Masz zmienne ip to masz tyle cashu ile dusza zapragnie.

Trudno się tam expi, trudno o full set & wep? 

Opublikowano

Czekam aż adm się zaloguję, zapytam, co z tymi kontami -.-

Masz zmienne ip to masz tyle cashu ile dusza zapragnie.

Trudno się tam expi, trudno o full set & wep? 

No niestety nie mam xD

Ja wbiłam 141lvl i póki co nie wiem, gdzie dalej iść. Podejrzewam, że kapela, ale to na dt ;3

Eq raczej łatwo, bo drop jest duży, jeszcze zapytam pewniej osoby ^^

k1hvCVp.gif

Opublikowano

yyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy ,36 patchy i do tego jeden ma 360mb >.<

Yyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy niektóre mają po 100 patchy z większą wagą i jakoś nikt nie marudzi...

@ Są kostiumy u npca? 

Opublikowano

Yyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy niektóre mają po 100 patchy z większą wagą i jakoś nikt nie marudzi...

@ Są kostiumy u npca? 

Wystarczy co 20/30 patchów reuploadować client, przy takim dedyku to ~2-3 minuty.

@Smutne jest to że osoby ze zmiennym ip (tak jak ja) mogą mieć nieograniczony dostęp do Item Shop a inni muszą wydawać kase żeby otrzymać to samo.

Opublikowano

czemu link do downloadu nie działa?

https://mega.co.nz/#!IAYETagL!i9Sj1XfWAJlLx7nCElF72I03YxpYAz1xuNJQAM7RXjU

Kopiuj + wklej -.-

Ps. konto, które zakładacie admini muszą aktywować, takie zabezpieczenie na xxx kont na cash. Nwm czy działające ale jednej osobie dzięki mnie aktywowali, bo podałam im jego login.

k1hvCVp.gif

Opublikowano

Wystarczy co 20/30 patchów reuploadować client, przy takim dedyku to ~2-3 minuty.

@Smutne jest to że osoby ze zmiennym ip (tak jak ja) mogą mieć nieograniczony dostęp do Item Shop a inni muszą wydawać kase żeby otrzymać to samo.

Dokładnie... Trochę nie przemyślane, ale cóż. Nic, tylko korzystać. ^^' Chociaż wydaje mi się, że osoby bez zmiennego IP nie są takie głupie żeby ładować, zawsze mogą znaleźć ofiarę która będzie ich sponsorować. ^^ 

@ Jaka postać jest najlepsza? Ogarnięty staff, czy coś jak Shadow? 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...