Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Nietypowe picki?

Battlelet

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jako iż nie mogę wyjść do platyny moimi mainami (Lee/Thresh) to postanowiłem pobawić się w nietypowe picki (do tego ostro spadłem więc straciłem nadzieje na platyne xD)

Na pierwszy ogień poszedł.... GRAGAS JUNGLE!:

rKYskIx.png

Mówie że ostry rozpierdalacz, zasada w early jest prosta - jeżeli enemy na tanka na topie a mid ma escape mechanism (kass/lb) to babysitujesz papiery czyli bot... zazwyczaj w ~15 minucie jest 6/0 na bocie bo tam wbić z full combo i jest double.Za tanki możemy się brać w mid game, w early wystarczy gankować papiery.

Do tego widzicie że clear time'y są zajebiste... ~170 farmy w 27 minucie jak na junglera to miód malina

Next patch nerf Gragasa więc wrzuce wam jakiś inny nietypowy pick xD

Jak narazie jest 4 win 2 lose Gragasem w jungli, ale fun jaki z tego jest.... niewyobrażalny xD Wpierdalasz sie na bota Q>E>Q>R robisz double i pozdro! W Tfach to samo robisz.... mój wyczyn to 1vs3 na baronie... wyszło triple i baron steal samym Q+ulti xD

Opublikowano

Nie pobijesz mojej dzisiejszej gry.

Koles poszedl na adc jako LULU.

Skonczyl ze statami 15\3 cos tam o ile dobrze pamietam.

Pomogłem? To dobrze.

Opublikowano

Gragas w lesie to nie jest nietypowy pick. Często jest tak grany. Zabraj lb, teemo czy coś a nie.

Nigdy na SoloQ nie widziałem Gragasa w jungli :) (Nie mówie o lcsach/challengerze/diamencie tylko o normalnym soloQ)

Nie pobijesz mojej dzisiejszej gry.

Koles poszedl na adc jako LULU.

Skonczyl ze statami 15\3 cos tam o ile dobrze pamietam.

Pomyśle czym tu zagrać jeszcze :D

Opublikowano

Nigdy na SoloQ nie widziałem Gragasa w jungli :) (Nie mówie o lcsach/challengerze/diamencie tylko o normalnym soloQ)

Pomyśle czym tu zagrać jeszcze :D

Nigdy? U mnie tak często był ze zacząłem to banowac zanim to było modne

tumblr_nrthjyZ6c31u4ug6zo1_500.gif
exMPC Media Team Lider || exMPC Graphic Team || exModerator || exMentor || VIP

Opublikowano

no przecież panie battletet dostawał pan jebca tydzień temu że ktoś picknął gragasa ad no to jakim kurwa prawem idziesz nim do jungli no ja pierdole nieźle powinieneś brać tabletki bo wkurwiasz

Opublikowano
Opublikowano

dobra cieniasku nie mó do mnie kotku bo nie jestem homoseksualistą jak ty pozdrawiam !!!!!@!@!@!!@!!@!

a co do meczyków bardzo ładnie zagrałeś grubym gragaskiem hehehe ale sądzę że bol był

Opublikowano

Niestety ale tępie bola i kurestwo na nim grającie :)

w takim razie tępisz mnie i moih braci :) :) :) polecam wyluzować bo to tylko programik

gl w meczykach!

Opublikowano

Niestety ale tępie bola i kurestwo na nim grającie :)

koniec z duoq i carrowaniem Cie :C.

qxv1fr.jpg

by NovusOrdo

It is better to keep your mouth closed and let people think you are a fool than to open it and remove all doubt. ~Mark Twain

Opublikowano

Jasne, ja Cie carryowałem z brązu :<

Sam wyszedłem z moim bol + vip i VMA + SAC reborn.

Ty też grałeś na bolu, przyznaj się ;o

@top

bol detected again

qxv1fr.jpg

by NovusOrdo

It is better to keep your mouth closed and let people think you are a fool than to open it and remove all doubt. ~Mark Twain

Opublikowano

lb support, lb adc, polecam niszczą

zreszta graggas w lesie to nic nowego, w pre s4 byl czesto grany ale przestano nim grac w niewiadomo jakiego powodu, jest mocny, dobre ganki, on na poczatku byl ad junglerem po wyjsciu

userbarwb.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...