Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Zostanę sponsorem

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 617
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

U kogo oferujesz reklamę ?

W sumie u każdego YT-bera z sceny Metinowej oraz kilku z poza metinowej, jednakże do każego projektu mam bardzo indywidualne podejście jeśli chodzi o reklame.

Dodatkowo mam wiele innych sposób dodatkowych dot.reklamy serwerów i z tego co można zauważyć nigdy moje projekty nie narzekają na małą ilość online :)

Pozdrawiam

True!

Opublikowano

Można polecić ze względu na stabilność i reklamy na jego serwerach :)

Opublikowano

Mozna polecic ale kontakt troche słaby i oferta slaba 50% dla niego to zbyt duzo np jesli ktos przychodzi z gotowym projektem ze strona www itp etc

Zawsze oczywiście jest możliwość negocjacji, lub dogadania się o ofertę indywidualną której nigdy nie wykluczam :)

Jeśli projekt jest na prawdę wart zawszę bardzo chętnie dogadam się na wszystkie możliwe sposoby ;)

Bardzo dobry sponsor, polecam! Tylko czasami ciężko się z nim skontaktować na GG. 

No niestety przez ostatni projekt ciężko mi odpisać każdemu na gg gdy wiadomości jest na prawdę z 10-15 i zapominam napisać później :>

@Sielu

Co do tej lewej jesteś pewien?

Dodatkowo jako sponsoring dodaje dobre znajomości- Pomyślcie sobie że te 2 Panie mogą zareklamować wam teraz projekt? :D

Macie pewność że PROJEKT POCIĄGNIE dłużej niż żaden inny!

Opublikowano

Mozna polecic ale kontakt troche słaby i oferta slaba 50% dla niego to zbyt duzo np jesli ktos przychodzi z gotowym projektem ze strona www itp etc

Mylisz się xD pamietam Metinka jak startował to się z tru dogadywałem co i ile xD

Polecam, true chowaj się tam one szukajo sponsora mówie ci xD albo c**j ta po lewej dobra sztuka nawet xD

#a temu ciągnelaaam

qaz3pc.jpgteż was kocham <3

784091427630431250239.png

Regulamin sygnatur

Opublikowano

Również wpiszę coś odnośnie tej osoby. Jest to osoba godna polecenia, sumienna życzliwa oraz słowna (co jest rzadkością wśród sponsorów). 

Z ręką na sercu mogę polecić Patryka, ponieważ trochę się już znamy mogę zdecydowanie powiedzieć jedno - POLECAM.

VlTRC8k.png

Tutoriale, free paczki od LA-Graphic.pl

1. Mega paczka grafik prezentacji oraz reklamy by L&A

http://www.mpcforum.pl/topic/1527926-mega-paczka-od-la-graphicpl-prezentacjafbsygnatury

2. Tworzenie loga do własnego serwera metin2 by L&A

http://www.mpcforum.pl/topic/906034-tworzymy-logo-zaawansowany/

3. Tworzenie własnego znaczku GM'a do serwera Metin2 by L&A,

http://www.mpcforum.pl/topic/907712-tworzymy-znaczek-gma/

Profesjonalne usługi graficzne:

Opublikowano

Zawsze oczywiście jest możliwość negocjacji, lub dogadania się o ofertę indywidualną której nigdy nie wykluczam :)

Jeśli projekt jest na prawdę wart zawszę bardzo chętnie dogadam się na wszystkie możliwe sposoby ;)

No niestety przez ostatni projekt ciężko mi odpisać każdemu na gg gdy wiadomości jest na prawdę z 10-15 i zapominam napisać później :>

@Sielu

Co do tej lewej jesteś pewien?

Dodatkowo jako sponsoring dodaje dobre znajomości- Pomyślcie sobie że te 2 Panie mogą zareklamować wam teraz projekt? :D

Macie pewność że PROJEKT POCIĄGNIE dłużej niż żaden inny!

Kurde czru ty to zawsze masz rację, jak mówiłeś tak się działo, muszę cię jednak częściej słuchać w radach dot płci pięknej.

qaz3pc.jpgteż was kocham <3

784091427630431250239.png

Regulamin sygnatur

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...