Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Zostanę sponsorem

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 617
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Witam!

Przez ostatni okres czasu piszę do mnie ogromna ilość osób o sponsoring co z jednej strony mnie cieszy, aczkolwiek niektóre wiadomości są stratą czasu dla dwóch stron.

Proszę pisać z konkretami od razu :)

"Nie ma z Tobą kontaktu"

Zgodzę się, a jest ostatnio spowodowane sesją zimową, a do tego ogromnym spamem czasami sięgającym ok.20 osób po wejściu na GG.

Przez najbliższe dni mogą być problemy z kontaktem do mnie, jednakże proszę o napisanie z konkretami i postaram się jak najszybciej odpowiedzieć.

Dodatkowo w najbliższym czasie dojdzie kilka nowości w mojej ofercie które myślę zadowolą nie jedną osobę korzystającą z takowego sponsoringu.

Przepraszam jeszcze raz za brak kontaktu, lecz proszę się nie zniechęcać, dziś postaram się na wszystkie wiadomości odpowiedzieć jeśli ktoś napiszę ;)

Pozdrawiam!

True!

Opublikowano

Polecam, jak dla mnie najlepszy sponsor dotychczas. 

Opublikowano

Polecam sponsora, ma teraz trochę mało czasu bo wiadomo każdy ma własne życie ale oferuje bardzo dobre maszyny. Do tego jest profesjonalny i wiadomo że serwer który sponsorowany jest przez tego pana będzie miał  dobrą reklamę i zabezpieczenia :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...