Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

PlayStation 3 - Opłaca Się kupić?

TrakerPL

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witajcie forumowicze!

Moje pytanie brzmi czy opłaca się kupić PS3 , nie chce odpowiedzi typu : ' Xbox Lepszy' bądź 'Kup PS4'.

Na razie mam do dyspozycji SHARP AQUS - chyba tak sie pisze i ma ok. 37' cali.

Najlepiej nowe - ale niekoniecznie

Najlepiej podsylajcie aukcjie na PW z jakimis gierami

1361565342-U334301.png

By Maxiu

-----------------------------------------------------------------------------------------------------

Opublikowano

Tak opłaca się kupić PS3 ;) Wyszła masa świetnych gier. Na dzień dzisiejszy jest to dużo lepszy zakup od PS4 czy innej next genowej konsoli.

Opublikowano

A masz jakiegos linka do konsolki? Najlepiej z GTA V albo BF 4 Albo AC 4

1361565342-U334301.png

By Maxiu

-----------------------------------------------------------------------------------------------------

Opublikowano

@Reff

1361565342-U334301.png

By Maxiu

Opublikowano

A i jakbyscie mogli dajcie jakis telewizor do pokoju zebym mogl popykac w pokoju a nie w salonie xD

1361565342-U334301.png

By Maxiu

Opublikowano

Jak pisał kolega wyżej na PlayStation 3 wyszła masa świetnych tytułów więc odpowiedź jest prosta - tak, opłaca się!

Opublikowano

Kolego linki mi na PW bo mozesz dostac Warna chyba :/

1361565342-U334301.png

By Maxiu

Opublikowano

Jakis ekranik do pokoju zebym mogl pograc jakbys mogl :)

1361565342-U334301.png

By Maxiu

Opublikowano

standardowego cos :)

1361565342-U334301.png

By Maxiu

Opublikowano

@Refuje

1361565342-U334301.png

By Maxiu

Opublikowano

Mam propozycje kupna uzywanej konoli 2 pady 500GB MW3 GTA,NFS Run,Naruto Unlimited,Uncharted 3,GT 5 i cytat " . Na dysku masz ac3, bf3 premium ( trzeba dokupic bf3 tylko ) Payday the heist". W MW3 jest 2 prestiz ,GTA V online sprtowe auto + willa. Z kontem PSN oplaca sie?

@ref

1361565342-U334301.png

By Maxiu

Opublikowano

Mam propozycje kupna uzywanej konoli 2 pady 500GB MW3 GTA,NFS Run,Naruto Unlimited,Uncharted 3,GT 5 i cytat " . Na dysku masz ac3, bf3 premium ( trzeba dokupic bf3 tylko ) Payday the heist". W MW3 jest 2 prestiz ,GTA V online sprtowe auto + willa. Z kontem PSN oplaca sie? @ref

Jeśli cena i gry Ci odpowiadają to kup.

819531478353821175209.gif

Opublikowano

odstrasza mnie tylko ze Konto PSN moze odzyskac i koniec

1361565342-U334301.png

By Maxiu

Opublikowano

opłaca się sam posiadam i jest gites ;D 

"W życiu pewne są trzy rzeczy...

Honor, śmierć i kac morderca."

Opublikowano

Dla mnie albo ps4 albo komp takie moje zdanie, w ps3 nie opłaca się, już iść, sam mam i zamierzam sprzedać. 

PC to większy wydatek, a PS4 na razie w ogóle nie opłaca się kupować (drogie i nie ma na to gier ;) )

Opublikowano

PC to większy wydatek, a PS4 na razie w ogóle nie opłaca się kupować (drogie i nie ma na to gier ;) )

E tam. 3tyś i wszystkie gry w full hd ultra na jakieś 5 lat, a potem tylko możesz coś wymienić. 

Opublikowano

no tak, ale dolicz też wartość gier na pc, żeby pograć w cokolwiek fajnego na multi musisz kupić keya ;) a nowości będą wychodziły zarówno na ps4 jak i pc z tym że na ps4 może być taka sytuacja, że gry będą wychodziły szybciej, a niektóre tytuły tylko i wyłącznie na konsole tak jak to było w przypadku GTA V ;)

A co do cen to już wiadomo gry na pc są zazwyczaj tańsze niż na konsole

Opublikowano

E tam. 3tyś i wszystkie gry w full hd ultra na jakieś 5 lat,

No tak ale nie każdego na to stać :D Nie mówię o tym, że PC jest gorszy tylko chyba decydując się na PS3 ludzie kierują się właśnie ceną i grami.

@Mateusz29 Wyjdź. Skoro kupujesz tylko gry kiedy chcesz pograć na multi, a na normalnie piracisz. To właśnie przez takich ludzików jak ty nie chcą już powoli robić gier na PC (jak dobrze zauważyłeś - GTA V). Przecież ceny gier na PC są tak śmiesznie małe, że czasami aż żal mi konsolowców, że muszą wydać 2x więcej za tą samą grę. (choć sam czasami coś kupuje na moje PS3 jak jest tanie).

Opublikowano

No tak ale nie każdego na to stać :D Nie mówię o tym, że PC jest gorszy tylko chyba decydując się na PS3 ludzie kierują się właśnie ceną i grami.

@Mateusz29 Wyjdź. Skoro kupujesz tylko gry kiedy chcesz pograć na multi, a na normalnie piracisz. To właśnie przez takich ludzików jak ty nie chcą już powoli robić gier na PC (jak dobrze zauważyłeś - GTA V). Przecież ceny gier na PC są tak śmiesznie małe, że czasami aż żal mi konsolowców, że muszą wydać 2x więcej za tą samą grę. (choć sam czasami coś kupuje na moje PS3 jak jest tanie).

@up OneDaro

jesteś troche hipokrytą jak mniemam

skoro jesteś takim gościem który kupował by wszystkie gry w które chce pograć to:

1. Jesteś głupi

2. Masz nadzianych rodziców

3. Dobrze zarabiasz

jeśli sugerować sie twoją wypowiedzią to przyrzeknij ze nigdy niczego nie pobrałeś. Skoro przez takich "ludzików" jak ja nie chcą robić gier to niech nie robią.

Jak myślisz skoro bardzo wiele osob ściąga muzyke z neta, dlaczego więc artyści dalej ją tworzą?. Bo po prostu im się to OPŁACA!!! Zrozum, że robienie dobrych gier jest opłacalne i tu liczy się tylko kasa rockstar games popełnił wielki błąd robiąć gta tylko na konsole gdyż stracił na tym dość duzo pieniędzy, w tej chwili zmiana formatu na pc im się nie opłaca i wątpie że gta się już pojawi chyba, ze będą chcieli wypromować na kolejną część. Robienie gier się opłaca, ale dobrych gier i to bez znaczenia czy gre ktoś pobierze czy kupi, bo w większości przypadkow jest tak, ze pobieramy gre na probe i jak się podoba to ide do sklepu kupuje ją i gram w multi, a jesli mi się gra nie podoba to co kasa w błoto? No tak można odsprzedać, ale pytanie, Po co robić sobie kolejny kłopot? wysyłki itd

Do tego nie zapominaj że na konsole też mozna pobrać piraty i grać za friko.

Są tytuły które warto kupić i pograć np gta, COD, a są takie które lepiej pobrać i sie przekonać jakie to gówno np produkcja Fast and Furious tytuł wielki, a od chu.... kasy kosztuje, a według mnie wykonanie gorsze niz w mario.

Opublikowano

@ Mateusz29

Wiem, że w twoim świecie to jakaś herezja ale wyobraź sobie, że jak nie mam kasy na grę to.... (UWAGA) nie gram w nią! Potrafię docenić pracę ludzi (nawet nad gniotem) i nie piracę tylko kupuję gdy chcę zagrać (ew. ściągam demo aby sprawdzić). Nie stać mnie na wszystkie gry w jakie chcę grać dlatego nie gram we wszystko w co chcę.

skoro jesteś takim gościem który kupował by wszystkie gry w które chce pograć to:

1. Jesteś głupi

W takim razie co? To, że płacę za każde jedzenie które jem to znaczy, że też jestem głupi? Powinienem iść do sklepu i kraść "bo po co płacić"? Jedzenie jak i gry na świecie z dupy się nie biorą... Jak by nikt nie kupował gier to by ich nie robili w ogóle.

Jak myślisz skoro bardzo wiele osob ściąga muzyke z neta, dlaczego więc artyści dalej ją tworzą?. 

Bo mimo to i tak część ludzi kupuje płyty i płaci za występy? (tak to też dla ciebie nienormalne pewno)

Są tytuły które warto kupić i pograć np gta, COD, a są takie które lepiej pobrać i sie przekonać jakie to gówno np produkcja Fast and Furious tytuł wielki, a od chu.... kasy kosztuje, a według mnie wykonanie gorsze niz w mario.

Czy ty wiesz co to Mario? Seria Mario przewyższa wszystkie CoDy, GTA, BFy, Assassiny razem wzięte. Praktycznie każda nowa gra o Mario to ideał i sprzedaje się w milionach sztuk. Nie pisz o czymś o czym nie masz pojęcia.

Opublikowano

Człowieku widzę, że z całej mojej wypowiedzi wybrałeś tylko zdania z kontekstu pod swoją wypowiedź i tak do konca mnie nie rozumiesz,

nie napisałem, ze uważam cie za debila tylko napisałem, że jest to jedna z opcji, co do piosenek to nie wiem po co to rozwijałeś jak o tym wspomniałem wcześniej?

a co do mario chodziło mi tutaj o stare dobre mario z lat 90 i bardziej mi tutaj chodziło o wystrój graficzny gry, niż o grywalność przy mario na pegazusie spędziłem naprawde wiele godzin dobrej zabawy jako dzieciak i mile to wspominam, bo żadna gra do tej pory nie dała mi takiej radochy jak te na pegazusa.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...