Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem z FPS

Damianbadboy

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ehh, same buraki się wypowiadają, udają, że się znają i gadają , by wydać 300zł na jakiś złom . Gdyby chociaz ktoś by myślał, to takich rzeczy już nie kupuje się w detalu (nie mam również na myśli hurtu -.-), a jak już komuś zależy to pech, musi kupić nowsze i tyle

-,,ci i można spokojnie grać."

- ==.==

Tak, przy zainstalowanych modzie na niskie tekstury gralem w WoTa na gorszym sprzęcie. Jeszcze jakiś błąd widzisz? Proszę wyjaśnij mi to mój mistrzu.

Autorowi tematu powiem że sprzęt nie jest zły ale ddr2 za jakiś czas znikną jak sdram, vista to najgorszy system operacyjny od microsoftu, a karta graficzna to wykastrowana wersja której nie podkręcisz. Więc na krótką metę dasz radę pograć ale patrząc w przyszłość wydatek 2k wystarcza na naprawdę dobry sprzęt. Jeżeli chcesz się zorientować w cenach polecam sklep morele.

Opublikowano

@Up. Mam nadzieje, ze zamowiles odp pamiec do swojej plyty ?

pamięci DDRII 667 / 533 / 400 DIMM

test

Opublikowano

@adi8pl. Co ma wspolnego ram z grafika ? Inaczej. W czym jedno przeszkadza drugiemu? Co najwyzej moze w jakis sposob ograniczac, np. slaby procek karte graficzna.

I jescze jedno. Z mila checia kupie zestawy ktore wspomiales za 150 zl jeden. Zarobisz po 100 na kazdym, transakcje mozemy zrobic przez Alledrogo...

ale ja wiem, ze nie zgodzisz sie. A wiesz dlaczego ? Bo sama karta 9800 GT jest warta na rynku okolo 100 zl. wiec bredzisz mowiac, ze kupiles po 50 zl. za zestaw.

Milordzie , takie rzeczy ja na przetargach kupuje, buraki walone świata nie znają i się odzywają

76561198018588473.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...