Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jak robić Minimapy WorldEdytor!

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Tak tak, Teraz mam Beke z ludzi którzy pisali że naprawili WorldEdytor tak że robi minimapy... beka z Ludzi w chuj...

Aby zrobić minimape, Wystarczy Kliknąć : Insert  na klawce i mamy zapisaną minimape w folderze mapy. Potem możemy sobie zapisać minimape taką na podgląd.

To na tyle, a ludzie którzy pisali że naprawili: Jesteście żenujący....

• Odpowiedzi 50
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

nie przyglądałem się, bo nigdy nie tworzyłem map i pewnie nie będę, ale powiem ci, że bardziej żenujący są ci, którzy prosili o fix (założę się, że byli i tacy), którzy nie mogli wejść w kod i poszukać.

Opublikowano

ale po chu jtu to piszesz.....

nie przyglądałem się, bo nigdy nie tworzyłem map i pewnie nie będę, ale powiem ci, że bardziej żenujący są ci, którzy prosili o fix (założę się, że byli i tacy), którzy nie mogli wejść w kod i poszukać.

Też nie robię minimap itp. Z ciekawości pobrałem program nie śmigało. Pobrałem z epvp od niemaca co dał Button odpowiadający za przycisk insert. Potem koleś napisał że działa bez fixa, postanowiłem zajrzeć w kod i wszystko jak na tacy... Ale up2x.. Na chuj mają być ludzie piszący: My naprawiliśmy minimapy hahahahahha śmiech na sali.. Trzeba pomagać ludziom którzy zaczynają i nawet nie widzą co to c++.. A gdy wejdą w kod zobaczą tyle tego to zamkną to szybciej niż otworzyli. 

Opublikowano

Miesiąc. Cóż i tak długo to zajęło :)

Co niby co długo zajęło? Że ktoś udostępnił? 

Sami jesteście zjadaczami czyjejś pracy.. Gdyby nie ludzie nawet sf byście nie mieli.... Masakra co się stało z MPC, kiedyś to było forum a teraz? Kurwa nawet nie chcecie ludziom powiedzieć że wystarczy 1 button a na początku jak sami zaczynaliście to pewnie nie wiedzieliście jak zrobić obejście do metina... 

Śmiać mi się chce, ludzie nie szanujecie ludzi....

Opublikowano

Co niby co długo zajęło? Że ktoś udostępnił? 

Sami jesteście zjadaczami czyjejś pracy.. Gdyby nie ludzie nawet sf byście nie mieli.... Masakra co się stało z MPC, kiedyś to było forum a teraz? Kurwa nawet nie chcecie ludziom powiedzieć że wystarczy 1 button a na początku jak sami zaczynaliście to pewnie nie wiedzieliście jak zrobić obejście do metina... 

Śmiać mi się chce, ludzie nie szanujecie ludzi....

Oczywiście. Dzielić się by "nastoletni biznesmeni" kopiowali czyjąś robotę/rozwiązania na serwery kosząc na tym pieniądze. Kiedyś dzielenie się miało sens, teraz ktoś to wykorzysta nawet nie znając działania i kosząc na tym hajs. Dlatego nikt tu nic ciekawego nie udostępnia.

Opublikowano

Oczywiście. Dzielić się by nastoletni biznesmeni kopiowali na serwery kosząc na tym pieniądze. Kiedyś dziele się miało sens, teraz ktoś to wykorzysta nawet nie znając działania i kosząc na tym hajs. Dlatego nikt tu nic ciekawego nie udostępnia.

Rozumiem, ale nie to miałem na myśli... Chodziło mi o błahostki takie jak ten temat..

Opublikowano

Rozumiem, ale nie to miałem na myśli... Chodziło mi o błahostki takie jak ten temat..

Kreatywne myślenie wystarcza do szukania takich błahostek.

Opublikowano

dokladnie, ja nie mialem o tym zamiaru powiedziec... bo po co? znajomi o tym wiedzieli to logiczne, ja im cos dam, podpowiem to oni mi sie odwdziecza, a jakis idiota dostanie za darmo a od siebie nic nie da i skosi hajs... bezsens nie uwazasz? jeszcze gdyby chociaz 50% forum dawalo cos od siebie to by bylo warto , ale tu takich ludzi moze jest 5%

Opublikowano

dokladnie, ja nie mialem o tym zamiaru powiedziec... bo po co? znajomi o tym wiedzieli to logiczne, ja im cos dam, podpowiem to oni mi sie odwdziecza, a jakis idiota dostanie za darmo a od siebie nic nie da i skosi hajs... bezsens nie uwazasz? jeszcze gdyby chociaz 50% forum dawalo cos od siebie to by bylo warto , ale tu takich ludzi moze jest 5%

No macie racje. Ale zawsze jest jakieś ale: Np: baran80 czy jakoś tak pytał się kilka razy i nikt mu nie wysłał na pw.. On daje od siebie sporo tutów więc nie rozumiem dlaczego nikt mu nie wysłał..

Albo Vatahar tak samo, zawsze upał wam mapy.. Też się pytał i nikt mu nie pomógł..

Opublikowano

No macie racje. Ale zawsze jest jakieś ale: Np: baran80 czy jakoś tak pytał się kilka razy i nikt mu nie wysłał na pw.. On daje od siebie sporo tutów więc nie rozumiem dlaczego nikt mu nie wysłał..

Albo Vatahar tak samo, zawsze upał wam mapy.. Też się pytał i nikt mu nie pomógł..

baran i vatahar otrzymali odemnie info zanim ty to udostepniles,

z vatahrem pare razy pracowalem w przeciagu ostatniego polrocza i mamy dobry kontakt :)

Opublikowano

Moim zdaniem myślenie stereotypowego Polaka.Chcesz zjeść jabłko i mieć jabłko. Jeżeli komuś pomożesz musi CI się odwdzięczyć. Właśnie dla tego 5% osób z tego forum wrzuca coś swojego , ponieważ Ci nowi którzy dopiero chcą wejść na scene metin2 z czymś swoim nie mają mają skad ciągnąć podstaw.

Opublikowano

Moim zdaniem myślenie stereotypowego Polaka.Chcesz zjeść jabłko i mieć jabłko. Jeżeli komuś pomożesz musi CI się odwdzięczyć. Właśnie dla tego 5% osób z tego forum wrzuca coś swojego , ponieważ Ci nowi którzy dopiero chcą wejść na scene metin2 z czymś swoim nie mają mają skad ciągnąć podstaw.

Nie mowie o nowych, zanim cos takiego napiszesz przeczytaj jeszcze raz co napisalem....

"a jakis idiota dostanie za darmo a od siebie nic nie da i skosi hajs..."

Wspomnialem tu gdzies o nowym uzytkowniku? gwarantuje, ze jezeli ktos nowy potrzebujacy do mnie napise, praktycznie zawsze mu pomoge wystarczy, ze jest wporzadku :)

Opublikowano

Up.

Też nie zrozumiałes o co mi chodziło. Nawiązałem do "gdyby chociaz 50% forum dawalo cos" a taka prawda , że większość osób które proszą o pomoc są nowe :)

Nie ma co nabijac postów jak coś pisz pw. ;)

Opublikowano

Właśnie dla tego 5% osób z tego forum wrzuca coś swojego , ponieważ Ci nowi którzy dopiero chcą wejść na scene metin2 z czymś swoim nie mają mają skad ciągnąć podstaw.

No byś się wstydził.. Jest masa poradników, działów do pomocy; Jest tego MNÓSTWO.. Kwestią jest nie to, że oni nie mają gdzie tej pomocy szukać, tylko jakiego typu pomocy chcą - a chcą gotowców.

Spójrz na tematy, które są pisane w pomocach - oni proszą o pomoc, bo nie mogą wgrać GOTOWCA! GOTOWCA! Nie, nie próbują pisać, nie wiem coś kombinować, tylko lepiej rzucić na mpc i mieć spokój.

To nie jest pomoc, to jest karmienie ich leniwych dup gotową pracą, uczenie tego, że jeśli coś się spieprzy to ci ktoś to za darmo naprawi, to uczenie, że mózg służy tylko i wyłącznie do wypełnienia czaszki..

Cd tych 5% - stale ich ubywa.. Po co wrzucać cokolwiek, skoro zostanie to wykorzystane na jakimś dedyku (bd koleś miał z tego hajs) lub połowa nie bd wiedziała jak to wgrać (żenada..).

Nowi chcą wejść? Prędzej się nachapać pieniędzy.. Po chuj im cokolwiek publikować, skoro mogą dorzucić cegiełkę do swojego syfu zbudowanego z gotowców.

Nie mają podstaw? Proszę Cię, kto szuka znajduje. Jakby im NAPRAWDĘ zależało - znaleźliby rozwiązanie, siedzieliby po nocach, szukali z innych źródeł (na tym to pośrednio polega, na minimalnym WYSIŁKU).

A cd pomocy na gg - zazwyczaj słowa wiodące to "daj", "zrob", "napraw".

Opublikowano

I Ty się do tych 5% zaliczasz więc już możesz wyjść.

Dzięki, ułatwi to w chuj robienie minimapek.

Minimapka zapisuje też cienie?

Opublikowano

I Ty się do tych 5% zaliczasz więc już możesz wyjść.

Dzięki, ułatwi to w chuj robienie minimapek.

Minimapka zapisuje też cienie?

Zapisuje Minimapy i cienie. 

Opublikowano

uwielbiam jak na forum jest coś udostępniane i potem 90% tematu jest spina 'hurr durr udostępniłeś to!', 'hurr durr miałem to miesiąc temu'. :v

Opublikowano

No byś się wstydził.. Jest masa poradników, działów do pomocy; Jest tego MNÓSTWO.. Kwestią jest nie to, że oni nie mają gdzie tej pomocy szukać, tylko jakiego typu pomocy chcą - a chcą gotowców.

Spójrz na tematy, które są pisane w pomocach - oni proszą o pomoc, bo nie mogą wgrać GOTOWCA! GOTOWCA! Nie, nie próbują pisać, nie wiem coś kombinować, tylko lepiej rzucić na mpc i mieć spokój.

To nie jest pomoc, to jest karmienie ich leniwych dup gotową pracą, uczenie tego, że jeśli coś się spieprzy to ci ktoś to za darmo naprawi, to uczenie, że mózg służy tylko i wyłącznie do wypełnienia czaszki..

Cd tych 5% - stale ich ubywa.. Po co wrzucać cokolwiek, skoro zostanie to wykorzystane na jakimś dedyku (bd koleś miał z tego hajs) lub połowa nie bd wiedziała jak to wgrać (żenada..).

Nowi chcą wejść? Prędzej się nachapać pieniędzy.. Po chuj im cokolwiek publikować, skoro mogą dorzucić cegiełkę do swojego syfu zbudowanego z gotowców.

Nie mają podstaw? Proszę Cię, kto szuka znajduje. Jakby im NAPRAWDĘ zależało - znaleźliby rozwiązanie, siedzieliby po nocach, szukali z innych źródeł (na tym to pośrednio polega, na minimalnym WYSIŁKU).

A cd pomocy na gg - zazwyczaj słowa wiodące to "daj", "zrob", "napraw".

Piekna wypowiedz sherer, w 100% potwierdzam :)

Opublikowano

uwielbiam jak na forum jest coś udostępniane i potem 90% tematu jest spina 'hurr durr udostępniłeś to!', 'hurr durr miałem to miesiąc temu'. :v

<3  Skąd ja to znam ^^

Opublikowano

a pozostałe 10% narzeka, że nadal im kurwa nie działa :C

@Ps

All life with MPC? Srsl?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...