Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Co ten Riot robi?

matteom5

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 61
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Nie mam neta od netii czy upc, mam od prywatnego dostawcy, dobrego przyjaciela rodziny, który nie ma powodów do oszukania.

Jeżeli masz od prywaciaża to z pewnością "owy prywaciaż" dzierżawi X przpustowości od topowych prowiderów internetowych min. netia lub

od innego topowego prowidera internetowego.

Opublikowano

Gra jest coraz bardziej chujowa i dlatego w nia nie gram a ze riot to pizdy i nie potrafia kupic porzadnego serverka za te milione co maja to pozdro

Następny geniusz co myśli, że ataki ddos idą na serwer, co ci da serwer rakieta jeżeli zablokują ci łącze ? Nic , no ale co tam, wejdę napiszę coś o czym nie mam pojęcia...

Opublikowano

Gra jest coraz bardziej chujowa i dlatego w nia nie gram a ze riot to pizdy i nie potrafia kupic porzadnego serverka za te milione co maja to pozdro

Huehue Atak ddos polega na zalaniu serwer dużą ilością informacji, w jak najkrótszym czasie, ataki ddos są jedną z najtańszych opcji, ale ok się znasz.

Ty myślisz że riot ma słabe serwery ? Riot to pizdy ? gorszej bredni nie słyszałęm.

Znasz tych ludzi żeby tak o nich mówić. Inteligencją to do paznokci im nie dorastasz.

Opublikowano

Ja pierdole na mpc 3/4 to analfabeci lub idioci, rly.

KURWA TEMAT NIE JEST PŁACZEM TYLKO PYTALEM SIE CO LUDZIE MYSLA O RIOT. WIDZE WASZ POZIOM INTELEKTUALNY JEST ZBYT CHUJOWY BY TO ZROZUMIEC.

Analfabeci serio? To dlaczego są na forum? Polecam ci wrócić do szkoły i dozbierać ci cennych informacji, bo masz braki.

Pytasz się innych co myślą o Riot? Inni są normalnymi ludźmi w przeciwnieństwie do ciebie, wiedzą że to tylko gra i jak raz w  grze będą lagi to nie robią z tego nie wiadomo czego... mają własne życie i potrafią jakoś z tym żyć za raz mieli lagi. A ty za to płaczesz i jak ktoś się nie zgadza z twoim zdaniem to od razu wyzywasz od kurw. Pozdrawiam cię, widzę że twoje życie osobiste nie jest zbytnio udane.

Opublikowano

kwestia jednego serwera to sa miliardy euro ... i to nie jest od tak sobie tworzone... pomysl

+

co to sa ddosy? bo na BoLu etz takie cos jest a nei wiem czo to

Opublikowano

kwestia jednego serwera to sa miliardy euro ... i to nie jest od tak sobie tworzone... pomysl

+

co to sa ddosy? bo na BoLu etz takie cos jest a nei wiem czo to

Tak... BILARDY EURO JEDEN SERWER, też pierdolisz nieźle

DDoS

Opublikowano

Up, nie chodzi tu o kase ale jak wspomniałem w wcześniejszych postach chodzi o przetargi i o to że, nie mogą oni tak o wprowadzić się do Amsterdamu i z dnia na dzień wybudować serwerownie.

Opublikowano

jaki kretyn. pewnie wyzywa wszystkich na czacie, chodzi do gimnazjum, pali szlugi, pije alkohol, chodzi na melanże i myśli, że to oznaka dorosłości. trochę pokory patałachu. jak ci nie pasuje to usuń lola, przynajmniej jednego mniej płaczącego kida będzie. pewnie siedzisz w bronze/silver/gold, więc to żadne osiągniecie i mamy wyjebane na takiego nooba jak ty. lol nie jest dla ciebie

pozdrawiam z diamond 1

Opublikowano

Czytam sobie ten temat i dawno się tak nie uśmiałem. Kolego dostajesz grę F2P i F2W i płaczesz? Riot jest jednym z lepszych deweloperów, utrzymuje kontakt że społecznością, bierze pod uwagę ich pomysły. I uwaga zdradzę Ci sekret używanie wulgaryzmów nie czyni Cię dorosłym, wręcz przeciwnie pokazujesz jak niski poziom kultury sobą reprezentujesz.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...