Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Co ten Riot robi?

matteom5

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ta, chyba ty ddosujesz siedząc z kolegami w garażu. Po prostu skąpce nie chcą kupić nowych serwerów.

Tobie zddosowali mózg przez co masz problemy z poprawnym myśleniem. 

Nazywasz ich skąpcami? To wydawaj hajsy na skórki to kupią serwery. Nie mają takiego obowiązku kupna bo jakiś szarak nie może normalnie grać. Gra jest F2P więc ciesz się, że możesz normalnie bez płacenia grać. Lepiej dla Ciebie gorzej dla innych bo widząc to co tutaj wypisujesz to jesteś jednym z tych co wyzywają innych od retardów.

• Odpowiedzi 61
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Tobie zddosowali mózg przez co masz problemy z poprawnym myśleniem.

Nazywasz ich skąpcami? To wydawaj hajsy na skórki to kupią serwery. Nie mają takiego obowiązku kupna bo jakiś szarak nie może normalnie grać. Gra jest F2P więc ciesz się, że możesz normalnie bez płacenia grać. Lepiej dla Ciebie gorzej dla innych bo widząc to co tutaj wypisujesz to jesteś jednym z tych co wyzywają innych od retardów.

To napisz ty do nich, widać, że uważasz sie za wielką szyche, grubą rybę wyzywajac innych od szarakow (a znajac życie jesteś takim samym gownixem). Może ciebie wielka gwiazdo posłuchaja, kupia serwery i za dobre chęci dostaniesz konto że wszystkimi skinami!

Opublikowano

Marne dziecko pewnie bronz/silver płacze bo jednego rankeda przegrało jakie to żałosne. Nie masz komu się wypłakać to założyłes temat na forum. I co mamy cie teraz pocieszać? To proszę. Wszystko będzie dobrze, nie złość się. To tylko gra. Nie płacisz za nią więc nie płacz. Tak w ogóle to riot przenosi grę wkrótce na nowe serwery, ale skąd to możesz wiedzieć jak wchodzisz tylko płakać na forum. To takie życiowe. Idź się powiesić tak jak już ktoś taki temat niedawno tu założył. Jeżeli nie rozumiesz że GRA=ZABAWA to masz problem człowieku. Płakanie i wyzywanie innych ci pomaga? To ja ci współczuję. Nie toleruje takich ludzi. Możesz nie mieć cierpliwości jak przegrasz któryś raz z rzędu no trudno zrób sobie przerwę lub krzyknij pod nosem nie wiem co ci tam pomoże ale takie zachowanie jest beznadziejne. Pokazujesz swój iloraz inteligencji, który jest niższy od dzieci z podstawówki które potrafią rozróżnić zabawę od poważnego zajęcia.

Opublikowano

Co do tematu, to po kilku postach nie chce mi sie już czytać tych spin >.< Ale tak od siebie dodam, że jak na ts'ie siedzimy czasem w 5-6 osób to co najmniej raz dziennie riot komuś wywala błąd połączenia. Tzn. niby że nie ma internetu, a na ts i fb siedzi. No ale cóż, może przeniesienie serwerów w kwietniu pomoże. 

Edit: A kolejki do logowania są codziennie 

Opublikowano

To napisz ty do nich, widać, że uważasz sie za wielką szyche, grubą rybę wyzywajac innych od szarakow (a znajac życie jesteś takim samym gownixem). Może ciebie wielka gwiazdo posłuchaja, kupia serwery i za dobre chęci dostaniesz konto że wszystkimi skinami!

Ziomek nie obrażaj ich itd. bo zapewne jesteś tylko gównem z silvera który żyje i gra w lola tylko dlatego ,że ktoś kupuje rioty w wielkich ilościach.

Temat do płaczu było ich pełno i zapewne będzie. Miesiąc temu to były dopiero lagi! Wtedy grać dało radę tylko po 23 bo inaczej lagi!!!

Jakie jest moje zdanie? Mi osobiście riot nie przeszkadza chociaż czasami niemoc supportu przeszkadza ,ale cóż... Nic nie poradzimy i tak dobrze jak na tak wielką firmę.

Opublikowano

Marne dziecko pewnie bronz/silver płacze bo jednego rankeda przegrało jakie to żałosne. Nie masz komu się wypłakać to założyłes temat na forum. I co mamy cie teraz pocieszać? To proszę. Wszystko będzie dobrze, nie złość się. To tylko gra. Nie płacisz za nią więc nie płacz. Tak w ogóle to riot przenosi grę wkrótce na nowe serwery, ale skąd to możesz wiedzieć jak wchodzisz tylko płakać na forum. To takie życiowe. Idź się powiesić tak jak już ktoś taki temat niedawno tu założył. Jeżeli nie rozumiesz że GRA=ZABAWA to masz problem człowieku. Płakanie i wyzywanie innych ci pomaga? To ja ci współczuję. Nie toleruje takich ludzi. Możesz nie mieć cierpliwości jak przegrasz któryś raz z rzędu no trudno zrób sobie przerwę lub krzyknij pod nosem nie wiem co ci tam pomoże ale takie zachowanie jest beznadziejne. Pokazujesz swój iloraz inteligencji, który jest niższy od dzieci z podstawówki które potrafią rozróżnić zabawę od poważnego zajęcia.

Jak juz to brąz/bronze dzieciaczku. Nie mowie kto tu ma silver V 0 lp i kto był boostowany przez kolegow. Marnym silverkiem jesteś ty, więc zamknij jape i śpij.

Jeśli uważacie że to temat płaczu to po chuy się udzielacie? Wychodzi na to, że spamujecie gdyż ja zadałem pytanie co sadzicie o riocie, a jak widać, kilku idiotow nie czyta posta tylko tytuł tematu. XXI wiek wita.

@Edit sam jestem silver ii ale jak widzę że silver V z chujowym mmr pisze że jestem marnym graczem to mnie krew zalewa.

Opublikowano

Po pierwsze-Support nic nie moze zrobic z twoim Loss Prevented, po drugie-Jest to Darmowa gra a lagi wystepuja zadko. Po trzecie-Jeden gracz mniej to nic, jesli chcesz-to wypierdalaj...

Albicoolvod->Katatuki

d64cee27e8dd47f0bbd3738cee5a7cce.png

Opublikowano

Ta gra jest darmowa, nie jest P2W, więc o co te stęki? Ja się nauczyłem grać z laggami. Wolę już mieć 800 pingu niż 2 afków albo troli. Trzeba nauczyć się cieszyć tym, co się ma : )

Opublikowano

Mój nick to MosekW4RIAT może nie jestem najlepszym graczem no ale cieszę się z miejsca w którym jestem (platyna 3 jeśli komuś się nie chce sprawdzać). Też miałem nie raz taka sytuację ale ci kurwa się nie żale na forum że przegrałem bo miałem lagi no człowieku po chuj zakładasz temat? Po to żeby ci się ktoś wypowiedział jeśli cie nie interesuje opinia innym bo nie tolerujesz krytyki to porozmawiaj z psychologiem. Krytyka jest bardzo dobra bo możesz przemyśleć zachowanie to co robisz źle możesz się poprawić. Będziesz płakał bo jesteś słaby. Będziesz przegrywał będziesz mówił że chujowy team i dlatego jesteś w tym silverze 2 i się nie wybijesz do czasu dopóki nie zmienisz nastawienia. Lubię dyskutować to się wypowiadam a, że twoja inteligencja poraża niskim poziomem to nie moja wina nie chodzi mi tu o ortografie tylko o zachowanie.

Opublikowano

Mój nick to MosekW4RIAT może nie jestem najlepszym graczem no ale cieszę się z miejsca w którym jestem (platyna 3 jeśli komuś się nie chce sprawdzać). Też miałem nie raz taka sytuację ale ci kurwa się nie żale na forum że przegrałem bo miałem lagi no człowieku po chuj zakładasz temat? Po to żeby ci się ktoś wypowiedział jeśli cie nie interesuje opinia innym bo nie tolerujesz krytyki to porozmawiaj z psychologiem. Krytyka jest bardzo dobra bo możesz przemyśleć zachowanie to co robisz źle możesz się poprawić. Będziesz płakał bo jesteś słaby. Będziesz przegrywał będziesz mówił że chujowy team i dlatego jesteś w tym silverze 2 i się nie wybijesz do czasu dopóki nie zmienisz nastawienia. Lubię dyskutować to się wypowiadam a, że twoja inteligencja poraża niskim poziomem to nie moja wina nie chodzi mi tu o ortografie tylko o zachowanie.

Moje konto to xPeke ukradł, wiesz?

Twoja inteligencja jest na niższym poziomie, bo się odzywasz gdy gownix masz do powiedzenia.

Opublikowano

Ojej komuś zabrakło argumentów co to się stało? Słowo "gównix" widzę że gimnazjum więc trzeba się wyszalec w necie no cóż taka już dzisiaj czasy nastały :)

Po prostu z idiotami nie dyskutuję, gdyż nie chce się znizyc do twojego poziomu gimbusku :)

Opublikowano

No no dokładnie masz rację. Gimnazjum dawno skończyłem no ale to jest nieważne. Niech ktoś się wypowie czy dorosły człowiek zdrowy na umyśle założy taki temat? Niech jakiś pełnoletni normalny człowiek mi to powie? Czy dorośli ludzie płaczą bo przegrali?

Opublikowano

Idioto lecz się ;).

Pana moderatora proszę o cls tematu, gdyż hieny na posty się zlatuja.

Opublikowano

Wielki płacz bo masz lagi? Usuń grę jeżeli Cie irytuje i po sprawie ;)

"Po prostu z idiotami nie dyskutuję, gdyż nie chce się znizyc do twojego poziomu gimbusku" - Mam dla Cb rozwiązanie siądź przed lustrem i to sobie przedyskutuj!

Nie wiem po co piszesz temat . Wypłacz się mamie uwierz to pomaga -.-

Opublikowano

Mi się obiło o uszy że na serwery riot są przeprowadzane ataki DDOS, a to przecież pobiera nie małe zasoby.

Płacz ból dupy, jak masz lagi to nie graj.

Do autora odrazu możesz wrzucić tą grę do kosza.

Opublikowano

Ja pierdole na mpc 3/4 to analfabeci lub idioci, rly.

KURWA TEMAT NIE JEST PŁACZEM TYLKO PYTALEM SIE CO LUDZIE MYSLA O RIOT. WIDZE WASZ POZIOM INTELEKTUALNY JEST ZBYT CHUJOWY BY TO ZROZUMIEC.

Opublikowano

Chłopczyk się denerwuje. Wyprowadziłem cie z równowagi? Nie znosisz gdy ktoś ma rację? A ja uwielbiam mieć rację. Lubię się kłócić bo wiem że mam rację. Bronisz się poprzez wyzywanie, ale muszę cie rozczarować dzięki graniu w lola nauczyłem się ignorować wyzwiska.

Opublikowano

Jeżeli ty wierzysz dostawcy internetu na słowo to pozdro. Mam znajomego który pracuje w netii i podobno zawsze tak mówią i mają mówić, ale co tam pani powiedziała, że problemów nie ma to napisze, że riot jest *******.

Edit Jeszcze 1, napisałeś, że WOW nie miał takich problemów w szczytach popularności. Nie porównuj takiej jak WOW, która była popularna powiedzmy w 200X roku, a lola w 2014, teraz są dostępne takie techniki, że zrobienie zamętu na serwerze to kwestia 5min i po drugie inna społeczność, gdzie na WOWa nikomu się chciało nawet atakować, a w przypadku LOla jest po prostu duża grupa ludzi, którzy się mszczą za coś itp.

Opublikowano

Nie mam neta od netii czy upc, mam od prywatnego dostawcy, dobrego przyjaciela rodziny, który nie ma powodów do oszukania.

Opublikowano

Jednak pragnę zauważyć, że tylko pewna grupa ludzi ma problemy z lagami. Ja gram w lola od ponad 2 lat i sytuacji z lagami nie miałem więcej niż palców. To, że u niego nie odnotowano, żadnych spadków to nie znaczy, że nie ma problemów na drodze np. wpisz ping jakies serwisu i zobacz przez ile routerów przechodzi twój pakiet danych, nie zawsze musi to być wina tego gdzie dociera (przykładowo u mnie do google.pl leciało przez ponad 200 routerów)

Opublikowano

No super, co za zjebana firma. Gram rankeda, 7 osób skarży się na lagi, ping 800+, dostawca mówi że to nie z jego winy, na speedtest.net 13 ms ping, a riot co? NI CHUJA, PRZEGRANA A NIE LOSS PREVENTED. Sobie tak myślę, że lepiej gdyby tą gra kierował blizzard, oni przynajmniej nie są banda chciwych chujow jak ten RIOT. Napiszę do riotu, jak mi nie dadza LOSS PREVENTed to gra idzie na 100pro do kosza. A co wy o tym gownie (firmą tego nazwać nie można) sądzicie?

xdddd Serio myslisz ze ich obchodzi ze stracili 1 gracza ?

NIE !

Opublikowano

[...] Sobie tak myślę, że lepiej gdyby tą gra kierował blizzard, oni przynajmniej nie są banda chciwych chujow jak ten RIOT. [...]

Bo to Riot wymaga kupienia ich gry + kilkudziesięciu złotowego  abonamentu, a do gry i tak wprowadza sklepik. LoL jest darmowy a sklep premium nie daje żadnych korzyści w rozgrywce. Spójrz sobie na Hearthstone np. tam możesz kupić za real kasę karty i wstęp na arenę, założę się też że w ich MOBA również będzie jakiś sklep premium. Nie pisz głupot że to Riot leci na kase...

cg4h.png

Obecnie gram na prywatnym serwerze World of Warcraft - Sunwell.pl

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...