Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Co ten Riot robi?

matteom5

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

No super, co za zjebana firma. Gram rankeda, 7 osób skarży się na lagi, ping 800+, dostawca mówi że to nie z jego winy, na speedtest.net 13 ms ping, a riot co? NI CHUJA, PRZEGRANA A NIE LOSS PREVENTED. Sobie tak myślę, że lepiej gdyby tą gra kierował blizzard, oni przynajmniej nie są banda chciwych chujow jak ten RIOT. Napiszę do riotu, jak mi nie dadza LOSS PREVENTed to gra idzie na 100pro do kosza. A co wy o tym gownie (firmą tego nazwać nie można) sądzicie?

• Odpowiedzi 61
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

to nie graj i spierdalaj boze.

Po chuy komentujesz jak nic nie wnosisz do tematu?

Opublikowano

I tak będziesz grał. RIot nie ma możliwości dodania loss prevented tak o pojedynczym osobom więc raczej gra do kosza

Opublikowano

Tak tylko gadaja ze nie mają możliwości, to co, robot albo inna maszyna tam nimi steruje?

Opublikowano

I co mamy z tym zrobic?

Riot nie da Loss Prevented tylko kilku osobą bo mieli lagi.Riot daje to tylko wtedy gdy dzieje sie to globalnie wiec usuwaj lola.

Pomogłem? To dobrze.

Opublikowano

I co mamy z tym zrobic?

Riot nie da Loss Prevented tylko kilku osobą bo mieli lagi.Riot daje to tylko wtedy gdy dzieje sie to globalnie wiec usuwaj lola.

To w takim razie RIOT to rasisci bo tylko kilku osobom lagi wywołują czarną magią.

Opublikowano

No i co z tego. Ich to chuja obchodzi czy ty masz lagi czy co zmieniło się teraz w tych grach ( lol, metin) te gry to już nie jest to co wtedy. Polecam dotę gram i zadowolony jestem żadnych lagów jak narazie. 

4zzt3n.png

Opublikowano

No i co z tego. Ich to chuja obchodzi czy ty masz lagi czy co zmieniło się teraz w tych grach ( lol, metin) te gry to już nie jest to co wtedy. Polecam dotę gram i zadowolony jestem żadnych lagów jak narazie.

Też właśnie myślę nad DOTĄ, Valve wydaje się być w chuy lepsza firma od tych cwelków.

NIE PLACZ

@top

Polecam zmiane neta bo pewnie masz z tp lub upc bo gdy serwy maja lagi to jes loss prevented

Czy ty kurwa umiesz czytać że zrozumieniem? To nie jest problem NETA tylko jebanego RIOTU.

Opublikowano

NIE PLACZ

@top

Polecam zmiane neta bo pewnie masz z tp lub upc bo gdy serwy maja lagi to jes loss prevented

Czytaj: 

Gram rankeda, 7 osób skarży się na lagi, ping 800+, dostawca mówi że to nie z jego winy, na speedtest.net 13 ms ping

4zzt3n.png

Opublikowano

To w takim razie RIOT to rasisci bo tylko kilku osobom lagi wywołują czarną magią.

Idź się wypłacz w poduszkę bo przegrałeś rankeda przez lagi, tak jakby to małej ilości osób się zdarzało, pierdolony betonie.

TGLNeedQQ_eune_103_4_nozg.png

Opublikowano

O nieee chłopiec z Polszy przegrał rankeda i zamierza zagrozić dla Riot Games tym, że odinstaluje grę jak nie dadzą mu lose prevented HAHAHAHA.

Ja jakbym był w ich firmie to miałbym w dupie pojedynczą, marną jednostką jaką jesteś Ty chłopcze z Polszy. Myślisz, że coś im zrobi to, że nie będziesz grał w ich grę? Pewnie nawet grosza nie wydałeś w tą grę więc Riot ma jedno Ci do powiedzienia "Spierdalaj biedaku".

Beka w chuj.

Opublikowano

Weź wyjdź na dwór i ochłoń. Jak są lagi to po co grasz? Skoro dobrze o tym wiesz to nie graj. A nie potem płaczesz na forum.

Opublikowano

O nieee chłopiec z Polszy przegrał rankeda i zamierza zagrozić dla Riot Games tym, że odinstaluje grę jak nie dadzą mu lose prevented HAHAHAHA.

Ja jakbym był w ich firmie to miałbym w dupie pojedynczą, marną jednostką jaką jesteś Ty chłopcze z Polszy. Myślisz, że coś im zrobi to, że nie będziesz grał w ich grę? Pewnie nawet grosza nie wydałeś w tą grę więc Riot ma jedno Ci do powiedzienia "Spierdalaj biedaku".

Beka w chuj.

To że ty korzystasz z portfela mamusi gdy ona śpi, nie czyni cię człowiekiem z wyższych sfer, chlopcze.

Weź wyjdź na dwór i ochłoń. Jak są lagi to po co grasz? Skoro dobrze o tym wiesz to nie graj. A nie potem płaczesz na forum.

Właśnie nawet o tym nie wiedziałem, bo nawet powiadomienia o tym nie było ;)

Opublikowano

nie pasuje ci to sp* niegraj to nie ich wina ze ddosuja ich

Ta, chyba ty ddosujesz siedząc z kolegami w garażu. Po prostu skąpce nie chcą kupić nowych serwerów.

Opublikowano

synu " po prostu nie chcą kupić nowych serwerów " bo twój tata to phrik i ci powiedział że zbiera na lambordzini i nie kupi nowego serwera bo wcale nie mają serwerów których nie da się na dany moment ulepszyć ;> nic nie wiesz, w dupie byłeś gówno widziałeś więc się nie wypowiadaj nobody cares about u. gtfo i skasuj tego lola w końcu.

Podaj mi rękę, zaróbmy hajs... 

eh8pquc.jpg

Core i7- 4960X @ 4.5GHz

Asus P9X79 Deluxe

GTX 780 SC

HyperX Predator 16GB

Opublikowano

Tak dla informacji, w kwietniu zostanie uruchomiony nowy serwer w amsterdamie. Tworzenie takiej bazy serwerowej to nie taka łatwa sprawa ponieważ trzeba wiele rzeczy wykonać między innymi przetargi na miejsce serwerowe, łącze IPS, serwery i załatwienie innych spraw min lokalizacja stacji serwerowej.. no i jeszcze wykupienie dobrego UPS-a. Według xxx prawa nie można tego zrobić bez przetargów więc troche to trwa, a propo jeszcze z ddosami które riot się upierał to nie mógł nic zrobić ponieważ to nie serwery były ddosowane tylko sam IPS.

mały edit.
Nikt nie będzie płakał jak skończysz grać w lola, idź graj w dote.. jak wiadomo dota miała o 300x razy mniej przychodów niż riot, więc jak widać nie jest aż tak popularną marką.

Opublikowano

Ja pierdole co za koleś.. rozumiesz, że jeśli tylko ty masz lagi to jest tylko i wyłącznie twój problem i twojego internetu. Nie ma czegoś takiego że przez Riot laguje tylko ciebie. "Gdyby tą grą kierował blizzard" - co ? Riot stworzył tą grę, a nie blizzard więc niby jakim prawem lepiej by było, żeby zarządzał blizzard? Gdyby nie riot to tej gry by wcale nie było. Gówno wiesz na jakikolwiek temat odnośnie problemów z serwerami i przyszłymi planami na rozbudowę.

185101413585933840951.png

Lecze raki w soloq <3

Opublikowano

Ja pierdole co za koleś.. rozumiesz, że jeśli tylko ty masz lagi to jest tylko i wyłącznie twój problem i twojego internetu. Nie ma czegoś takiego że przez Riot laguje tylko ciebie. "Gdyby tą grą kierował blizzard" - co ? Riot stworzył tą grę, a nie blizzard więc niby jakim prawem lepiej by było, żeby zarządzał blizzard? Gdyby nie riot to tej gry by wcale nie było. Gówno wiesz na jakikolwiek temat odnośnie problemów z serwerami i przyszłymi planami na rozbudowę.

Kurwa naucz się do chuja czytać i zauważ że nie tylko ja miałem lagi, no ja pierdole ułom.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...