Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

!Nowość![MCWG - Minecraft Wojny Gildii]| Survival i Frakcje | Parkoury | Survival Games| Drop z kamienia| Ranking | [40s] |

Alonos

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

zapowiedz.jpgZapraszam na serwer MCWG - Minecraft Wojny Gildii - Start godzina 17.00! Po prostu musisz się zjawić ; ) Bo czekamy właśnie na ciebie!

Co u nas znajdziesz!?

Szczytujemy głównie poprzez wspaniale dopracowany Survival z Gildiami. Pewnie wydaje ci się teraz "Kolejny serwer Survival + Gildie te same nudy i nic więcej"

Otóż nie,nie,nie, oprócz tego znajdziesz u nas:

- Spolszczone Survival Games

- Parkoury

- Częste Eventy

- Ranking PvP

- Konkursy

Oczywiście planujemy dodać jeszcze sporo dodatków więc można powiedzieć że w obecnej chwili serwer wystartuje w wersji Beta ; D

Szczególnie wyróżniamy się od innych serwerów Administracją! Jest nią 4 osobowa grupa w tym Ja. Która w szczególny sposób opiekuje się serwerem!

- pilnuje czatu

- uwalnia serwer od cziterów

- udziela się na problemy graczów.

Serwer jest postawiony na bardzo dobrym Polskim Hostingu. Na początek wystartujemy z 40 slotami lecz gdy serwer będzie się wzbogacał o nowych graczy my wzbogacimy serwer o nowe sloty  :)

Drop!

- Na serwerze jest oczywiście drop surowców z kamienia! Po więcej dokładnego info wejdz na serwer  :D Niemasz nic do stracenia a obiecuje ci że nie pożałujesz!

Teraz pokażę ci kila zdjęć z serwera! Pamietaj że to dopiero początek!

1grg.jpg2dkd.jpg4oyo.jpg5aea.jpg6mpm.jpg

1390742141.png

[Właściciel] - EvilBadNaughty

[HeadAdmin] - KamikadzeJa

[Admin] - MrGicior

[Admin] - Firent12

Koniecznie musisz się zjawić dziś o 17 Zapraszam!

IP serwera to: n8.csrv.pl: 16100

Lub to: mcwgpl.csrv.pl

koncowa1.jpg

Przepraszam za double post Ten temat : http://www.mpcforum.pl/topic/1151973-nowoscmcwg-minecraft-wojny-gildii-survival-i-frakcje-parkoury-survival-games-drop-z-kamienia/#entry9894347 do zamknięcia!

Opublikowano

Większej czcionki się nie dało ;__;

Serwer mnie nie zachęcił do gry, ponieważ pełno jest survival i frakcji.

Nope ;-;

Opublikowano

...musisz się zjawić...

Ja nic nie muszę ;__;

Okej, wbiję. Przekonałeś mnie.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...