Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

sluchawki do gier typu cs

Lubie_Lody

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Samą końcówkę mikrofonu można ustawić od około 5cm do około 25cm. A samo miejsce mocowania mikrofonu jest na wysokości około 15cm.

Opublikowano

wiesz, zeby nie bylo tak, ze zasloni monitor:) a znasz moze jakis inny mikrofon? Chyba ze mozna kupic tamte sluchawki odrazu z mikrofonem wbudowanym, to by bylo cacy:)

Opublikowano

tak wlasnie patrze na unboxing tego mikrofonu, i jednak go kupie:) ale prosze zostawic ten temat otwarty, moze ktos jeszcze ma ochote podzielic sie swoja propozycja na ten temat. Narazie najbardziej przemawiaja do mnie Superlux HD 668B + trust starzz. A istnieje jakas gabka, ktora ogarniczy troche szumy w tym mikrofonie??

Opublikowano

Przegladając internet trafilem na sluchaweczki Shure SRH240 co o nich sadzicie? MIal ktos z nimi stycznosc i porownywal z superluxami?

Opublikowano

ale na yt widzialem w poradnikach, ze ludzia slychac bylo jakies lekkie buczenie, jakby glos palacego sie swiatla 

ktore bardziej radzicie wziasc? 668B czy 681?

Opublikowano

W przypadku gier obojętnie co weźmiesz będziesz zadowolony zwłaszcza przy przesiadce z Fatasziti. 

Jak Ci się nie spodoba to zawsze możesz zwrócić albo zmodyfikować pod swoje potrzeby, poradników jest sporo. 

Opublikowano

Zamawiając przez internet masz 10 dni na zwrot towaru w nienaruszonym stanie. To dotyczy się jak pamiętam tylko firm i sklepów.

Opublikowano

Przeglądałem troche unboxingow superlux 668B i nie moglem nigdzie dostrzec pokretla do regulacji glosnosci, serio ich tam nie ma?

Opublikowano

aha, wiesz moze czy da sie cos takiego dokupic zeby moc pokretlem jakims sciszac? Bo nie lubie sluchac glosno muzyki, ale lubie glosno pograc a czasem to tak nie bedzie zbyt wygodne jak ktos wejdzie do pokoju u mnie w sluchawkach napier**** a ja musze sie bawic w ustawieniach zeby sciszyc...;x

Opublikowano

Dźwięk można regulować klawiaturą mając osobny przycisk. Albo też możesz spróbować programu Volume2, w którym powinno dać się ustawić klawisze do zmiany głośności.

Można też zrobić zewnętrzne "urządzenie" do zmiany głośności, bo tu wystarczy już zwykły podwójny potencjometr 50K kosztujący kilka złotych. Do audio są też specjalne droższe potencjometry, lecz tu wystarczyłby ten tańszy.

A taki "urządzenie" można zrobić za te 10 czy 15zł.

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Sorry, ze po tak dlugim czasie odkopuje temat, ale chcialbym sie zapytac jak wyglada wymiana kabla w tych sluchawkach? Gdzies ktos napisal, ze po wymianie takiego kabla jest lepszy dzwiek, czy to prawda? Jezeli tak podalibyscie mi jakis dobrych producentow kabli do sluchawek?

Opublikowano

Nie, narazie nie kupilem bo planuje zamowic odrazu luxy, bloody v7 i jakas fajna klawiature i to wyjdzie kolo 200zl a narazie mam inne wydatki-.-. A o ten kabel sie pytalem, bo gdzies przeczytalem, ze po wymianie kabla dzwiek jest duzo lepszy. Jak to sie odbywa? Poprostu odpinam jeden i wsadzam drugi czy trzeba sie bawic w lutowanie (jezeli tak, to raczej tata mi to zrobi *.*)

Opublikowano

Nie, narazie nie kupilem bo planuje zamowic odrazu luxy, bloody v7 i jakas fajna klawiature i to wyjdzie kolo 200zl a narazie mam inne wydatki-.-. A o ten kabel sie pytalem, bo gdzies przeczytalem, ze po wymianie kabla dzwiek jest duzo lepszy. Jak to sie odbywa? Poprostu odpinam jeden i wsadzam drugi czy trzeba sie bawic w lutowanie (jezeli tak, to raczej tata mi to zrobi *.*)

Jak założysz na uszy to się zastanowisz, czy rekabling faktycznie będzie potrzebny ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...