Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

sluchawki do gier typu cs

Lubie_Lody

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam poszukuje sluchawek do gier glownie cs 1.6 lub cs go. Posiadam karte dzwiekowa E810 albo cos takiego (stara, ale gra mi lepiej niz integra) obecnie posiadam fatiality hs800 czy cos takiego. Budzet na sluchawki 250 nie wiecej! Co polecacie? Zastanawialem sie nad siberiami v2 navi, ale nie wiem. Doradzcie

Opublikowano

Ja proponuję:

Superlux HD 668B + trust starzz,

creative aurvana live + trust starzz

lub te headsety:

Superlux HMC 631,

AKG GHS 1.

Opublikowano

A te superluxy wydaje mi sie ze bardziej pod sluchanie muzyki;x ja zbytnio nie slucham muzyki. Co powiedzie o tych siberiach bo kolega ma i mowi ze sa wywalone (zayebiscie dobre)

Opublikowano

A te superluxy wydaje mi sie ze bardziej pod sluchanie muzyki;x ja zbytnio nie slucham muzyki. Co powiedzie o tych siberiach bo kolega ma i mowi ze sa wywalone (zayebiscie dobre)

Przereklamowane gówno "for gejmers" . Superluxy mam właśnie wraz z trust starzz i do gier są naprawdę dobre, w cs'a też czasami pogram i wszystko słychać. 

4zzt3n.png

Opublikowano

Hmmm, a jakie jeszcze polecacie? Podajcie mi jeden najlepszy zestaw sluchawki + mikrofon do 250 zl oraz jak mozecie jakis link do sklepu?

Opublikowano

Podałem ci kilka propozycji, najlepiej wybrać zestaw z osobnym mikrofonem niż head set. Najlepiej by było jak byś sam pojechał gdzieś do sklepu muzycznego i sprawdził CAL'E i superluxy. Linki sam sobie znajdź, na pewno to jest w morele.net.

A poza tym to dobre słuchawki do muzyki tak jak te podane przeze mnie będą znacznie lepsze od tych "dla graczy" w tej cenie.

Opublikowano

No to właśnie napisałem że słuchawki które dobrze radzą sobie w muzyce to równie dobrze będą działały w grach. Bo te z napisem "dla graczy" są słabe i wyróżniają się tylko nazwą firmy i znaczkiem, a nie jakością dźwięku. Dlatego i do gier i do muzyki lepiej wybrać któreś z tych co wcześniej napisałem.

Opublikowano

dziwne, ze niektorzy ludzie jednak bardziej polecaja do gier te czysto gamingowe 

Bo się nabierają na takie gówno i polecają innym i potem to kupuje ktoś inny jakieś siberie czy fatal1ty. 

4zzt3n.png

Opublikowano

Słuchałem i syberii (różnicą się zwykłe od tych navi ?) i Fatal1ty. Ani jedno ani drugie nawet nie brzmi tak dobrze jak moje Maxelle, które w porównaniu do takich luxów czy CAL wypadają słabo. 

Opublikowano

Czyli mowicie, ze mam superluxy brac, tak? Polecili byscie ktory konkretnie model tych sluchawek wybrac? i tamten mikrofon to on musi blisko twarzy byc czy mozna go dalej gdzies postawic?

Opublikowano

SteelSeries Siberia v2 posiada je mój kolega,grając u niego wczoraj zauważyłem różnice między nimi a moimi creative fatality hs1000.Są godne polecenia.

Opublikowano

SteelSeries Siberia v2 posiada je mój kolega,grając u niego wczoraj zauważyłem różnice między nimi a moimi creative fatality hs1000.Są godne polecenia.

Oba zestawy są o kand dupy rozbić. 

W sumie nie widzę sensu zakupu słuchawek do CS'a, skoro masz Fatal1ty. Takie luxy to już naprawdę dobre słuchawki muzyczne. 

Opublikowano

a jeszcze pare pytan. Polecacie jakies sluchawki odrazu z mikrofonem? ten trust jak go postawie przed monitorem to dobrze bedzie slychac? (bedzie okolo 20-30 cm odemnie) i czy podstawka pod ten mikrofon ma kontrolowana wysokosc nozek, aby nie zaslanial mi polowy monitora?

Opublikowano

a jeszcze pare pytan. Polecacie jakies sluchawki odrazu z mikrofonem? ten trust jak go postawie przed monitorem to dobrze bedzie slychac? (bedzie okolo 20-30 cm odemnie) i czy podstawka pod ten mikrofon ma kontrolowana wysokosc nozek, aby nie zaslanial mi polowy monitora?

Postaw go obok monitora  :rolleyes:

Opublikowano

Na samym mikrofonie masz nieduży przełącznik do jego wyłączenia. Sam "statyw" nie ma regulacji, jedynie możesz regulować kąt nachylenia samego mikrofonu.

Opublikowano

rozumiem, a wysokosc statywu ile wynosi? Chodzi mi w lini prostej od miejsca mocowania mikrofonu do np jakiejs plaszczyzny na ktorej stoi?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...