Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Eden4s

HappyyXpompa

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam tu kilka pytań odnośnie tego serva ,najlepiej do osób grającym na tym servie ;V

1. maxa wbija się w....?

2. eq dorabia się w sposób...ile to trwa...?

3. fajny klimacik?

4. gra troche polakow?

5. najważniejsze ...opłaca się ,można się fajnie pobawić ?:v

• 1 miesiąc temu...
  • 3 tygodnie później...
Opublikowano

A ja mam do tego serwera jedno pytanie żeby nie robiąc nowego.

Czy gra tu dużo ludzi ? nie z polski tylko ogólnie

Chodzi czy jest online więcej niż na vendecie czyli 100-170 osób ? 

Opublikowano

A ja mam do tego serwera jedno pytanie żeby nie robiąc nowego.

Czy gra tu dużo ludzi ? nie z polski tylko ogólnie

Chodzi czy jest online więcej niż na vendecie czyli 100-170 osób ? 

Na tym serwerze gra na 100% wiecej ludzi. 

@Topic

1. Zalezy od twojego poziomu gry.

2. Zalezy od twojego poziomu gry.

3. Ludzie jak ludzie. Znajduja sie fajni jak i tacy co wszystko zrobia aby Cie zniszczyc.

4. Jak na kazdym serwerze gra okolo 20-30polakow.

5. Bardziej polecam P4Story.

Opublikowano

@up

A jedno pytanie jeszcze .

Bo nie wiem o jaki serwer zadałem pytanie :D

Bo znalazłem dwie strony eden4s (global) i (deutsch) - to jest to samo ? obojętne z której strony pobiore ? i jeżeli nie to na którym gra więcej osób ?

Opublikowano

@up

A jedno pytanie jeszcze .

Bo nie wiem o jaki serwer zadałem pytanie :D

Bo znalazłem dwie strony eden4s (global) i (deutsch) - to jest to samo ? obojętne z której strony pobiore ? i jeżeli nie to na którym gra więcej osób ?

Sciagnij sobie globala. Nie wiem jak to jest ale chyba global jest w jezyku angielskim a ten 2 w niemieckim. Raczej to jest 1 serwer a posiada str w 2 jezykach. Na globalu zawsze gra wiecej ludzi wiec bardziej ci polecam globala.

@Offtopic

Brak polskich znakow sponsoruje moja klawiatura.

Opublikowano

Więc tak , pobrałem sobie ..  i tak

Wszędzie piszecie że jest to serwer pvp , a serwer pvp to nie jest serwer gdzie jest max lvl i full eq +24 ? 

I jakim cudem może grać więcej osób niż na vendecie jak do tej pory w keter zauważyłem max 10 osób ? a po drugie łatwo tu się ulepsza ? bo z eq +0 na td 20 mi się nie chce a kasy na wypożyczyć eq nawet nie ma ._.

@Edit

Powie mi o co tu kur*a chodzi ?

W spisie serwerów jest Eden4s , 2 razy wpisany ... jeden pod pvp a drugi pod pve  , jak wejdę w ten pve to wyskakuje strona z (global) a pod pvp z (deutsch) ... 

A jak chcę pobrać ten (deutsch) to przez torrenta się nie da , tylko z neta a tam mi załaduje się do 8% i dale j się nie ściąga ... 

Opublikowano

Więc tak , pobrałem sobie ..  i tak

Wszędzie piszecie że jest to serwer pvp , a serwer pvp to nie jest serwer gdzie jest max lvl i full eq +24 ? 

I jakim cudem może grać więcej osób niż na vendecie jak do tej pory w keter zauważyłem max 10 osób ? a po drugie łatwo tu się ulepsza ? bo z eq +0 na td 20 mi się nie chce a kasy na wypożyczyć eq nawet nie ma ._.

@Edit

Powie mi o co tu kur*a chodzi ?

W spisie serwerów jest Eden4s , 2 razy wpisany ... jeden pod pvp a drugi pod pve  , jak wejdę w ten pve to wyskakuje strona z (global) a pod pvp z (deutsch) ... 

A jak chcę pobrać ten (deutsch) to przez torrenta się nie da , tylko z neta a tam mi załaduje się do 8% i dale j się nie ściąga ... 

Bo oni tego Deutsch robia jako ich 2 serwer pvp. Wiec polecam grac na tym PvE a osob moze i malo jest bo raczej wiele osob jest ktorzy chodza po swoich miejscach jak i expia. W malkuth pewnie jest duzo osob.

Opublikowano

Czy jeszcze jak coś tu ktoś gra to mógłbym zacząć sobie tu grać jeśli byliby polacy i jakąś ekipkę zrobić :P

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...