Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Xenobot a tibia 10.35

Arek2141

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

nie wiem, byc moze tylko mi, ale nie dziala.

a co do kolegi z tutorialem, to wiekszosc w komentarzach pod tym pisze ze to nie dziala, wiec nie wiem czy jest sens sie bawic ;)

• Odpowiedzi 70
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

To chyba masz coś nie tak, ponieważ mi wszystko się zgadza.. Przeinstalowałeś tego xenobota?

Miałem stara wersje nie wiedziałem ze był update xeno drugi raz pod 10.35. Wszystko okej

Opublikowano

@Mikaas, jak to zrobiłeś? Widze, że crack jest jeszcze na starym kodzie źródłowym? 

I dlaczego wszystkim co działa, mają po 4 posty? -.-

Zwracam honor. Nie zauwazylem nowej wersji 

Opublikowano

Przydałby się tutorial tak czy siak :) więc jeśli to nie problem to wrzuć ;P 

Pierwsza wersja Xenona dodana oficialnie była coś skopana, dlatego nie dało się jej zcrackować. Jak wejdziesz teraz i pobierzesz ostatnią wersje to spokojne zrobisz cracka   tą metodą http://torg.pl/showthread.php?441341-TUT-XenoBot-Cr%20ack%20%E2%80%93%20Virus%20Scan%20Results

Przypominam że aby zadziałało to co dodał Mikaas konieczne jest odinstalowanie(tak odinstalować NIE CTRL+A i Delete) starego bota i zainstalowanie świeżego + crack i śmiga.

Opublikowano

Ja usunąłem i zainstalowałem na nowo i działa, ale po 1 dniu korzystania miałem problemy

edit: Da rade odpalić 2 clienty i 2 boty jednocześnie na jednym OTS ? Wie ktoś jak to zrobić ? Kombinuje i coś słabo mi idzie

hmz9.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...