Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Xenobot a tibia 10.35

Arek2141

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jeśli nie znajduje Ci tego pliku to po prostu go ściągnij. Jego pliki nic Ci nie dadzą, ponieważ w folderze Xenobota, nie ma takiego czegoś. A jeszcze raz spytam.. nie możesz powiedzieć skąd wiesz jak zrobić cracka? Napisz nam lub podeślij link i ktoś zrobi to za Ciebie skoro Ty nie możesz.

graphic.png

• Odpowiedzi 70
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Nie da się zrobić cracka :/ coś Darkstar pozmieniał i jest problem.. jak ktoś dojdzie do tego co trzeba zrobić to niech podzieli się tą informacją tutaj :) 

Opublikowano

no i na chuj tak piszesz zamiast go wrzucic ze skanem

koleo takimi tekstami mozesz sobie kierowac do kogos w domu nie do mnie i odemnie go nie dostaiesz napewno sam myslalem w czym twki prolem pomogla mi jedna osoba i za to jej dziekuje ale za takie twoje pokazywanie cwaniactwa mozesz tylko popatrzec

Opublikowano

Po pierwsze nie kolego , bo nim nie jestem i nie bede. Po 2 nie jestem cwaniakiem tylko wkurwiaja mnie posty bez sensu typu " mam juz dziala jestem zajebisty a wy nie" nie musze popatrzec bo rano na kazdym forum do gier bedzie ten crack wiec nie masz co sie podniecac.

Opublikowano

Dobra Panowie dajcie spokój :) Poczekajmy na tutka i tyle ;) Cieszmy się,że są osoby które potrafią w ogóle to zrobić i się podzielić z nami ;P 

Opublikowano

No więc tak, doszedłem co i jak. Pierwsze co musicie zrobić to znów pobrać z xenobot.net instalke na bota. Usuwacie starego i instalujecie tego, którego chwilę temu pobraliście. Cracka już zrobiłem, proszę bardzo i liczę na "Lubię to" :)

Crack : 

http://speedy.sh/fzcAk/360.exe

Scan : 

https://www.virustotal.com/pl/file/e2d4b8158875260402027f8683116103946313b99977b731dd096a349b8eb416/analysis/1392771218/

Co do tych 3 wirusów w skanie, to zawsze one są, były i będą.

Miłego botowania ! :)

graphic.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...