Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Xenobot a tibia 10.35

Arek2141

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 70
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

jak bedzie na glownym forum xenobota instalka, to kwestia czasu aż ktoś zrobi cracka

Opublikowano

@up

crack do 2 min roboty.

Siema , mam do Ciebie prosbe , moglbys w skrócie wytlumaczyc jak scrackowac xenobota ? :)

Bylbym mega wdzeczny i nie musialbym zawracac dup* na forum ;)

Opublikowano

;/ tez mozliwe

miscow jezeli morzesz wrzuc mi xenobota sciganietego na speedhsrae instalke niweim czemu ale po instalcji xenobta 10.35 z oficjalnej strony wyskakuje mi blad biblioteki dll jak bd mial xenobot to sam scrackuje i dam ci cracka bo wiem jak juz scrackowac

Opublikowano

A mam pytanie, bota odpalasz w folderze gdzie są wszystkie pliki Xenobota, czy po prostu zrzuciłeś sobie na pulpit i już? Jak wiesz co i jak to opisz to tutaj i to zrobię..

graphic.png

Opublikowano

miscow jak mozesz zrob to samo wrzuc mi caly folder do archiwom.rar twoj z xenobotem pod 10.35 poporstu zrobie wklej do moich plikow moze to zadziala tylko z bota 10.35

no z folderu logiczne ze injectroa chce wlaczyc z folderu z xenobota ale wyskakuje mi ten blad

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...