Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Tuner Pro (Lamborghini Gallardo LP550-2 Valentino Balboni)

goofer225

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 62
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Mi zalicza aktualnie tylko osiągnięcie ze zbieraniem IGC oraz unikniete ucieczki druzynowe. O radiowozach nie ma informacji w ogóle:< + dostaje się te umiejętności + części (silniki itp oraz neony i te sprawy;P)

Opublikowano

Mi zalicza aktualnie tylko osiągnięcie ze zbieraniem IGC oraz unikniete ucieczki druzynowe. O radiowozach nie ma informacji w ogóle:< + dostaje się te umiejętności + części (silniki itp oraz neony i te sprawy;P)

skusilem sie na uzycie tego i radiowozow mi nie liczy,soł?

Nalicza tylko i wyłącznie Specjalista od ucieczek, i kasę.

Pruk_Pl.png

"Dovate adungue sapere, come sono due generazoni da combattere... bisogna essere volpe e leone."

- Nicollo Machiavelli

Macie bowiem wiedzieć, że są dwa sposoby walczenia… trzeba być lisem i lwem.

Opublikowano

hmm jakoś mi nie działa nie wiem czemu po ukończeniu ucieczki nic nie robiłem i jakoś nie dostaje części chyba że mam nacisnąć ten przycisk nast.. czy coś takiego żeby kontynuować do tych kart

Dobra już działa po prostu coś się zbugowało za 1szym razem

Opublikowano

Jest jakiś bot na usuwanie niepotrzebnych części? Ciągłe przeciąganie do sprzedaży jest nudzące, poza tym raz usunąłem ze 100 i ''wystąpił nieznany błąd''.

graphic.png

Opublikowano

Jest jakiś bot na usuwanie niepotrzebnych części? Ciągłe przeciąganie do sprzedaży jest nudzące, poza tym raz usunąłem ze 100 i ''wystąpił nieznany błąd''.

bo sie usuwa po 10 częsci , a nie 100 na raz.. I chyba nie ma bota na sprzedawanie części.

Opublikowano

bo sie usuwa po 10 częsci , a nie 100 na raz.. I chyba nie ma bota na sprzedawanie części.

Jest

http://www.mpcforum.pl/topic/1060013-01102013-bot-a-lot-v30/

Funkcje Skill bot i Part bot.

Opublikowano

Te części musze wmontować do obojętnie jakiego auta a później moge je zamienic innymi czesciami ultra ???

Wpakowujesz gdzie chcesz, ważne żebyś zapisał zmiany. Potem możesz wsadzać jakie chcesz, jak wsadzić ultra to również Ci doliczy.

Opublikowano

A moim zdaniem beznajdzieny "TUT" ponieważ to poprostu cheat za ciebie wykonuje całą prace i nie rozumiem po co autor tak sie rozpisal z tym skoro to chyba logiczne ze musisz montować czesci +3 gwiazdkowe jest to napisane w achivmencie.. Jak dla mnie zbętny "TUT" to tylko cheat :)

Opublikowano

A moim zdaniem beznajdzieny "TUT" ponieważ to poprostu cheat za ciebie wykonuje całą prace i nie rozumiem po co autor tak sie rozpisal z tym skoro to chyba logiczne ze musisz montować czesci +3 gwiazdkowe jest to napisane w achivmencie.. Jak dla mnie zbętny "TUT" to tylko cheat :)

Część osób nawet nie widziała o istnieniu tej funkcji ;)

Poradnik pokazuje co można dzięki temu cheatowi zrobić.

HB5fLf7.png

Opublikowano

Nie każdy wie do czego dokładnie potrzebna jest ta funkcja oraz w którym momencie ją użyć. Słowa "TeamEscapeBot" niezbyt dużo nam mówi o działaniu tego.

W tym celu powstał ten tutorial, aby rozwiać wszystkie wątpliwości co do działania tej funkcji.

Opublikowano

Miałeś włączony jakiś inny bot/cheat przed włączeniem tego wymaganego w poradniku? Jeśli miałeś to włącz znów nfs worlda i włacz tego czita z poradnika.

Opublikowano

Próbowałem po 3-4 razy wyłączać i włączać nfs i nic, ciagle ten error po którym gre wyłącza :D

Ogólnie przestały mi cheaty działać, GPWA bot też mi przestał działać tylko on pracuje normalnie do momentu wejścia do lobby pościgu wtedy jednego z kierowców wywala mi z lobby i zaczyna cały cykl od nowa, tylko na drugim koncie... i tak w kółko.

I wszystko jasne...

Opublikowano

Próbowałem po 3-4 razy wyłączać i włączać nfs i nic, ciagle ten error po którym gre wyłącza :D

Ogólnie przestały mi cheaty działać, GPWA bot też mi przestał działać tylko on pracuje normalnie do momentu wejścia do lobby pościgu wtedy jednego z kierowców wywala mi z lobby i zaczyna cały cykl od nowa, tylko na drugim koncie... i tak w kółko.

Mówiłem ci to w twoim temacie z GWPA, to prawdopodobnie wina antywirusa, wyłącz jego osłony.

Opublikowano

Wyłącz antivirusa, włącz nfsa potem hack , jeśli wyskakuje unsupported version należy w menadżerze zadań wyłączyć proces hack.exe i przy następnym odpaleniu powinno pójść, bo coś blokuje dostęp do nfsa, wyłącz wszystkie zbędne programy.

Pruk_Pl.png

"Dovate adungue sapere, come sono due generazoni da combattere... bisogna essere volpe e leone."

- Nicollo Machiavelli

Macie bowiem wiedzieć, że są dwa sposoby walczenia… trzeba być lisem i lwem.

Opublikowano

Nie róbcie ze mnie debila... 
Pierwsze co robie po reinstalacji windowsa to wylączanie zapory i aktualizacji. 

Antyvirusa mam zawsze wyłączonego wiec to też nie tego wina. >.<

I wszystko jasne...

Opublikowano

Działa, nie spodziewałem siś tego, że to coś wbije mi 60 lvl w kilka min. (nie czytałem postów). Bot jest spoko, ale nie zbyt mi sie spodobało to,że mam ten 60 lvl i nwm dlaczego xD

Opublikowano

Działa, nie spodziewałem siś tego, że to coś wbije mi 60 lvl w kilka min. (nie czytałem postów). Bot jest spoko, ale nie zbyt mi sie spodobało to,że mam ten 60 lvl i nwm dlaczego xD

Dlatego że bot robi automatycznie ucieczki, które dają dużo expa i kasy.

Opublikowano

60 level ci się przyda, ponieważ tylko z nim można skorzystać z car slots buga - buga pozwalającego na zdobycie za darmo nieograniczonej ilości miejsc na auta.

Co do poradnika, razem z szarlotkiem wbiliśmy sobie to auto, nawet fajne jest, dobrze jeździ, i jest bardzo estetyczne.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...