Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

IBOT 2.2.9 Crack by PoisonX Team

kosik11

Rekomendowane odpowiedzi

Pasjonat
Opublikowano

Ja pierdole ludzie, jak się boicie o konta to nie pobierajcie.

Ja ciskam na cracku od jakichś 3 tyg, na 200ek i nawet jeden manas mi z konta nie zniknął.

:)
  • Odpowiedzi 65
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

refresh, dostałem tygodniowego bana na forum sam nie wiem za co, temat już będzie aktualizowany

sybga.png

Jeśli Ci pomogłem daj Lubię to :)

Opublikowano

refresh, dostałem tygodniowego bana na forum sam nie wiem za co, temat już będzie aktualizowany

Szkoda, wielka szkoda :(

Opublikowano

Gdzie ściągne darmowe scrypty ? :D

http://tibiaibot.com/forum/

Witam.

Kiedy będzie dostępny scrackowany ibot pod tibie 10.36? (dzisiejszy uptade)? Prosze o szybka odpowiedz. :)

max.2 dni - zaktualizuje temat.

sybga.png

Jeśli Ci pomogłem daj Lubię to :)

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Nie polecam pobierania jakiegokolwiek cracka Poisonx. 

Grałem bez problemów odkąd kupiłem tego lapka - czyli we wrześniu. Wczoraj pobrałem około 15 z oficjalnej stronki tego całego Poisonx Ibota - o 16:50 logowane moje konto, poszło 5kk na danubii i około 4kk na non pvp z noob charów. 

Nie będę płakał, bo te 100 czy tam 150zł nie boli aż tak mocno, ale szkoda kont, żeby jakieś hakerzyny które same zarobić nie umieją okradały innych ; )

Pozdrawiam i uważajcie.

PS. Nie mów "daj dowody, że to przez to hacka". Skoro mam lapka tylko do grania, gdzie nie mam nic innego niż tibie i age of empire starego, nic nie pobierałem aż do wczoraj i teraz mi powiesz że przypadek? A sry, pobrałem wczoraj najnowszą wersję tibii z TIBIA.COM.  Oni raczej nie wrzucają keyloggerów.

Pozdrawiam.

• 8 miesięcy temu...
  • 2 lata później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...