Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Nowy Hack Ale Jak Go Otworzyc Pomoc

kecul

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

niech mi ktos napisze na gg co trzeba dokladnie zrobic i co trzeba urzyc i co scignac pliss moje gg to 20696494 plisssssssssssss będa plussssy +++

sygnaturatooshort22.png

Zbieram ------

Opublikowano

no nie wiem robie all dobrze i dupa daje te dwa pliki .dll daje inject automatic włączam grę loguje sie jest ok ale nie widać haka wbijam np.do rooma z elimination i daje insert i DUPA :(

Opublikowano

Instrukcja dla osób z Vistą i Windows 7 : Odpalic jako administrator injector który dał kruk . 2 Wypakowac pliki z hackiem na pulpit 3 Dac browse,wpakowac do injectora pliki guidtech.dll i D3DX9_39.dll 4 Na górnym pasku gdzie pisze Game (dont add .exe after your game) Wpisac Engine BEZ KOŃCÓWKI .EXE 5 Odpalic CA (wtedy hack powinien się włączyc) WAZNE : nie wiem jakim klawiszem odpalic listę hackow wiec jesli ktoś się dowie proszę napisac w tym temacie Hack również moze niedzialac bo w linku napisane jest aug.VIP a wiadomo że vip hacki dzialaja tylko osobą które je kupiły . Ale z drugiej strony mi pisze inject succesfully więc macie sie czym wykazac i dopracowac mój post xD

EDIT:jak napisalem moze on nie dzialac -ważne-vip hack dziala tylko osoba które go kupiły , caly czas kombinuje którym przyciskiem mozna odpalic menu

Opublikowano

Ej ja mam pytanie a jak mam plik d3dx9_35.dll to jest ten sam ?? co 39

488008.jpg

666666_1111_99999999

666______111_999__999

666______111_999__999

6666666__111_99999999

666__666_111______999

666__666_111______999

Rey Mysterio!!

DAJ MINUSA (-) BO JAK NIE... ??

Opublikowano

no to ja nie mam innego ;/ pliku mam tylko ten 35 :/

488008.jpg

666666_1111_99999999

666______111_999__999

666______111_999__999

6666666__111_99999999

666__666_111______999

666__666_111______999

Rey Mysterio!!

DAJ MINUSA (-) BO JAK NIE... ??

Opublikowano

Hack narazie nie działa , proszę cierpliwie czekac trwa aktualizacja dla udoskonaleń.Muszą parametry zmienić bo było uptade !!! nie będzie działać chwilowo bo to z mpgh forum jest hack

pb-logo.jpg

Opis:

Strzelanina FPS stworzona z myślą o pojedynkach sieciowych. W całość wpleciono elementy charakterystyczne dla gier MMO, takie jak możliwość wykreowania unikalnego bohatera i dostosowania sposobu prowadzenia rozgrywki do naszego stylu.

Zapraszam więcej informacji o tej grze: >> http://www.mpcforum....rezentacja-gry/ <<

Opublikowano

powidzczie mi jak włoczyc tego haka dam za to ++++++++++++++++++++++++i co jak pasi czy nie to powiecie jak sie go włacza albo dajcie jakiegos scrima B)

userbarwb.png

Zawsze promocje na sygnatury ^^

Opublikowano

mi ten inicjator dl nie dziala wyskakuje takie info aplikacja nie zostala własciwie zaincjonowana (0xc0000135). kilkni przycisk ok, aby zakonczyc aplikaje. plisss pomocy daje plusssy

sygnaturatooshort22.png

Zbieram ------

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

OTO instrukcja wiem ze jestem Nobbkiem Ale sie Naszukalem

AugmentedSkills.com <<< ZAREJESTRUJ SIE PIERW

Installing:

Register to the forums with a REAL email address

Verify your email.

Place ALL files inside your Combat Arms folder.

open CA.ini and change username to your FORUM name

Happy hacking

Insert key opens and closes the menu, highlight "save" and hit delete to save.

Numerous limited features, numerous locked features, check the CA section to see what you are missing out on!

Nie Zapomniec O duzym ++++++++++++++++++++++++++++

CPU: AMD Phenom II X6 1100T 3.30 GHz (3.7Ghz) <<Overclocked)

RAM: 2x2GB G.SKILL (F3-18400CL8D-4GBPIS) 2300Mhz DDR3

Motheboard :GA-890GPA-UD3H

Graphic Card : GIGABYTE GeForce™ GTX 580 WINDFORCE™ 3X

Power:Sumo Power Silver 1200W

Cooling : 3D Galaxy II

Chassi: Sumo 5115

ford-focus-st-by-jms_460x0w.jpg

23.08.2010.IMG43.JPG

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...