Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Gracze chodzace na obiad podczas rankeda

StudzeKisiel

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Istnieje coś takiego jak "Ignoruj", które jest tuż obok "Honor" oraz "Zgłoś". Owa opcja dodaje ludzi do ignorowanych, przez co nie gramy poraz kolejny z tymi ludźmi.

MarianZGP, nie bądź taki pyskaty, skoro nie masz racji. Opcja "Ignoruj" w tracie gry w tabeli statystyk oraz po grze, to całkiem coś innego.

Każdy kto jest na takiej liście nie ma prawa trafić się w tym samym teamie w grze.

Pozdrawiam nieuświadomionych. :P

Opcja ignorowania nic nie daje. Mi się udało trafić w teamie na osobe, którą wcześniej dodałem do ignorowanych.

1398258449-U383457.png

• Odpowiedzi 52
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

To i tak całkiem słabo, jak grałem rankeda (wtedy jeszcze plat 3) to nasza Le Blanc pisała po polsku na naszym chacie, że musi iść do sąsiada bo kradnie od niego wi-fi i mu laguje, więc pewnie filmy ściąga. Mecz przegrany, ale miałem z tego kolesia mega bekę.

Opublikowano

Opcja ignoruj daje tylko to, że nie widzimy co pisze. Ta opcja po grze przy statach to jest to samo. Możecie to zobaczyć.. zignorujcie typa i po meczu zobaczycie, że macie go zignorowanego.

A co do tematu to : dlaczego ludzie nie jedzą obiadu przy kompie? To takie trudne czy mamusia nie pozwala?

Opublikowano

Istnieje coś takiego jak "Ignoruj", które jest tuż obok "Honor" oraz "Zgłoś". Owa opcja dodaje ludzi do ignorowanych, przez co nie gramy poraz kolejny z tymi ludźmi.

MarianZGP, nie bądź taki pyskaty, skoro nie masz racji. Opcja "Ignoruj" w tracie gry w tabeli statystyk oraz po grze, to całkiem coś innego.

Każdy kto jest na takiej liście nie ma prawa trafić się w tym samym teamie w grze.

Pozdrawiam nieuświadomionych. :P

Ignore tylko wycisza gracza, dalej możesz go spotkać... to Ty nie wprowadzaj ludzi w błąd

cg4h.png

Obecnie gram na prywatnym serwerze World of Warcraft - Sunwell.pl

Opublikowano

pisanie do supportu nic nie da, na pewno każdy miał nie raz taką sytuacje i jedyne co można zrobić to się nie denerwować, narzekasz, że masz afków ale sam tez na pewno nie raz grałeś przeciwko enemy, gdzie ktoś był afk i wtedy było to na twoją korzyść.

Opublikowano

Pytający otrzymał swoją odpowiedź dlatego uważam, że temat powinien zostać zamknięty.

@topic
Nikt Ci nie zwróci LP, AFK i opuszczanie gry to niestety częsta i powszechna sprawa.

Pozdrawiam

“Live your life, no matter what that life is.” - Corey Taylor

Opublikowano

Wysunąłem wnioski i gram tylko wtedy kiedy jestem pewien ze nie bede musial nigdzie isc. Jak komuś mama każe to niech sie za normale bierze. Nie rozumiem o co Ci chodzi.

Może mi ktoś wyjaśnić o co tutaj chodzi? "wysunąłem wnisoki". 

Co do tematu to człowieku, jak Ci się będzie dom palił to powiesz, że nie możesz wyjść z niego, bo grasz rankeda. Są mniej lub bardziej ważniejsze sprawy od głupiego rankeda, ale jak ktoś pewnie siedzi w szkole i myśli kiedy będzie w domu, bo dziś może do bronz 2 się dostanie to takie skutki. Wiesz jakie dla Ciebie mam rozwiazanie? Odpocznij od komputera, a będziesz może potem lol'a traktował jako zabawe, a nie coś co musisz robić. 

Opublikowano

Może mi ktoś wyjaśnić o co tutaj chodzi? "wysunąłem wnisoki". 

Co do tematu to człowieku, jak Ci się będzie dom palił to powiesz, że nie możesz wyjść z niego, bo grasz rankeda. Są mniej lub bardziej ważniejsze sprawy od głupiego rankeda, ale jak ktoś pewnie siedzi w szkole i myśli kiedy będzie w domu, bo dziś może do bronz 2 się dostanie to takie skutki. Wiesz jakie dla Ciebie mam rozwiazanie? Odpocznij od komputera, a będziesz może potem lol'a traktował jako zabawe, a nie coś co musisz robić. 

Mógłbym napisac ze jestes po prostu jeb**ety, ale napisze zebys wrócił do podstawówki na czytanie ze zrozumieniem, po tym wszystkim jeszcze raz udziel odpowiedzi w tym temacie. Nie wiem czemu ale kilkanascie gier (prawie) pod rząd w której gram 3,4vs5 jakos mnie nie bawi. Dziękuje wszystkim, którzy pomogli. Macie lajki. Koniec tematu.

PS. MODERATOR ZMIENIL NAZWE TEMATU NA "Gracze chodzace na obiad podczas rankeda" Wiec nie smiac sie ze mnie, że mam pałe z polskiego ;-c

fjlw0o.jpg

Opublikowano

LP nikt nie zwróci, a tak to tego co tu sie dzieje. Serio Was nie rozumiem. Ja popieram założyciela w 100%, bo co mnie obchodzi czyjść obiad skoro ja przegram serie na która musiałem zapracować kilka meczy wcześniej. Gdy wiem, że mam zaraz zawoła na obiad to po prostu odpalam normala i tyle. No a do tych innym powodów. Serio jeśli Wam mam każe iść do sklepu to nie możecie powiedzieć "chwileczke, zaraz koncze runde"? Jeszcze mnie matka za to z domu nie wyrzuciła.

A z gry wyszedlem tylko dwa razy ponieważ mi padł prąd na całej ulicy i nic na to poradzić nie mogłem. I to jest uzasadniony powód, a nie jakiś tam obiad. BTW. gram ok. roku

Opublikowano

Dla mnie beka z typów co muszą iść afk  bo coś to działa w dwie strony zaczynasz grę jesteś odpowiedzialny kończysz jak tak czy siak, jak masz wyjebane to graj z botami =) i nikogo nie obchodzi, że ktoś ma obiad bo mam promo na które pracowałem kilka godzin i właśnie czyjś obiad ma o tym przesadzić serio?

A LP nie dostaniesz xD jakaś abstrakcja jak chodzenie afk na rankedach bo mama woła.

BTW. ktoś się upiera, że ignore pozwoli na omijanie graczy, bzdura dałem ignore typowi i 2 mecze pod rząd z nim gralem wiec, nie pisz bzdur

"Zamilcz Chłopie zanim Cię zakopie" 52 Dębiec

Opublikowano

Up ja miałem takie sytuacje kilka, ktoś gdzieś musi iść, rage quit, obiad, albo po prostu wybierze postać i już tylko możesz go w bazie oglądać jak stoi. lub w trakcie gry bez słówka wyjdą.

Opublikowano

Jedyny sposób na wydalenie AFK / Trolli z gry to przessyłanie screenshotów z flame np bezpośrednio do supportu

tumblr_nkcalyLwew1r9spw1o1_500.gif

Opublikowano

Nie ma co, jak ktoś ma 12 lat to może musi. Jak mam pracę, to nie gram. Jak nie mam, to gram i mam głęboko to czy ktoś czegoś chce, bo nie mam zamiaru zepsuć gry 4 osobom. Juz pieprzyc moje lp, ale nie lubię chamstwa, więc mati: zgadzam się z autorem. Nie ma co, naprawdę dzieciaki mogłyby poprostu powiedzieć prawdę: mamo gram w grę w której jak wyjdę to popsuje 4 innym ludziom grę, daj mi pół godziny.

LoL Platinum noob | osu! #39k | http://youtube.com/user/DelterYT

Opublikowano

Hipokryta......

Tak sie denerwujesz przez tych afkow i nazywasz ich ku...

A pewnie jak z przeciwnego teamu byl by afk cieszyl bys sie jak nigdy do tąd i pewnie uhonorowalbys tego Afka. Hmm więc w czym masz problem zeby Ci przywrocili lp?

Opublikowano

UP jasne chyba na głowę upadłeś dam mu honora, żeby za jakiś czas na niego trafić i żeby poszedł afk to co napisałeś jest bez sensu i ktoś kto honoruje afkow w przeciwnym teamie ma coś z głowa nie halo

"Zamilcz Chłopie zanim Cię zakopie" 52 Dębiec

Opublikowano

A wyobrazcie sobie np taka sytuacje gracie w lola jest 10 minuta i dzwoni wasza dziewczyna (o ile macie) i chce sie z wami spotakac teraz

A wiec co teraz robisz

a) Odmawiasz jej i mowisz "Nie moge teraz musze skonczyc meczyk w lola"

b ) Zgadzasz sie i mowisz "Jasne bede u ciebie za pare minut"

Normalny czlowiek by wybral odpowiedz B  pozdro ;)

Opublikowano

Każdemu się może zdazyć. Przestanie Lola traktować jak wasze życie, większość spraw jest ważniejsza od gry. Jedna przegrana przez afka nie stanie ci przeszkoda do challengera

3d8b54f471ac3645gen.png

Ten ból dópy

Opublikowano

Sory bro. Jak dla ciebie jedzenie obiadu jest rownoznaczne z patologia to idz pogadaj z panem mariuszem z piotrkowa tam nie dostaniesz obiadu. A co do afka podczas rankeda to spoko ile razy mialem afka czy trolla to moge sie im odplacic pojsc na brb 5min majac nad enemy lane dalej przewage xD. Jak mam do wyboru grac lub pojsc afk 5min i pomoc mamie to chyba wiadomo ze jej pomoge.

459941400613567233746.png
By @Jowe.
Postwriter | Gold Member

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...