Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Gracze chodzace na obiad podczas rankeda

StudzeKisiel

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Czy mozna cos z takim czyms zrobic. Mialem juz mniej wiecej 25 takich rankedów 4vs5 które wlasciwie byly wygrane gdyby nie te patologiczne dzieci które musza isc do sklepu czy na obiadek. Odzyskam punkty piszac do supportu?

fjlw0o.jpg

• Odpowiedzi 52
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Nie graj w porze obiadowej, proste. :D

A tak na poważnie, to polecam ich zignorować po meczu. Wtedy nigdy więcej nie będziesz grał z ową osobą.

Możesz również ich zraportować, w celu ukarania.

Dodam, że w mojej liście ignorowanych znajduje się około 300 osób, więc kolekcjonując AFK'ów w tej liście, jesteś bezpieczniejszy. Nie mówię, że pozbędziesz się tym sposobem wszystkich AFK'ów, ale zawsze jakaś część będzie dodana do tej listy.

Opublikowano

"Mateusz jedź do sklepu po "xxx" bo mi sie skończył, a potrzebuje -mamo nie mogę muszę grać na komputerze !!!" Sam wysuń wnioski i nie pisz głupich tematów. Granie w lige to nie jest twój cel istnienia. Są sytuacje, które zdarzają się losowo i nie przewidzisz ich, więc nie nazywaj człowieka "k*rwa" jeżeli wyjdzie ci gry.

Edit: Co ciekawe tylko w lolu społeczeństwo tak się spina z powodu leaverów, np. w rappelz jak ktoś ci wyjdzie z party to obecnie gracze tracą kase ( realna ) wydaną na wspomagacze expa, ale nikt nie pisze do nikogo ty zjebi* itp.

Opublikowano

Wysunąłem wnioski i gram tylko wtedy kiedy jestem pewien ze nie bede musial nigdzie isc. Jak komuś mama każe to niech sie za normale bierze. Nie rozumiem o co Ci chodzi.

fjlw0o.jpg

Opublikowano

Wysunąłem wnioski i gram tylko wtedy kiedy jestem pewien ze nie bede musial nigdzie isc. Jak komuś mama każe to niech sie za normale bierze. Nie rozumiem o co Ci chodzi.

każdy to ma, nikt nie narzeka ani nie sklada debilnych tematow na temat "czy support odda mi lp, bo dzieci afczą" 

widziales gdzies przy supporcie o banowaniu afkow? czy oddawani lp za afk? nie, bany w trybunale

poprostu twoj temat jest tak glupi iz moge wnioskowac ze siedzisz w bronize/ niskim silverze

userbarwb.png

Opublikowano

Nigdy nie jesteś na 100% pewien, że nie będziesz czegoś musiał zrobić, to są po prostu sytuacje losowe. Są różne priorytety i jeżeli jesteś normalną osobą to LOL na pewno jest na 1 miejscu.  (tak btw jestem ciekawy czy Ty nigdy nie wychodzisz... chyba, że jesteś jednym z tych dzieciaków co jak się mu coś powie to odpowiada " teraz nie mogę, później" albo do ciebie nigdy koledzy nie przychodzą ? "forever alone")

Opublikowano

A tak na poważnie, to polecam ich zignorować po meczu. Wtedy nigdy więcej nie będziesz grał z ową osobą.

Dodam, że w mojej liście ignorowanych znajduje się około 300 osób, więc kolekcjonując AFK'ów w tej liście, jesteś bezpieczniejszy. Nie mówię, że pozbędziesz się tym sposobem wszystkich AFK'ów, ale zawsze jakaś część będzie dodana do tej listy.

Opcja ignoruj tylko ucisza gracza .. 

Nic nie poradzi się na afków :<, ale co głodni mają grać? xD

Opublikowano

Co ty pierdzielisz , że jak ludzi się da do ignore to ich się nie spotka . TO by w d1 takiemu ocelotowi gry z 4h szukało ,a ja bym nigdy nie miał ludzi w enemy którzy maja zaznaczoną opcje ignore :)

@TOP

Graj od 16-20 . Bardziej ogarnięci ludzie niż od 22-05

18706.png

12012395664c93b46ec7f29.jpg

Jeśli pomogłem, daj "+" ;D

Opublikowano

każdy to ma, nikt nie narzeka ani nie sklada debilnych tematow na temat "czy support odda mi lp, bo dzieci afczą" 

widziales gdzies przy supporcie o banowaniu afkow? czy oddawani lp za afk? nie, bany w trybunale

poprostu twoj temat jest tak glupi iz moge wnioskowac ze siedzisz w bronize/ niskim silverze

Jak nie masz nic do powiedzenia to nie pisz po prostu, myslisz ze chodzi mi jedynie o sytuacje w ktorych ktos musi isc? ktos wbije 0/2 "i go afk good luck" Po to jest forum zeby pytać. Jak tak bardzo Cie to boli to porozmawiaj z rodzicami. Dostalem juz odpowiedź a Ty dalej mi spamisz.

Nigdy nie jesteś na 100% pewien, że nie będziesz czegoś musiał zrobić, to są po prostu sytuacje losowe. Są różne priorytety i jeżeli jesteś normalną osobą to LOL na pewno jest na 1 miejscu.  (tak btw jestem ciekawy czy Ty nigdy nie wychodzisz... chyba, że jesteś jednym z tych dzieciaków co jak się mu coś powie to odpowiada " teraz nie mogę, później" albo do ciebie nigdy koledzy nie przychodzą ? "forever alone")

WIesz mozna powiedziec takie magiczne zdanie jak "Sorry będę wolny za ok. 15 minut. Zreszta nie o to pytalem nie musisz mi tłumaczyc dlaczego ludzie tak robia, temat skonczony.

fjlw0o.jpg

Opublikowano

Temat nieco absurdalny. Ktoś ma olać rodzinę bo akurat Ty grasz mecz? Zdarzają się różne, nieprzewidziane sytuacje i czasem trzeba się po prostu oderwać. Ostatnio miąłem kilka takich sytuacji, że ktoś afczył bo (tutaj różne powody), ale wrócił, przeprosił i wyjaśnił sprawę. Nie widzę więc powodu, żeby się spinać. Tym bardziej, żeby obrażać. Nie wygrasz tego meczu to wygrasz następny.

Support LP Ci nie odda.

Opublikowano

Nastepny co ty mi piszesz bzdury o olewaniu rodziny. PYTAM CZY MOZNA COS ZROBIC ZE STRACONYMI LP PRZEZ TAKIE MECZE.

Tak w ogole to wyjasnione ale spoko nabijajcie sobie posty póki nie zamkniety.

fjlw0o.jpg

Opublikowano

Tak będziesz myślał że nie będziesz musiał nigdzie iść itp. może się zdarzyć coś nieprzewidzianego odłączał neta itp. i co wtedy? Tak samo cb będzie można nazwać "ku** ą" Nie wieże ze nigdy nie wyszedłeś z gry.

@TOp

NIE nie można nic zrobić, nie odzyskasz lp, tyle w tym temacie.

Opublikowano

Według mnie obiad z rodziną jest ważniejszy niż gra, a sam o takiej sytuacji wspomniałeś w temacie. Tutył tematu odnosi się też do jego treści, stąd moja wypowiedź.
Co do nabijania postów- jestem tutaj od października 2009, a po liczbie postów które mam dobitnie widać, że mi na tym nie zależy.

Opublikowano

Jak nie masz nic do powiedzenia to nie pisz po prostu, myslisz ze chodzi mi jedynie o sytuacje w ktorych ktos musi isc? ktos wbije 0/2 "i go afk good luck" Po to jest forum zeby pytać. Jak tak bardzo Cie to boli to porozmawiaj z rodzicami. Dostalem juz odpowiedź a Ty dalej mi spamisz.

WIesz mozna powiedziec takie magiczne zdanie jak "Sorry będę wolny za ok. 15 minut. Zreszta nie o to pytalem nie musisz mi tłumaczyc dlaczego ludzie tak robia, temat skonczony.

napisalem ci odpowiedz, ktora byla prosta i do przewidzenia w moim poscie, troche z nerwami ale byla odpowiedz na twoj temat 

porozmawialem z rodziciami, kazali cie zwyzywac sorry, za takie raczenie, do boba

userbarwb.png

Uczeń
Opublikowano

jak masz afka to płaczesz a jak u przeciwnika jest afk to cisza i morda sie cieszy

hipokryzja 3/4 graczy lola

Paktofoniczny_eune_64_2_logo.png

Opublikowano

@top

Na takie sytuacje nic nie poradzisz.

Sam jak gram to często ktoś jeszcze przy wybieraniu bohaterów pisze że musi wyjść za 10 minut. Jest też wiele osób które grają sobie godzine przed szkołą - myślą że gra potrwa 30 minut, a trwa 50 i oczywiście muszą z tej gry wyjść.

1398258449-U383457.png

Opublikowano

Dokładnie, wiele takich sytuacji spotkałem, ale cóż.

Są osoby, które mają coś zaplanowane, myślą, że mecz potrwa pół godziny, przedłuża się i lecą afk.

¯\_(ツ)_/¯

WROCISZZLAKIEM.gif

HISTORIA SPRZETU

eHealth e-cigarette -> ego ce3 -> ego ce4 -> ego ce5 ->Provog Yago ->Evod MT3 ->KangerTech Protank3 -> Glassomizer BVC -> Glassomizer BVC [2x] -> KangerTech T3S -> ASPIRE CE5 BVC -> Vision Spinner I -> Vision Spinner II -> Mild Master -> Eleaf iStick 20w -> GS Air -> V-Spot -> Anyvape VMW SubOhm -> Smok VCT -> Mutation xv2 -> Evic VTC Mini -> UD Hunter -> Goblin Mini RTA -> Cuboid 200w -> Limitless RDTA

Opublikowano

Jesteś śmieszny przecież wiadomo że jak przegrałeś to ci riot nie odda punktów. A w każdej grze jest tak ze ludzie wychodzą więc nie marudzisz...

Opublikowano

Opcja ignoruj tylko ucisza gracza .. 

Co ty pierdzielisz , że jak ludzi się da do ignore to ich się nie spotka . TO by w d1 takiemu ocelotowi gry z 4h szukało ,a ja bym nigdy nie miał ludzi w enemy którzy maja zaznaczoną opcje ignore :)

Istnieje coś takiego jak "Ignoruj", które jest tuż obok "Honor" oraz "Zgłoś". Owa opcja dodaje ludzi do ignorowanych, przez co nie gramy poraz kolejny z tymi ludźmi.

MarianZGP, nie bądź taki pyskaty, skoro nie masz racji. Opcja "Ignoruj" w tracie gry w tabeli statystyk oraz po grze, to całkiem coś innego.

Każdy kto jest na takiej liście nie ma prawa trafić się w tym samym teamie w grze.

Pozdrawiam nieuświadomionych. :P

Opublikowano

Beka to jest z was gibmy. Powaznie pytalem o te punkty niejednokrotnie tracilem serie przez afki. To kto mi jeszcze napisze ze sracz i obiad jest wazniejszy od rankeda? (ja to wiem ale lubie jak sie spinacie)

fjlw0o.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...