Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Polepszenie dropu ?

Vassopent

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć.

Mam takie pytanie, te pytanie jest dość głupie i dziwne.

A więc, czy istnieje jakikolwiek bug/sposób by polepszyć drop z szkatułek/róż/cukierków etc. które np. dropią z różnych okazji, takich jak Walentynki, Wielkanoc, Boże Narodzenie ?

Na pewnym serwerze trochę za balangowałem, przesadziłem z komputerem. Wydropiłem ponad 400x cukierków i 200x róż, z róż dropią unikalne przedmioty takie jak kostiumy, czy też przedmioty z IS'a.

Pootwierałem wszystkie i wszyło jak wyszło, kicha niestety - nic ciekawego nie dropło, dropło to co można znaleźć na ziemi czy też dropnąć w kilka minut, a pełno graczy biega już z unikalnymi kostiumami i wgl.

Są może jakieś sposoby by polepszyć sobie ten drop ?

2e7beb469d579.gif

" Ten kawałek będzie leciał w furach wielu,

więc pozdrawiam pasażerów, elo "

Opublikowano

Jezeli chodzi Ci o drop z mobow na dreikonie to rekawiczka polepsza drop jest wiecej % ze dropnie z mobow ten cukierek lecz nie da sie polepszyc dropu gdy otwierasz nic na to nie dziala.

40117680099074104760.gif                                                 

Opublikowano

Cześć.

Mam takie pytanie, te pytanie jest dość głupie i dziwne.

A więc, czy istnieje jakikolwiek bug/sposób by polepszyć drop z szkatułek/róż/cukierków etc. które np. dropią z różnych okazji, takich jak Walentynki, Wielkanoc, Boże Narodzenie ?

Na pewnym serwerze trochę za balangowałem, przesadziłem z komputerem. Wydropiłem ponad 400x cukierków i 200x róż, z róż dropią unikalne przedmioty takie jak kostiumy, czy też przedmioty z IS'a.

Pootwierałem wszystkie i wszyło jak wyszło, kicha niestety - nic ciekawego nie dropło, dropło to co można znaleźć na ziemi czy też dropnąć w kilka minut, a pełno graczy biega już z unikalnymi kostiumami i wgl.

Są może jakieś sposoby by polepszyć sobie ten drop ?

Ja zazwyczaj puszczam dropy które mają max 25lvl, potem na spoty

w M2 i kamera odpalam. Najlepiej jest także jak serwer posiada pierścień

Anty-EXPA, puszczasz takiego dropka na noc i masz takich unikatów duże

ilości rano.

To jest tylko mój sposób, nwm jak robią inni ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...