Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Oferuję Pliki serwera Restia.eu

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Pliki wyglądają ciekawo, jednak drogi autorze każdy ma prawo do swojego zdania, jeżeli Ci się nie podoba to trudne, takie życie.

Oczerniają Cię lub mówią prawdę. Co do Twojej osoby to muszę powiedzieć, że bardzo szybko się denerwujesz i nie posiadasz umiejętności logicznych argumentów :(

Jednak życzę powodzenia i polecam :)

Pozdrawiam.

Nie widzę żadnego postu tutaj żebym się denerwował, ale okey dzięki.

Opublikowano

Zapewne są zbugowane dungeony tak jak na Restii   chociaż sokół będzie miał na dojazd na IEM :D

Kupiłbym :D Ale Bąska hajsu nie da:D 

Opublikowano

Shizer sprzedajesz pliki tylko i wylacznie jednej osobie ? Czy jezeli ktos kupi to bedziesz dalej sprzedawal ? tak jak mark.

Jednej osobie i mam nadzieję że dobrze je wykorzysta.

Opublikowano

A ja posiadam z bazą danych... I co teraz?

Też posiadam chcesz kupić xD ? hehe

Restia to gówno nic w niej ciekawego nie ma nie rozumiem po co ten temat. Idz najlepiej załóż temat że sprzedasz "czyste" pliki terenza na jedno wyjdzie.

Strzała frajerku : <

0bFkqdJ.png

Opublikowano

Restia to gówno nic w niej ciekawego nie ma nie rozumiem po co ten temat. Idz najlepiej załóż temat że sprzedasz "czyste" pliki terenza na jedno wyjdzie.

Mam się śmiać czy płakać ?, odezwał się wielki technik co miał serwer na vps, piss ;*

Nożowniku i wielki raperze nie tutaj twoja przyszłość :D

Opublikowano

Mam się śmiać czy płakać ?, odezwał się wielki technik co miał serwer na vps, piss ;*

Nożowniku i wielki raperze nie tutaj twoja przyszłość :D

Nie miałem serwera na VPS-ie przykro mi była Vertia na dedyku w którego całe EG + napierdalało swoimi pro botnetami i ani jednego laga nie było.

I ten serwer nie był mój ja tak byłem tylko dlatego że załatwiłem kilka rzeczy. Mimo wszystko i tak ta syfiasta vertia była dużo lepsza niż wasza pro restia na której navi miał każdy dzieciak

PS.  Jak tam twój kolega Respect wyszedł już tego gimnazjum ? 17 lat i nadal kibluje ;/.

0bFkqdJ.png

Opublikowano

Ty jesteś jakimś hipokrytą .. przed chwilą pisałeś że masz pliki avestii teraz piszesz że masz balantii a taka prawda że jesteś gównem który ledwo dorasta do monitorka i hejtuje ;) Neutral co do plików.

#EDIT.

Dowiedziałem się że jesteś bratem teodora i lubicie w dupe.

#potwierdzone #info

Opublikowano

Ty jesteś jakimś hipokrytą .. przed chwilą pisałeś że masz pliki avestii teraz piszesz że masz balantii a taka prawda że jesteś gównem który ledwo dorasta do monitorka i hejtuje ;) Neutral co do plików.

#EDIT.

Dowiedziałem się że jesteś bratem teodora i lubicie w dupe.

#potwierdzone #info

Polecam wy googlować hipokrytę bo widzę twoja wiedza ogólna jest na niższym poziomie niż respekta.

Żadna podnieta mieć pliki tej całej avesti czy balanti pół forum je ma bo było tam więcej włamów niż na policja.pl, a frajerów w tych obu teamach więcej niż w Polskim rządzie.

Elo śmieciu teodorowi to możesz w dupę co najwyżej obaj jesteście z tej samej dupy wysrani.

0bFkqdJ.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...