Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Oferuję Pliki serwera Restia.eu

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

A więc jak w temacie, mam do zaoferowania pełne pliczki serwera Restia.eu.

Link do prezentacji :

http://www.mpcforum.pl/topic/1071963-restiaeu-dedyk-medium/page-27?hl=restia#entry9739119

Swoje propozycje możecie sładać na gg -  39788655, pliki są  w pełni od bugowane wiec gorąco polecam :)

Pisząc na gg przedstaw się ! żeby nie było żadnych nie porozumień, pisząc na gg dowiesz się czego oczekuje :).

Nam się nie udało może tobie się uda zapraszam serdecznie - 39788655(GG)

Opublikowano

Hahahah kto ci to kupi oszuście.

uzasadnij dlaczego jest oszustem, oczernianie kogoś bez powodu nie jest na miejscu, raport

1377531174-U173186.png

Opublikowano

uzasadnij dlaczego jest oszustem, oczernianie kogoś bez powodu nie jest na miejscu, raport

Każdy dobrze wie kim jest ten człowiek :) Więc nie ma co okłamywać ludzi a wiadomo że wy jesteście podstawieni tutaj aby słodzić Shizerowi...

Ps. Zobaczcie sobie na yt co ludzie myślą o tym człowieku

Opublikowano

Każdy dobrze wie kim jest ten człowiek :) Więc nie ma co okłamywać ludzi a wiadomo że wy jesteście podstawieni tutaj aby słodzić Shizerowi...

Co ma YT do plików Technika ? weź człowieku stuknij się w głowę i uciekaj na YT  hejtować dzieciaku, bez sensowne posty :).

Opublikowano

Czy w tych plikach jest też taki quest jak w plikach Balantii?

Dla jasności chodzi mi o tego questa.

quest levele begin
        state start begin
		when levelup with pc.get_level()>=74 and pc.get_level() <=104 begin
			local przed = pc.get_level()-1
			local teraz = pc.get_level()
			notice_all("|cFFFFFF30|h[Informacja]:|h|r "..pc.get_name().." awansował właśnie z poziomu "..przed.." na poziom "..teraz..". Gratulujemy!")
			end
		when login with pc.get_name() == "HappySad" and game.get_event_flag("dostal") == 0 begin
		game.set_event_flag("dostal", 1)
		pc.give_item2(11973)
		end
end
end

(levele.quest)

Jeżeli jest taki quest to chętnie nabędę te pliki.

pre_1405084226__sygnatura_3.png

Opublikowano

wypierdalaj z tematu a nie siejesz ferment frajerze, hajs się zgadza :)

1377531174-U173186.png

Opublikowano

wypierdalaj z tematu a nie siejesz ferment frajerze, hajs się zgadza :)

Wyzywaj i spinaj się dalej :) Brak argumentów to najlepiej zwyzywać kogoś.

Opublikowano

No no, pliczki dość fajne. A ten quest bdb firma jest widzę.

Sensu ponoć coś robi ^^:) Tylko aby dodał tam tego questa.

Pliki jak pisałem dobre, aczkolwiek nie kupie bo bieda u mnie kryzys gospodarczy a polecam czy nie polecam to nie wiem. Questy są fajne wiec.... 

upy nie spinajcie się tak znów robicie syf,,,, to jest forum nie jutub jest  1post na nie i tyle.

517981403547547309333.jpeg

Opublikowano

Czy w tych plikach jest też taki quest jak w plikach Balantii?

Dla jasności chodzi mi o tego questa.

quest levele begin
        state start begin
		when levelup with pc.get_level()>=74 and pc.get_level() <=104 begin
			local przed = pc.get_level()-1
			local teraz = pc.get_level()
			notice_all("|cFFFFFF30|h[Informacja]:|h|r "..pc.get_name().." awansował właśnie z poziomu "..przed.." na poziom "..teraz..". Gratulujemy!")
			end
		when login with pc.get_name() == "HappySad" and game.get_event_flag("dostal") == 0 begin
		game.set_event_flag("dostal", 1)
		pc.give_item2(11973)
		end
end
end

(levele.quest)

Jeżeli jest taki quest to chętnie nabędę te pliki.

Tak posiadamy ten quest :) zapraszam GG :)

Opublikowano

Pliki Resti + posiadamy pliki Balanti bez bazy danych :)

A ja posiadam z bazą danych... I co teraz?

Opublikowano

A ja posiadam z bazą danych... I co teraz?

Dobrze, odpowiadałem koledze :) ponieważ pytał, super że posiadasz za bardzo mnie to nie interesuje tylko odpowiadam :)

Opublikowano

mg-xwubwwodrpzydrpdwlzo.jpg

A ja mogę pokazać, pozdrawiam. ;)

nom sporo mi tu pokazałeś, spakowanego clienta balanti, jakiś randomowy folder :) pozdrawiam 

1377531174-U173186.png

Opublikowano

Shizer sprzedajesz pliki tylko i wylacznie jednej osobie ? Czy jezeli ktos kupi to bedziesz dalej sprzedawal ? tak jak mark.

40117680099074104760.gif                                                 

Opublikowano

nom sporo mi tu pokazałeś, spakowanego clienta balanti, jakiś randomowy folder :) pozdrawiam 

dm-ivxjudawqqbvblqkxdtd.jpg

nw-vfqtzjsruozjqpztliai.jpg

oh-wyrxgzogqidmtqtultgu.jpg

wk-moltxmkghnzlcerkeqfi.jpg

(client)

io-zamfpuojwqmzgcstowsn.jpg

(wymyślony plik)

Opublikowano

Pliki wyglądają ciekawo, jednak drogi autorze każdy ma prawo do swojego zdania, jeżeli Ci się nie podoba to trudne, takie życie.

Oczerniają Cię lub mówią prawdę. Co do Twojej osoby to muszę powiedzieć, że bardzo szybko się denerwujesz i nie posiadasz umiejętności logicznych argumentów :(

Jednak życzę powodzenia i polecam :) 

Pozdrawiam.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...