Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jaki czołg premium do 130zł

ReLoUPL

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Prosze pomidorze :) "Patrol0007" :)

Możemy zagrać razem :) postaram ci się wstydu nie zrobić Fiolecie :)

Nie..napisałem tylko tak..że zdarza się, że zrobie tyle DMG to tyle zarabia..weź ku**a..kup sobie Typa i sam zagraj i dopiero pogadamy..bo widocznie sam nie grałeś Typem skoro mówisz, że Jagoda najlepiej zarabia..

I misiu drogi prawie 1,5k bitew - 56% wygranych  na nim mam :* teraz mnie możesz wiesz co ;*

Twoje staty na ostatnie 1000 bitew:

WN7: 1282

WN8: 1520

Moje:

WN7: 1509

WN8: 1807

Hmmmmm, dalej nie jesteś pro koksem...

Średni dmg na Typie: 1200... Trochę żałosny jesteś...

A. Ludzie na bitwę z 4k dmg robią nim 110k z premką... Ty robisz 80k na 800dmg... Weź mi nie pierdol głupot, bo naprawdę robisz z siebie debila...

JgTiger ma najlepszy dochód za bitwę i po prostu tego nie zmienisz. A ta tabela to jest GÓWNO, bo JgTigerem grają debile (około 50% ludzi nie ma WN7 większego od 800), a Typem większość ludzi gra ogarniętych... -_-

Opublikowano

Twoje staty na ostatnie 1000 bitew:

WN7: 1282

WN8: 1520

Moje:

WN7: 1509

WN8: 1807

Hmmmmm, dalej nie jesteś pro koksem...

Średni dmg na Typie: 1200... Trochę żałosny jesteś...

A. Ludzie na bitwę z 4k dmg robią nim 110k z premką... Ty robisz 80k na 800dmg... Weź mi nie pierdol głulpot, bo naprawdę robisz z siebie debila...

JgTiger ma najlepszy dochód za bitwę i po prostu tego nie zmienisz. A ta tabela to jest GÓWNO, bo JgTigerem grają debile (około 50% ludzi nie ma WN7 większego od 800), a Typem większość ludzi gra ogarniętych... -_-

Mówisz, że nie jestem pro Koxem..tylko ja nie mam 16lat jak ty..i nie gram gram..tylko u mnie gra jeszcze mój syn więc się nie dziw, że mam jakie mam staty..i po pierwsze..staty mnie gówno obchodzą :) gram dla przyjemność:) i mam wyjebane na to kto co piszę :) bo w internecie każdy kozaczy.

top@

Ciesze się, że kupił Jagoda niech sobie nią gra :)

Opublikowano

Przepraszam, ale muszę urwać tą daremną "Dyskusję". Bardzo odeszliście od tematu, autor już wybrał Jagodę (i bardzo dobrze), zaczyna się robić zbyt ostro.

Zamykam.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...