Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jaki czołg premium do 130zł

ReLoUPL

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Graczem jestem takim sobie :D

No to chyba wybiorę tą Jagodę jeżeli warto dopłacić. 

Warto warto... 250 pancerza, co 4/5 sekund po 200 dmg, mobilność jedynie słaba, ale to najlepszy zarabiacz dostępny w sklepie. 

Opublikowano

Za 130 zł ciężko, tak ni w tą, ni w tą. Dołóż 20 zł i kup najlepszy zarabiacz - Jagodę 8.8

https://eu.wargaming.net/shop/vehicles/?game=wot&item=92

Super pershinga się nie opłaca, ewentualnie możesz jakąś 7t - Su-144-22 lub gdy jesteś ogarniętym graczem E-25

Jagoda najlepszym zarabiaczem ??..Bzdura..teraz każdy VIII zarabia tak samo jak Jagoda..fakt, faktem, Jagoda jest tania..ale to zależy od założyciela tematu czym chce grać/zarabiać...ja osobiście mam Type59 najlepszy zarabiacz w grze..ale nie jest już do kupienia..tylko do wygrania..

Opublikowano

Jagoda najlepszym zarabiaczem ??..Bzdura..teraz każdy VIII zarabia tak samo jak Jagoda..fakt, faktem, Jagoda jest tania..ale to zależy od założyciela tematu czym chce grać/zarabiać...ja osobiście mam Type59 najlepszy zarabiacz w grze..ale nie jest już do kupienia..tylko do wygrania..

Nie :) Zagraj sobie 112 czy jak jej tam, lub SP, to zmienisz znanie.

Opublikowano

Nie bede tym grał..Typem59...gram np..mhm...bitwę..dmg oko 500-800...na premke 70-80k biorę za to..zobacz sobie tabele przez Serba ukazaną..jak zarabiają czołgi po tym patchu..fakt, faktem..typ miałem :

23, ileś tam..

A tym jak mówisz 112..tak to premium VIII Chiński ona ma 21-22 z groszami..wiec też bzdur nie pisz..

Opublikowano

Nie bede tym grał..Typem59...gram np..mhm...bitwę..dmg oko 500-800...na premke 70-80k biorę za to..zobacz sobie tabele przez Serba ukazaną..jak zarabiają czołgi po tym patchu..fakt, faktem..typ miałem :

23, ileś tam..

A tym jak mówisz 112..tak to premium VIII Chiński ona ma 21-22 z groszami..wiec też bzdur nie pisz..

poprawka*

112 miała 13.

Jest to jeden z najgorszych czołgów 8t premium.

Opublikowano

No to skoro najgorszy to czemu się kłócisz się ?? weź przeczytaj jeszcze raz co napisałem...

Opublikowano

Ja mam jagode i powiem wam że jestem zadowolony. Z premką ponad 2k+ dmg i masz te 70k w portfelu . Ciesze się że nie wybrałem nic innego 

@edit. 

Prawie każdy pocisk wchodzi bo peny to ma dużo, przód też dużo odbija .

Opublikowano

uważaj tylko na  kv5 jeśli znalazłeś go jeszcze w sklepie,  odradzam ci kupno tego czołgu! ten czołg to istna porażka  pene 167  wielka stodoła   słabo się rozpędza ,

cel numer 1 dla artylerii .  nie wspomnę 2 weakspoty większe jak kosze na śmieci.

Jestem posiadaczem tej stodoły  <_<  chociaż w sumie nawet dobrze zarabia .

Jak inni polecam ci zainwestować w Jagodę .

Opublikowano

23, ileś tam..

Po pierwsze: składnia u Ciebie leży pod ziemią.

Po drugie: JgTiger 8.8 dalej zarabia najwięcej. Wiem o tym z własnego doświadczenia na FCMie i JgTigerze.

Opublikowano

Czyli kupywać Jagódkę i zarabiać?;d 

Kupować*

Tak, jest to jeden z najlepszych zarabiaczy.

Opublikowano

Po pierwsze: składnia u Ciebie leży pod ziemią.

Po drugie: JgTiger 8.8 dalej zarabia najwięcej. Wiem o tym z własnego doświadczenia na FCMie i JgTigerze.

Misiu drogi..ja tak piszę..jak masz problem..to wypad..mi stąd..;))

Po drugie nie mniej jednak Type59 najlepiej zarabia w całej grze..więc nie pieprz głupot, że Jagoda..bo to totalna bzdura..tylko, że Type59 jest tylko dostępny za Konkursy..

Opublikowano

Misiu drogi..ja tak piszę..jak masz problem..to wypad..mi stąd.. ;))

Po drugie nie mniej jednak Type59 najlepiej zarabia w całej grze..więc nie pieprz głupot, że Jagoda..bo to totalna bzdura..tylko, że Type59 jest tylko dostępny za Konkursy..

Mam 1100 postów, ty 100 i umiem pisać po polsku. Jeżeli ktoś ma tu spadać to ty xD

Type 59? Nie powiedziałbym... Po prostu prowadzą go ogarnięci gracze, więc statystycznie więcej zarabia. W praktyce najlepiej zarabia Jagoda, której 1/2 kierowców to ludzie: 500 WN7 i 10 lat...

Poza tym: Od kiedy można kupić Type 59? ;_; Bo on się pytał o czołg który może kupić, a nie wygrać... >.>

Kupować*

Tak, jest to jeden z najlepszych zarabiaczy.

Jest to dalej najlepszy zarabiacz i najlepszy Dmg dealer z czołgów premium na tierze.

Opublikowano

w 8.11 poprawili zarobki dla T34, ale mimo wszystko ja uważam Lowe za najlepszego zarabiacza

Co lew ma wspólnego z najlepszym zarabiaczem? Chyba tylko to, że jest w tej samej nacji... Zarobki na jagodzie są dużo większe i dużo łatwiej ogarnąć ten czołg.

Do tego przeczytaj jeszcze raz tytuł. Do 130zł.

Opublikowano

Mniej kropek i pisz po polsku , jagoda jest najlepszym zarabaiczem ma naprawe max 10k i pociski po 256 kredytów i przeładowanie co 4,5 sek co daje olbrzymie wyniki.

23, ileś tam..

500-800 dmg to robi pomidor w IS-3 ale ty chyba nim jesteś i nawet nie masz typa 59 bo on przy tym dmg ledwo zarabia 30k a co dopiero 70k-80k przy premce .

Podaj nick z gry i zobaczymy czy go faktycznie masz bo na razie bujdy opowiadasz .

I jak robisz nim faktycznie 500-800 dmg na bitwe znaczy że nie umiesz grać bo przeciętny gracz robi tyle dmg ile ma HP jego pojazd .

Dla porównania na T34 przy 4k dmg (dla ciebie pewnie szok) zarabiam 110k

Klan W-I-R Rekrutuje !

Wymagamy co najmniej jednej IX ale dobrze by było jakby ktoś miał dyszke :) Mamy własny TS3 i świetną atmosferę . Więcej info na priv .

Opublikowano

Mniej kropek i pisz po polsku , jagoda jest najlepszym zarabaiczem ma naprawe max 10k i pociski po 256 kredytów i przeładowanie co 4,5 sek co daje olbrzymie wyniki.

500-800 dmg to robi pomidor w IS-3 ale ty chyba nim jesteś i nawet nie masz typa 59 bo on przy tym dmg ledwo zarabia 30k a co dopiero 70k-80k przy premce .

Podaj nick z gry i zobaczymy czy go faktycznie masz bo na razie bujdy opowiadasz .

I jak robisz nim faktycznie 500-800 dmg na bitwe znaczy że nie umiesz grać bo przeciętny gracz robi tyle dmg ile ma HP jego pojazd .

Dla porównania na T34 przy 4k dmg (dla ciebie pewnie szok) zarabiam 110k

Prosze pomidorze :) "Patrol0007" :)

Możemy zagrać razem :) postaram ci się wstydu nie zrobić Fiolecie :)

Nie..napisałem tylko tak..że zdarza się, że zrobie tyle DMG to tyle zarabia..weź ku**a..kup sobie Typa i sam zagraj i dopiero pogadamy..bo widocznie sam nie grałeś Typem skoro mówisz, że Jagoda najlepiej zarabia..

I misiu drogi prawie 1,5k bitew - 56% wygranych  na nim mam :* teraz mnie możesz wiesz co ;*

Opublikowano

"Weź ku**a kup sobie Typa" oraz cd.. Gratuluję pomysłu.

A tak wogóle wasza dyskusja nie ma sensu. Gościu po 1 kupił już jadzię, a po 2 typ jest nie do kupienia więc autor i tak by nie skorzystał z tych wszystkich waszych postów.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...