Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[EP3] Prestige Last Chaos

Damn.♥

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Y1zEgFw.png

Prestige Last Chaos

Epizod/Episode: Epizod 3

Raty

EXP: x70

SP/PU x: Free skills

Upgrade/ulepszanie: 100%

Level cap: 180

Gold/złoto: x200

Drop: x50

Dodatkowe informacje

Start level: 50 z eq 50+10

Custom leveling system

Token system

Cash shop

Vote for cash (300 co 12h)

W każdą środę 3k cash (dozwolone jest stworzenie do 5 kont)

Serwer nie jest postawiony pod trzepanie kasy, większość można zdobyć w grze.

k1hvCVp.gif

• Odpowiedzi 62
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

O, zrobiłam to co Aga ostatnio -.- Już daję.

Nawet najlepszym się zdarza  :rolleyes:

ubh6c.png
Opublikowano

Polecam założenie title, które dostaje się na 50lvl ^^

A co takiego ma w sobie? ^^

@ Jak expić tam go żadnego Guide nie ma na forum :( 

ubh6c.png
Opublikowano

Słyszałam o tym serwerze od znajomego który grał na Shadow, podobno większość tych starych żółtych gra tam... A znajomy mówił że serwer nie najlepszy. ^^ W każdym bądź razie poczekam na rozwój sytuacji, może zagram w wolnej chwili... W końcu FERIE. ^^

Opublikowano

@Aktualizacja, w nowym patchu:

Start level: 50

Nowy system levelowania, zrobione specjalne teleportery (kostki) w Juno [50-110 Velfist, 110-160 Temple of forgetfulness, 160-180 Tomb]

k1hvCVp.gif

Opublikowano

a co jesli ktos zrobi wiecej niz 5 kont ?? :)

Tego nie wiem, ale chyba banują ;s

Nie wiem, na jakiej to jest zasadzie... Naprawdę.

k1hvCVp.gif

Opublikowano

Okej to już pobieram , właśnie EX ROGUE jest? Jeżeli jest to czy są wszystkie skille jakie powinna mieć:D ?

DYM DYM KNF 4 ! <3 <3 <3 <3
KROK PO KROKU !

Opublikowano

Polecam serwer , nie jest aż tak łatwo wbić tego maxa :D bo od 160 w tombie tylko po 1-3% od moba.. :D a zawsze do 160 było po 50-100% lub więcej od moba :D !

DYM DYM KNF 4 ! <3 <3 <3 <3
KROK PO KROKU !

Opublikowano

Przede wszystkim nie ma problemu z eq, z jewelami, z affinity i z cashem. Serwer jak najbardziej nie jest p2w.

Eq dropi się z bossów, które dosyć długo się bije, ale są do zabicia samemu. Każda klasa ma bossa dla siebie, więc nie ma problemu jak na innych serwerach, że 1 boss dla wszystkich i weź sobie tu dropnij... xD

Jewele można kupić tanio w IS, każdy tylko 300 cash! Chaos jewele 15lvl także, a że dziennie na 1 konto przypada 300 cash za vote, a w każdą środę 3k cash, plus ostatnio za 60 osób online każdy dostał 5k cash, więc myślę, że za kolejny rekord dostaniemy znowu jakąś małą nagrodę, z tego wnioskuję, że serwer nie jest postawiony dla zarobku.

Ostatnio usunięto Prestige Coin z IS, żeby nie tak łatwo było zrobić acc czy affinity, trzeba niestety dropić, chociaż to jest proste, bo jest zrobione do tego specjalne miejsce, gdzie leci po 2-3, czasem 4 coiny z mobka, a mobki bynajmniej dla mnie są na skilla z paskiem :P

Affinity to łatwa sprawa, można oddawać coiny jak i normalne itemy, więc robi się szybko, bo w 1h można nadropić baaardzo dużo coinów, a 1 coin = 4.000 pkt. Ale jeżeli ktoś woli sprzedawać coiny a bić affinity standardowo, to także można szybko zrobić, ponieważ za mobka jest 800 pkt a w cash shop mamy affi boostery. 

Dodam jeszcze, że administracja jest miła i bardzo pomocna. Developer jest online bardzo dużo czasu, zawsze odpowiada, chyba, że nie zauważy lub jest na afk (rzadko się zdarza), administrator też jest bardzo aktywny, ale niestety nie odpowiada ;s Codzienne eventy, za które otrzymuje się specjalne coiny, do wymiany na dobre itemy.

Tak więc zapraszamy na serwer, ponieważ jest coraz więcej graczy i coraz więcej polaków. Jeżeli dobrze pójdzie, to można odbić grody, bo gildie, które je mają, nie są silnymi gildiami :D

k1hvCVp.gif

Opublikowano

Wpadłam na niego na chwilę.. Pierwsze wrażenie - "no okey".. Po głębszym wniknięciu w serverek stwierdzam że jest warty "zawitania"

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...