Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Aurion.pl [Dedyk] [Easy]

Alternatyw

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Na oxie będzie nagroda w rodzaju truty np.? Dla tych do dłużej wytrzymają?

Tylko z generała? Nie leci z wiedźmy, ripa, mocnych zinów? :O

Opublikowano

Mam takie pytanie klasy będą wyrównane czy nie ?? Bo zapwne będzie tak że BM BEDZIE JECHAŁ ALL A SZAMAN to będzie dno 

kot-i-pilnik-do-paznokci.gif

Milordzie poczęstuj papierosem...

Opublikowano

Konta od nowa czy zostają?

zostają

"Dare to be great. Dare to be powerful beyond measure."

Opublikowano

Mam takie pytanie klasy będą wyrównane czy nie ?? Bo zapwne będzie tak że BM BEDZIE JECHAŁ ALL A SZAMAN to będzie dno 

Postacie są bardzo wyrównane, każdy ma równe szanse !

Konta są te same (loginy i hasła) - postaci nie ma, trzeba od nowa robić !

//50+//100+//200+//500+//1000+//1200+//1500+//2000+//2500+

xD ProUser xD

48% / 100% <Od Enix'a 40%> <5% od Istnego to wyróżnienie> 

Opublikowano

konta zostaja lecz postacie skasowane

Nie jeden tak ma, że szajba odpierdala
Jak tu trzymać fason, jak temat na głowę siada?
Biada, kiedy narkotyk banię oplata
Za popełniony czyn kara, nie mała strata.

Jeśli pomogłem prosze o Like

Opublikowano

Konta zostają

Klasy wyrównane, dziś o 13 robiliśmy każdą klasę postaci + full eq na 180 lvl bez bonów i każda klasa miała szanse z każda, BM jak wygrał  z daggerem to na 5/10k hp .

Klasy są naprawde wyrównane

łatka niedlugo sie pojawi, smok jeszcze sprawdza czy o wszystkim pamiętał - zrozumcie go, on chce wypuscic teraz serwer raz a dobrze. 

bez gif

Opublikowano

A o co chodzi z tym sys expa to jest tak wbijam 95 lvl do butelki i sellam i on sobie bieże i mu sie dodają te 95 lvl czy jak??

kot-i-pilnik-do-paznokci.gif

Milordzie poczęstuj papierosem...

Opublikowano

A o co chodzi z tym sys expa to jest tak wbijam 95 lvl do butelki i sellam i on sobie bieże i mu sie dodają te 95 lvl czy jak??

Na podobnej zasadzie to działa lecz niestety nie.

Butelki można używać od bodajże 100 lvl'a, tak więc będzie to działało na zasadzie handel paroma lvl'ami patrząc na fakt że butelki od 100 lvl

bez gif

Opublikowano

Konta zostają ale postacie już nie

Czytaj uważnie co ja napisałem wyżej koledze @Xewka 

"Dare to be great. Dare to be powerful beyond measure."

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...