Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

xx

Juri.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Panowie to działa w 100%. Mój znajomy mówił mi o tym ale oczywiście ja zapomniałem o tym  <_<. Doładował wczoraj 5000 gwiazd(czy jakoś tak), w grze Goalunited. Więc jeśli udało mu się tam to w Wocie na pewno działa. ;)

oiph.png

Opublikowano

Czyli mozna bez problemu sie rejestrować ???

Tak, jak najbardziej :) Koledze działa to, mi zostało ostatnie 35 punktów...

Edit:

Dziś dostałem złoto, wszystko działa.

Opublikowano

Korzystanie nielegalne ? Firmy od tych gier mają zapewne umowę z tym serwisem. Ja osobiście uzbierałem 2k punktów i dostałem kod na PaySafeCard za 20zł :)

Opublikowano

Korzystanie nielegalne ? Firmy od tych gier mają zapewne umowę z tym serwisem. Ja osobiście uzbierałem 2k punktów i dostałem kod na PaySafeCard za 20zł :)

Zapomniałem dodać xD

Korzystanie z serwisu jest legalne, strona współpracuje z WG. Wina supportu gry, która wprowadza nas (graczy) w błąd.

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Ważny f5

@Faqir został moderatorem na tej stronie i rozdaje punkty :P

A ty @Juri. nie? No i ja w dziale WT.

Opublikowano

A ty @Juri. nie? No i ja w dziale WT.

Jakbym ja nie był moderatorem to i Ty byś nie był ^^. Tak, jestem i jakby się ktoś pytał mam zgodę administracji MPC ;p

Opublikowano

jak z ankietami czy często zalicza?

Nie polecam tego robić, rzadko daje punkty. Ja zrobiłem w sumie 15 ankiet, zaliczyło tylko 1, za 15 punktów... 

Tak btw. pochwale się, że w ciągu 2 dni zdobyłem ponad 1600 punktów :)

Opublikowano

Ale żeby mieć te 200 - 400 pkt trzeba pobierać gry, a jak wiecie nie każdy ma dobry net

Ja zdobywam po 500 punktów dziennie za same pytania. Gier też mi się nie chciało ściągać prosiłem inne osoby o zrobienie. @RADTOR zrobił mi AoW, Jakiś tam randomowy fanboy WT, a @Xanan Aiona.

Z resztą jestem top 27, na jakieś 30k osób, które dziś zdobyły punkty;p

xmpu1n.jpg

Opublikowano

Chce Ci się zadawać mądre pytania? Musisz chyba ze 100 pytań dziennie robić xD żeby mieć te 500 pkt

Chodziło mi o odpowiadanie na pytania. Ludzie zadają po 400 pytań dziennie, także odpowiedzieć na 100 to żaden problem.

Opublikowano

A jak myślisz, lepiej wydać 2k pkt na 1000 golda do wota na expa, czy 2,5 k na 10400 F do bfh, bfp4f

To zależy czy bardziej zależy Ci na goldzie, czy na tamtych innych... 

Opublikowano

Zależy mi na ilości.. za 1000 golda ile dostane wolnego expa?

25k :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...