Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] Ascandia

hyhy.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Przepraszam ale gdzie ten oldschool? Jakieś paintowe bronie i zbroje 2013 (stara szkoła JP). To samo bossy... Wy wgl myślicie zakładając te prezentacje? Oldschool mógł byś nazwać jak by był lekko zmodyfikowany 2k7 a nie 2013/2014.. O petach nie wspomnę.. Oldsql 4 ever.. Wszystko co ma pare miesięcy jest takie OLD.. Ale dzieci metina się nabierają bo angielskiego nie znają.. Powodzenia z startem.. ;)

xD

• Odpowiedzi 102
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Prezentacja ładna, aczkolwiek irytujące są te "przeźroczyste" półokręgi. Szpeci to. Nie zagram, gdyż ostatni set nie podoba mi się, po prostu mam ich dość, tak jak Hwangów. Do tego Medium/Hard. Nie ma ostatnio <od roku? +> dobrego MEDIUMa. Ale życzę powodzenia:)

Opublikowano

Przepraszam ale gdzie ten oldschool? Jakieś paintowe bronie i zbroje 2013 (stara szkoła JP). To samo bossy... Wy wgl myślicie zakładając te prezentacje? Oldschool mógł byś nazwać jak by był lekko zmodyfikowany 2k7 a nie 2013/2014.. O petach nie wspomnę.. Oldsql 4 ever.. Wszystko co ma pare miesięcy jest takie OLD.. Ale dzieci metina się nabierają bo angielskiego nie znają.. Powodzenia z startem.. ;)

Mistrzu, cała gra to nie tylko zbroje i pety. Serwer jest utrzymany w starym klimacie. Myślisz, że oldschoolowy raper będzie chodził ubrany jak 2Pac, czy będzie dawał e starym stylu do starego beatu? Zastanów się, co piszesz i zdaje się, że to Ty powinieneś sięgnąć po słownik, albo przynajmniej użyć mózgu, bo nawet tak banalnie prostych wniosków wyciągnąć nie potrafisz. Pozdrawiam.

Qui est le prochain?

Opublikowano

250 z samego napisania na forum smiechowe z czego 3/4 osob ktore tutaj sie udzielily mowia ze nie beda grac ;)

A patrzac na Alesie gdzie reklamowal ja DjPallaside i inne osoby nagrywale LP z niej w godzinach szczytu bylo po 300 graczy wiec tutaj bez reklamy mysle ze bedzie podobnie. Max 50 zobaczysz dzis z czego 20 twoich ziomkow

Opublikowano

Prezentacja ciekawa, na serwer zawitam .., chodziaż nie do końca przekonuje mnie system ulepszeń.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...