Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] Ascandia

hyhy.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

siemanko, ulepszacze będą potrzebne? Chodzi mi o drobne paskudztwo, czy potrzebne są tylko perełki i jakieś nowe uniwersalne ulepszacze które dropną wszędzie?

• Odpowiedzi 102
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

No jezeli to jest hardzik i oby taki byl bo na serio jest uciecha z dobrze rozwinietego konta potem. To musza byc perelki a np. takie kawalki zbroji lub hmm ornament jest nie potrzebny moga dac np. +3k wiecej za ulepszenie albo nwm 5. Serio takie duperele sa nie potrzebne. Jezeli chodzi np o ulepszenie stali to sie zgadzam na te ogonki z + a zamiast plonacej grzywy mozecie dac x2 red pereli ale zwiekszyc ich drop i dodac te skrzynkiserverowe i z nich drop perelek 1-4% ;)

Opublikowano

Z metinow.

Jak mozesz nie polecac serwera, ktorego jeszcze nie ma? Co najwyzej moze Ci sie nie podobac nasza koncepcja (szukasz czegos innego).

Dobrze jeżeli aż taki ci zależy to napisze NIE POLECAM ZACZYNAĆ GRY NA SERWERZE pasuje ?

Opublikowano

Ciekawy projekt oby było wszystko tak jak w prezentacji :) Mam nadzieje że start też będzie w tym terminie który jest podany na stronie 1. Zawitam i Polecam

Opublikowano

Dobrze jeżeli aż taki ci zależy to napisze NIE POLECAM ZACZYNAĆ GRY NA SERWERZE pasuje ?

Jak możesz coś polecić albo nie, nie mając z tym wcześniej żadnego do czynienia?

Qui est le prochain?

Opublikowano

Co do pytan wyzej:
1.Raczej usuniemy ulepszacze typu kzz,zabki orka. Beda potrzebne tylko perly. 

2.Chcecie serwera oldschool bez nowych broni itp? To nie ma sensu bo na dzien dzisiejszy kazdy juz zna metina w 100% i gra na takim serwie skonczyla by sie raczej szybko.

3.Drop pereł - zadne skrzynki ani punkty osiagniec. Perly beda wypadac tylko z malzy (dropia z metinow zaleznie od poziomu 1/2/3 szt) i z mocniejszych bossow.

4.Nie bedzie to do konca hard. Tak jak pisalismy medium/hard.

wywalilem /k

Gram w metin2 pod nickiem: Bubek

Opublikowano

I gdzie tu ten oldschool? Usuńcie ten prefiks. Gdzie te zdupczone zbroje na 105 lvl z metin2 bety do gry? Skoro już używacie plików terenzo (Lub większości z nich) postarajcie się o coś bardziej kreatywnego, naprawdę...

nie zagram ze względu na te paskudne zbroje. I to żaden oldschool.

@AW. w ile wbije maxa?

­graphic.png

Opublikowano

I gdzie tu ten oldschool? Usuńcie ten prefiks. Gdzie te zdupczone zbroje na 105 lvl z metin2 bety do gry? Skoro już używacie plików terenzo (Lub większości z nich) postarajcie się o coś bardziej kreatywnego, naprawdę...

nie zagram ze względu na te paskudne zbroje. I to żaden oldschool.

@AW. w ile wbije maxa?

Zapewne w ogole nie wbijesz ;-)

wywalilem /k

Opublikowano

co na start i co z konikiemstart juz jutro a w prezce info brakuje? :)

troche lipa, ze male zainteresowanie

Fajny, typowy oldschool, szkoda tylko że ostatnie bronie i zbroję to te gówniane z pl'a. Osobiście na waszym miejscu zrobiłbym autorskie albo np. hwangi czerwone zamiast tych ;] i zamiast tych broni śmiercio albo wgl. coś nowego. Wtedy już jest ok :]

Polecam, moze zawitam jak nie będzie nic ciekawszego.

Powodzenia

Po moim trupie. 

Nwm jak innym graczom ale ja juz rzygam tymi hwangami, sa takie brzydkie, krzywe, kwadratowe i proste az do bolu.

Oczywiscie to moja opinia nie kazdy moze sie z nia zgadzac.

Co do krolewskich hwangow to zalezy od klasy, moim zdaniem taki woj z 1h + krolewski wyglada epicko natomiast sura z takim wypasnym hwangiem i malutkim mieczykiem conajwyzej smiesznie ;-)

zhda.png

Opublikowano

Nie polecam, ze względu na Administrację i jej "profesjonalność".

Znam Vampira i Aresa, nie jeden raz z nimi rozmawiałem, to jednym słowem, gimbusy, ten drugi nawet serwera nie potrafił postawić na VPS'ie. Nie wiem w jakim celu postawili serwer, chłopaczkom "hajs się nie zgadza"?

Serwer padnie wkrótce po starcie, powodzenia.

Opublikowano

Nie polecam, ze względu na Administrację i jej "profesjonalność".

Znam Vampira i Aresa, nie jeden raz z nimi rozmawiałem, to jednym słowem, gimbusy, ten drugi nawet serwera nie potrafił postawić na VPS'ie. Nie wiem w jakim celu postawili serwer, chłopaczkom "hajs się nie zgadza"?

Serwer padnie wkrótce po starcie, powodzenia.

Rozmawiales z Aresem tak? No ciekawe skoro gimbusem nazywasz osobe sporo po 20stce.

Wiec tak:

-truty tylko z rippera

-bojowiec na start

Co do startu serwera :

Start jutro o 18 albo w sobote o 18. Dam jeszcze dzisiaj znac ;-)

Dla twojej informacji postawienie serwera na VPS to wlasciwie nic. Jestem zadowolony z uslug aresa (wszystko fajnie skonfigurowane,freebsd wgrane z iso od poczatku).

wywalilem /k

Opublikowano

Jak ja nie lubię jak 12 dzieci (nowa era) nie grająca ma serwerach medium w roku 2010 mówi ze "mało nowości" "do dupy" takie serwery są najlepsze... Nie ma żadnego mocnego mediuma są same medium/hard medium/easy zrobi ktoś wkoncu serwer MEDIUM?

Opublikowano

Rozmawiales z Aresem tak? No ciekawe skoro gimbusem nazywasz osobe sporo po 20stce.

Wiec tak:

-truty tylko z rippera

-bojowiec na start

Co do startu serwera :

Start jutro o 18 albo w sobote o 18. Dam jeszcze dzisiaj znac ;-)

Dla twojej informacji postawienie serwera na VPS to wlasciwie nic. Jestem zadowolony z uslug aresa (wszystko fajnie skonfigurowane,freebsd wgrane z iso od poczatku).

Nie rozśmieszaj mnie człowieku, jakie 20 lat? 15-16 lat, nie więcej.

Dostał VPS'a odemnie i w końcu po kilku nieudanych próbach stwierdził, że coś jest z hostingiem, bo mu coś z bazą nie hulało.

Nie zmyślaj i nie wprowadzaj ludzi w błąd, powodzonka ;)

Opublikowano

Mam pytanie czy będzie jakaś reklama żeby grało trochę ludzi bo jak na razie wielkiego zainteresowanie nie widać a na serwer Hard ludu trzeba jak najwięcej :)

837371446280124127260.png
Opublikowano

Mogliby napisac do DJ'a albo jakiegos innego youtubera. Zaplacic im np. za reklamowanie serva i juz. Ew. dac prae reklam takim osoba jak UzurpatorGaming, MalyszSqad itd zaplacic im oni maja po te 8k subow i tylko metina glowine kreca za to osob by przybywalo ;). A i jak wrzucisz clienta to odrazu skanik ;).

Opublikowano

Nie rozśmieszaj mnie człowieku, jakie 20 lat? 15-16 lat, nie więcej.

Dostał VPS'a odemnie i w końcu po kilku nieudanych próbach stwierdził, że coś jest z hostingiem, bo mu coś z bazą nie hulało.

Nie zmyślaj i nie wprowadzaj ludzi w błąd, powodzonka ;)

Chyba mowimy o dwoch innych osobach. 

Ale skoro twierdzisz okej. Mamy po 14 lat najstarszy jest wlasnie ares on ma 16 chodzimy do jednego gimnazjum. Serwer mamy na atmanie - koniecznosc podpisania umowy na firme (niezle z nas gimbusy 14 lat i firma).

A tak na powaznie to krew mnie zalewa. Skoro znam kogos i wiem po ile mamy lat a ktos mi chce wkrecic ze jest inaczej. Pozdrawiam ;-) Mozesz zapytac Arsoba o wiek teamu.

wywalilem /k

Opublikowano

Przepraszam ale gdzie ten oldschool? Jakieś paintowe bronie i zbroje 2013 (stara szkoła JP). To samo bossy... Wy wgl myślicie zakładając te prezentacje? Oldschool mógł byś nazwać jak by był lekko zmodyfikowany 2k7 a nie 2013/2014.. O petach nie wspomnę.. Oldsql 4 ever.. Wszystko co ma pare miesięcy jest takie OLD.. Ale dzieci metina się nabierają bo angielskiego nie znają.. Powodzenia z startem.. ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...