Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Breivik żąda zamiany Playstation 2 na Playstation 3 oraz możliwości samodzielnego wyboru gier na konsolę.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Dobra beka. Widzę, że jest tu sporo osób, które serio popierają Breivika a nawet są chętni do wsparcia finansowo zbrodniarzy jego pokroju.

To może ja jeszcze raz napiszę co o tym sądzę:

Proszę szanować św. Mariusza Trynkiewicza. Wszelkie ataki na wspomnianą osobę będą zgłaszane.

Ja już jestem gotowy ty kurwo niebieska, ty jebana niebieska kurwo tam na górze, a czy ty jesteś gotowy? Czy masz na tyle jaj aby spróbować mnie ostatecznie?
  • Odpowiedzi 62
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Ohh zamknij się trollu Atak na Boga, bo to ty jesteś tym Twój Pan dzieciaku. Wyjdź najpierw z podst.

W sumie mogli go dać do różowej celi, jest takie więzienie, gdzie zwyrodnialcy lagodnieli.

Opublikowano

Ohh zamknij się trollu Atak na Boga, bo to ty jesteś tym Twój Pan dzieciaku. Wyjdź najpierw z podst.

W sumie mogli go dać do różowej celi, jest takie więzienie, gdzie zwyrodnialcy lagodnieli.

ciebie niech wsadzą do celi, a najlepiej do klatki

Ja już jestem gotowy ty kurwo niebieska, ty jebana niebieska kurwo tam na górze, a czy ty jesteś gotowy? Czy masz na tyle jaj aby spróbować mnie ostatecznie?
Opublikowano

Nie w Europie tylko W Unii Europejskiej , takie palanty jak ty wycofali karę śmierci i mamy skutki . 

W USA obowiązuje kara śmierci i przestępczość znacznie spadła . 

Nie masz prawa wypowiadać się o religii jeśli w niej nie uczestniczysz i nie masz odpowiedniej wiedzy lewaku  . 

O co się rzucasz z tym pokojem ? Zrobiło Ci coś chrześcijaństwo ? 

Tak religia dopuszcza morderstwa ; jeśli ktoś odebrał zycie , i jemu powinni odebrać . To jest bardzo dobre stwierdzenie , no ale cóż lepiej pozostać w Cieniu i płacić na mordercę .

gdyby on zabił twoją rodzinę też byś tak mówił ?

Powtarzam zasady moralne nie pochodzą od człowieka . 

"Misiu" to że jesteś pedałem to nie znaczy że ja nim jestem , pozostaw to dla siebie . 

A srasz?

Opublikowano

Nie w Europie tylko W Unii Europejskiej , takie palanty jak ty wycofali karę śmierci i mamy skutki . 

Nie masz prawa wypowiadać się o religii jeśli w niej nie uczestniczysz i nie masz odpowiedniej wiedzy lewaku  . 

Tak religia dopuszcza morderstwa ; jeśli ktoś odebrał zycie , i jemu powinni odebrać . To jest bardzo dobre stwierdzenie , no ale cóż lepiej pozostać w Cieniu i płacić na mordercę .

"Misiu" to że jesteś pedałem to nie znaczy że ja nim jestem , pozostaw to dla siebie . 

Misiaczku, gubisz się w własnych kłamstwach. Jeszcze jakoś 3 tygodnie temu starałeś mi się powiedzieć, że w USA nie jest tak kolorowo i, że przestępczość jest tam ogromna, dzisiaj mówisz, że skoro jest tam ta cudowna kara śmierci to nagle przestępczość "Spadła"

Po pierwsze, nie "Spadła" bo jeśli znałbyś się trochę na historii to wiedziałbyś, że w USA kara śmierci panuje od początku powstania państwa. Wyrażenie "spadła" jest więc do dupy, bo nie masz punktu odniesienia.

http://forsal.pl/grafika/720917,141011,przestepczosc_w_ue_oto_panstwa_w_ktorych_dochodzi_do_najwiekszej_liczby_przestepstw.html

Porównaj przestępczość w Polsce a Norwegii.

Ponad 800 000 mniej aktów przestępczych miało miejsce w Norwegii.

Na dodatek ciekawostka: Turcja, kraj duuużo większy od Polski ma tylko niewiele większą liczbę przestępstw. Ah ci muzułmanie... ;)

Po drugie, mam prawo wypowiadać się o religii i będę to robił bo takie mam prawo. Jak ci się nie podoba to znów polecam wyprowadzkę do Chin

I dlatego mówię, że KTOKOLWIEK odbierający życie drugiemu człowiekowi jest bezwartościowym śmieciem, nawet jeśli ten ktoś jest mordercą. Każdy ma prawo do życia i to, że on je złamał nie znaczy, że podziałamy odwetem, nie jesteśmy barbarzyńcami.

A po czwarte to skoro mówisz to wyjaśnij mi to w końcu, jeśli zasady moralne, powstałe dziesiątki tysięcy lat temu nie pochodzą od człowieka to od kogo? Na pewno nie o Boga bo w niego nie wierzę a jednak jestem dobrym człowiekiem :)

742611478555387739101.jpeg

Opublikowano

ComeBack niby taki katol, który zlizuje śmietanę z kolan księży, a tutaj taki wzburzony opętany nienawiścią szaleniec! BUK CIE OPUŚCIŁ! WON DO SPOWIEDZI!

BES ODBJORU

masz 13 lat, nara

wkurwiają mnie takie buraki jak ty, jesteś tylko od kłapania ryjem a jak przychodzi co do czego to najprostszą drogą rozwiązują problemy, w takim razie wykonaj wyrok śmierci na kimś i żyj z tym do końca życia, pewnie osrałbyś się gdybyś miał wziąć pistolet do ręki, po za tym każdy ma prawo wypowiadać się o religii, jest różnica czy robi to rzetelnie czy nie ale powiedzieć własną opinię może każdy i skończ pajacować jakbyś uważał Boga za jedyne dobro, (ja uważam za jedyne dobro ale są też INNE religie...), a nie każdy będzie wierzył, a na pewno nie będzie chciał jak taki pajac będzie nawracał, albo jesteś chujowym trollem albo masz poważne problemy z myśleniem (17 lat)

Opublikowano

czytaj ze zrozumieniem .

Nie płacisz podatków tutaj za przestępców , aha i jeszcze za kościół ?

smieszny jesteś ich kraj ich zasady podatki na brejvika dajesz, ze sie wypowiadasz?

Macie problemy? Chuj mnie obchodzi brejwik, ludzie zacznijcie martwic sie o swoj kraj a nie o to na co on dostaje pieniadze

Opublikowano

Misiaczku, gubisz się w własnych kłamstwach. Jeszcze jakoś 3 tygodnie temu starałeś mi się powiedzieć, że w USA nie jest tak kolorowo i, że przestępczość jest tam ogromna, dzisiaj mówisz, że skoro jest tam ta cudowna kara śmierci to nagle przestępczość "Spadła"

Po pierwsze, nie "Spadła" bo jeśli znałbyś się trochę na historii to wiedziałbyś, że w USA kara śmierci panuje od początku powstania państwa. Wyrażenie "spadła" jest więc do dupy, bo nie masz punktu odniesienia.

http://forsal.pl/grafika/720917,141011,przestepczosc_w_ue_oto_panstwa_w_ktorych_dochodzi_do_najwiekszej_liczby_przestepstw.html

Porównaj przestępczość w Polsce a Norwegii.

Ponad 800 000 mniej aktów przestępczych miało miejsce w Norwegii.

Na dodatek ciekawostka: Turcja, kraj duuużo większy od Polski ma tylko niewiele większą liczbę przestępstw. Ah ci muzułmanie... ;)

Po drugie, mam prawo wypowiadać się o religii i będę to robił bo takie mam prawo. Jak ci się nie podoba to znów polecam wyprowadzkę do Chin

I dlatego mówię, że KTOKOLWIEK odbierający życie drugiemu człowiekowi jest bezwartościowym śmieciem, nawet jeśli ten ktoś jest mordercą. Każdy ma prawo do życia i to, że on je złamał nie znaczy, że podziałamy odwetem, nie jesteśmy barbarzyńcami.

A po czwarte to skoro mówisz to wyjaśnij mi to w końcu, jeśli zasady moralne, powstałe dziesiątki tysięcy lat temu nie pochodzą od człowieka to od kogo? Na pewno nie o Boga bo w niego nie wierzę a jednak jestem dobrym człowiekiem :)

ty gościu jesteś jakiś niereformowalny . 

jeśli nie znasz podstawowych zasad religii to się nie wypowiadaj bo się ośmieszasz . 

Największa bekę z kurew lewickich  mam taką że bronią kary śmierci  ale    eutanazja i aborcja jest dopuszczalna . gdzie tu logika ? dziecko by wiedziało że Coś  jest nie tak ? 

Jesli ty możesz wypowiadać się o religii to dlaczego ja nie mogę ? Żyjemy w chrześcijańskiej polsce i świecie . 

Według mnie zasady moralne pochodzą od Boga  i zabronisz mi ? 

Nie podoba Ci si to wypierdalaj w  kosmoS !

BES ODBJORU

masz 13 lat, nara

wkurwiają mnie takie buraki jak ty, jesteś tylko od kłapania ryjem a jak przychodzi co do czego to najprostszą drogą rozwiązują problemy, w takim razie wykonaj wyrok śmierci na kimś i żyj z tym do końca życia, pewnie osrałbyś się gdybyś miał wziąć pistolet do ręki, po za tym każdy ma prawo wypowiadać się o religii, jest różnica czy robi to rzetelnie czy nie ale powiedzieć własną opinię może każdy i skończ pajacować jakbyś uważał Boga za jedyne dobro, (ja uważam za jedyne dobro ale są też INNE religie...), a nie każdy będzie wierzył, a na pewno nie będzie chciał jak taki pajac będzie nawracał, albo jesteś chujowym trollem albo masz poważne problemy z myśleniem (17 lat)

zmieńmy pytanie , Co jeśli by ktoś chciał Cię zabić ,i co teraz zrobisz 

-pozwolisz się mu zabić 

- sam go wcześniej zabijesz ?

Powtarzam żyjemy w chrześcijańskim świecie i narazie uważam Boga za jedyne dobro , przecież mam wolność wyznania , zabronisz mi ? 

Ale kogo ja chcę nawracać , pisałem mam wolność słowa i wyznania , i będę mógł si8ę wypowiadać . 

Geje to banda chamów importowanych z zagranicy

Opublikowano

Tak na prawdę nie ma tematu, w którym nie ma kłótni, a to, że mam 13lat, to mnie nie dyskryminuje w dyskusji, dorosły człowieku.

Opublikowano

Tak na prawdę nie ma tematu, w którym nie ma kłótni, a to, że mam 13lat, to mnie nie dyskryminuje w dyskusji, dorosły człowieku.

nikt Cię nie dyskryminuje , każdy ma prawo do wypowiedzi . 

na koniec tego kabaretu zacytuje JKM 

"Ci co znieśli karę śmierci , mają krew na własnych rekąch , brzydzę się nimi "

Opublikowano

nikt Cię nie dyskryminuje , każdy ma prawo do wypowiedzi . 

na koniec tego kabaretu zacytuje JKM 

"Ci co znieśli karę śmierci , mają krew na własnych rekąch , brzydzę się nimi "

Janusza do tego nie mieszaj gówniarzu. Idąc takim tokiem myślenia to dzieci, które narodziły się poprzez cierpienie i śmierć matki też mają krew na rękach. PS to prawda.

Ale tak to jest jak ślepe owce idą tropem głupiego pasterza. Tak samo Pismo Święte, które zostało napisane przez alkoholików jest kurwa ksionrzeczkom do nauczania.

A co jest najlepsze? W kościele składają się wszyscy, a pije tylko jeden, a kto? KSIONC.

Opublikowano

Janusza do tego nie mieszaj gówniarzu. Idąc takim tokiem myślenia to dzieci, które narodziły się poprzez cierpienie i śmierć matki też mają krew na rękach. PS to prawda.

Ale tak to jest jak ślepe owce idą tropem głupiego pasterza. Tak samo Pismo Święte, które zostało napisane przez alkoholików jest kurwa ksionrzeczkom do nauczania.

A co jest najlepsze? W kościele składają się wszyscy, a pije tylko jeden, a kto? KSIONC.

wróć jak przestaniesz brać psychotropy . 

Opublikowano

ty gościu jesteś jakiś niereformowalny . 

jeśli nie znasz podstawowych zasad religii to się nie wypowiadaj bo się ośmieszasz . 

Największa bekę z kurew lewickich  mam taką że bronią kary śmierci  ale    eutanazja i aborcja jest dopuszczalna . gdzie tu logika ? dziecko by wiedziało że Coś  jest nie tak ? 

Jesli ty możesz wypowiadać się o religii to dlaczego ja nie mogę ? Żyjemy w chrześcijańskiej polsce i świecie . 

Według mnie zasady moralne pochodzą od Boga  i zabronisz mi ? 

Nie podoba Ci si to wypierdalaj w  kosmoS !

zmieńmy pytanie , Co jeśli by ktoś chciał Cię zabić ,i co teraz zrobisz 

-pozwolisz się mu zabić 

- sam go wcześniej zabijesz ?

Powtarzam żyjemy w chrześcijańskim świecie i narazie uważam Boga za jedyne dobro , przecież mam wolność wyznania , zabronisz mi ? 

Ale kogo ja chcę nawracać , pisałem mam wolność słowa i wyznania , i będę mógł si8ę wypowiadać . 

to ja się ciebie pierwszy zapytałem (tak się odwraca kota ogonem), dwa - nie potrafisz czytać ze zrozumieniem, trzy - prawo w Norwegii jest zjebane ot co i chuj, takie jest prawo że typ może się ubiegać o to i owo więc może to być dla ciebie chore ale nie kumasz że ktoś ciśnie bekę z tego? nikt na poważnie nie bierze tego chyba tylko ty i ten od paktofoniki, beka. po za tym jak już pisałem zjebane ale jako więzień ma takie prawa, nawet jeśli są one głupie i może je wykorzystywać i tu się kończy temat, a pisanie że powinien wisieć nic nie zmieni

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...