Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Duza Uwaga

backe57

Pytania dotyczace tematu  

81 użytkowników zagłosowało

1. 1. Denerwuje cie to?

• Tak
      63
    • Nie
      18
  2. 2. Co myslicie aby wprowadzi?, ogl?danie od +50 postów i co najmniej miesi?ca u?ytkowania forum.

• Oczywi?cie ze sie zgadzam !!!!
      29
    • Mysle ze sie przyda, ograniczy spam na forum.
      6
    • Czy ja wiem, mi to obojetne, jestem na nie.
      10
    • Jestem ca?kowicie na nie !!!
      19

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ostatnio nie miałem co robić, panoszyłem się po sieci szukając czegoś ciekawego ;p

i nagle naszła mnie chęć sprawdzenia czy nadal kopiują tuty, uploady (gdy by był chociaż dopisek)

Co wy o tym myślicie????

Powiem moje zdanie. Mnie dosłownie kuwica (sorka ale nie mam innego określenia) bierze jak widzę jak ludzie bezszczelnie kopiują -.(raz bylem świadkiem jak jedno z największych for zeszło na psy, akurat ja tez pisałe tam tuty ;/, i wszystkie kopiowali na dosłownie wszystkie strony(nawet na badziewne blogi))

Jeżeli uważacie mój post za spam, to dajcie mi te % czy -

Ja chce poznać tylko wasza opinie a jak bym dal gdzie indziej to by większość nie zauważyła ^^

PS

Sorka ze tak chaotycznie ale jestem senny ;p

#EDIT

Mam na myśli jedno forum które kopiuje nagminnie ^^

I mam nick osoby która daje tam te info, jak będziecie chcieli wiedzieć to napiszcie

(Do modów / kidmodow / adminów xD

Nie usuwajcie ani nie przenoście tematu, bo jeżeli by to denerwowalo większość to można by było coś z tym zrobić )

Pozdrawiam serdecznie

backe57

Opublikowano

No tak ludzie kompiuja tematy z mpcforum. ale to nie tylko z mpc tak samo ludzi z innych for kopiuja tutaj. Nie raz widzialem jak z jakiegos forum skopiowali tutaj. Keidys sie mowilo ze plagiat i forum blokowali niby ale to nie prawda. Kazdy kopiuje co chce

GIRL, SEX, GAME, SEX, GIRL, SEX, GAME, SEX(...)

Opublikowano

tyle że jezeli znasz prawo

Za skopiowanie tekstu podpisanego przykladowo "Zakaz kopiowania bez zgody autora" lub tego typu podobne wiąze się z :

-Zablokowaniem strony na czas nieokreslony + usuniecie danego materiału

-Jezeli bedzie dalej kopiowane bez zgody autora wiąze sie to z odpowiedzialnością prawną, chodzi tu o forme platności w gotówce.

Specjalnie sprawdzilem ponieważ moje poradniki z innych stron ktore dotyczyly LastChaos byly nagminnie kopiowane,

i doprowadzilem do tego ze strona zostala permamentnie usunieta + dostalem odzszkodowanie 150zl ^^ (bylo zgloszone na policje ;p)

PS

200 post ;p

Opublikowano

nasze forum też nie jest zbytnio uczciwe coraz więcej tekstów z epvp

pytam się gościa jak zmienić wygląd mapki a on do mnie że nie wie a temat o tym pisał

P.S ten gościu to kodexior

"Różnica pomiędzy seksem i śmiercią polega na tym, że kiedy będziesz umierał, nikt nie będzie się śmiać z ciebie, że robisz to sam." Woody Allen

Choć blisko lecz wciąż tak daleko

33466.jpg

33467.jpg

28013.gif

Opublikowano

Co do kopiowania NA mpcforum: jeśli ktoś daje poradnik z EPVP, to zazwyczaj jest dopisek, że to od nich i link do tematu. Wiem natomiast, że ludzie wchodzę jako niezarejestrowani i co? Kopiują wszystko. Proponuję wprowadzić możliwość oglądania kategorii o grach i o cheatengine i czym tam jeszcze od +50 post. i co najmniej miesiąca użytkowania forum.

18706.png21939.png10610.jpg32282.gif25994.jpg30264.png

1 post ■ | 50 ■ | 100 ■ | 150 ■ | 200 ■ | 250 ■ | 300 ■ | 350 ■ 400 ■ | 450 ■ | 500 ■ | 550 ■ |                          ETAP 1 UKOŃCZONY

600 p. □ | 650 □ | 700 □ | 750 □ | 800 □ | 850 □ | 900 □ | 950 □ 1000 □ | 1050 □ | 1100 □ | 1150 □ |

Opublikowano

Narcredzik

Według mnie bardzo dobry pomysł, moze by tak dodać ankiete o tym czy użytkownicy są za tym, i jak wyjdzie na tak to napiszemy do admina

A teraz może nie do tematu, ale chodzi mi o forum, świat-gier, i użytkownika Axrarox

Nad spolszczeniem hamachi meczyłem sie z 2 tyg bo używalem hexa na początku, i mi nie wychodzilo ^^

I dodalem ze jeżeli ktos chce to dac na jakieś forum to niech napisze, to bedzie mogl dać bez żądnego ale...

ale jak sie zarejestrowalem i wziąlem "Pokaż tematy użytkownika" to pokazalo mi dokladnie wszystko z MPC (raz nawet niechcący dodal początek czyli skopiowal nick użytkowanika, w tym przypadku Kodexiora ;p)

PS:

Aktualnie zająłem się tworzeniem stronki z bazą poradników o tworzeniu serwerów. Lecz o każdy poradnik będe chciał pozwolene od autora, jeżeli nie pozwoli , trudno, ale wielka szkoda ;P

TO co myślicie o tym co napisal kolega powyżej:

Proponuję wprowadzić możliwość oglądania kategorii o grach i o cheatengine i czym tam jeszcze od +50 post. i co najmniej miesiąca użytkowania forum. 

Lecz ja dodam aby omijalo posty z dzialu gdzie sa "pogaduchy"

Opublikowano

Wszystko kopiują

Dosłownie wszystko również na YT

Każdy nasz tut jest z dopiskiem że e*pvp bądź inna strona.

Lub mamy zgody autorów.

Inni kopiują i podpisują się pod siebie...

Nasze prawo jednak wymiata ;>

Były Moderator Metin2, kiedyś z obowiązku, dziś dla rozrywki.

icon-social-apple-outline-64.png

Opublikowano

Według mnie dozwolone powinno być tak

-Dyskusja ogólna Zawsze dozwolona

-Metin2 Dozwolone

-Metin2 Tworzenie 20 postów pisanie czytanie dozwolone

-Hacki, boty, bugi 100+ postów lub miesiąc na forum czytanie i pisanie

-Prywatne dozwolone zawsze

-Publikacje 50+ pisanie i czytanie

Oraz aby przy podawaniu screenów itp umieszczać napis www.mpcforum.pl

Ale tak aby nie dało go się pozbyć ;]

Opublikowano

No ja myślę, że lepiej by bylo zrobić tak, żeby na mpc forum nie mozna kopiować treści. Np od 150 postów już można. Wydaje mi się, że to dobry pomysł, ale czy się da zrealizować.

Koniec z Metinem ; ) Było fajnie, ale wyszłem z tego Nałogu

Pozdro All ; )

Opublikowano

Jeżeli mogę prosić poproszę na PW linki jakie znajdziecie z naszymi tut'ami

Opublikowano

Kilka skopiowanych tutków.

http://priv-metin2.pl/viewtopic.php?t=13658

http://priv-metin2.pl/viewtopic.php?t=13147

http://priv-metin2.pl/viewtopic.php?t=13137

pouczenie2.gif

Zbieram minusy, nie bądź żyła daj mi minusa!

Opublikowano

powiem tak priv-metin2 to największa banda dzieci spamerów i debili + plagiatu oni wszystko kopiują co popadanie

sygnaturaq.png
Opublikowano

Taa priv-metin2 debilna strona ztworzona przez debila (hakera) jak coś mu nie pasuje to hakuje innych konta na yt gg itp np.schakował konto cybucha.... Trebusika... i innych zniszczył pare for i to takich fajnych "longju2.fora.pl" "godlongju.fora.pl"<------ tam było po 100k użytkowników jedne z peirwszych for o przywatynychs erwerach emtin2...

Tam wszystko kopiują z innych for z mpc są setki tutoriali ostatnio anwet znalazłem jeden swój i jakiś debil tak skopiował że było anwet tut bu Mr0zi0 proszę o zdjęcie 10%....

1356885104-U84203.png

Opublikowano

Mr0zi0 ja cie znam pewnie ty mnie też ja jestem Deco016 a co do priv-metin2 to największe forum plagiatu

sygnaturaq.png
Opublikowano

A ja wam powiem zeby robic same video-tuty. W każdym programie gdzie wkleic znak wodny (którym bylo by logo MPC) a z tego co mi wiadomo takiego znaku sie nie da usunąć. Nie dawać nic w opisie filmu a jak juz to tylko ''for MPCforum.pl''. I to by bylo najlepsze rozwiązanie

Opublikowano

najlepiej jakieś tło nie do zamazania w paincie i napis na mpcforum w miejscu gdzie nie da się zamazać

sygnaturaq.png
Opublikowano

Siera,luki, adam, wicherixen,Raven, mrozio, serwis i inni dziękuję za duże zainteresowanie poruszonym tematem

Jedną wielką osobą które kopiuje to Axaros czy jakoiś tak ;p

Można by ją zbanować na IP+Konto, ale to zależy od admona/moda

Siera, jak możesz podepnij temat, to więcej osób go zauważy i wtedy mozna cos z tym zrobić

Co do poradników z tlem zgodził bym się ale tak żeby było widoczne ;p

Wiadomo, tlo które nie da sie zamazac,

Wtopione LOGO mpcforum.pl, oraz info o autorze 35%-40% przejrzystość na całą strone, ale tak by nie zaklucać tekstu ;p

Wejście na fora od 50+ postów

Taki mój pomysł,

(Siera takie pytanie, gdzie zlozyć podanie o zrobienie poddziału w metin2, "Pytania dotyczące tworzenia serwerów"

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...