Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Czy spodoba wam się serwer Freebuild?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

@up

Hmm, no nie powiem, to brzmi całkiem sensownie.
Tylko że widzisz, taka wizja oparta jest na bardzo dobrze dobranej, ufającej sobie społeczności, a nie wiem, czy dzisiaj uda się jeszcze taką zbudować.
Na przykład: skąd mam wiedzieć, że ktoś, z kim idę po surowce mnie nie zabije pod koniec? Przecież na serwerach gra teraz taka dzicz, że na pewno znalazłyby się takie osoby. No i co zrobić w takim wypadku? Banować? To by wymagało z kolei ogromnego nakładu pracy i czuwania administracji na serwie praktycznie 24/7. :(

Niemniej jednak, jeżeli zdołasz mnie przekonać do końca do takiej koncepcji, to chętnie pomogę ci z reklamą. Dużą, gruntowną reklamą, bo takiej właśnie tu moim zdaniem potrzeba.

Opublikowano

@UP

Słuchaj Marqo34

Zrobiłem serwa bez PVP, bo taki coś mi się w *** nie podoba.

Więc nikt by Cię nie zabił.

Po drugie, moja siec ma serwer Team Speak 3, więc potencjalna wycieczka z nieznaną osobą byłaby milsza, a zakładam, że będę mieć tyle administracji, że będzie minimum 1-2 osoby na serwie i Ts3 (Ts3=Szybsza reakcja, he he).

Napisz mi na PW co do reklamy. Chętnie wysłucham Twoich propozycji, więc pisz na PW. Czekam :)

Ostrzegam! Jeżeli szukacie niedopracowanych serwerów, będących po to tylko, aby zbijać kasę, nie wbijajcie na serwer, ale jeżeli jest na odwrót to wbijajcie. (Hejtów, idiotów, matołów, debili, "KOKSUF" i koksów, będziemy wywalać albo banować. Nie zniosę imbecyli na serwerze...)

Cześć!

Jeżeli odpowiedziałem akurat w tym temacie, którym się interesujesz lub sam go założyłeś to wiedz, że dopóki nie rozwiążemy problemu, zagwozdki, czy po prostu nie rozwiejemy Twoich wątpliwości będę śledzić ten temat.

Nie rzucam słów na wiatr, więc i ty też tego nie rób.

Pozdrawiam,

S0L1D3R

Opublikowano

@REF!

Siema ludzie. Minecraft na moim laptopie ożył!

Biorę się za wykupywanie serwera i do roboty!

Chętni budowniczy oraz "pomysłodawcy" na serwa, proszę zgłaszać się do mnie na PW!

Minecraft mi nie działa, więc mogę już kupywać!

Potrzebna pomoc w zreaktywowaniu serwera!!

Cześć!

Jeżeli odpowiedziałem akurat w tym temacie, którym się interesujesz lub sam go założyłeś to wiedz, że dopóki nie rozwiążemy problemu, zagwozdki, czy po prostu nie rozwiejemy Twoich wątpliwości będę śledzić ten temat.

Pozdrawiam,

S0L1D3R

Opublikowano

@REF

Proszę o zgłaszanie się budowniczych i "pomysłodawców" :P

Cześć!

Pozdrawiam,

S0L1D3R

Opublikowano

@REF

Cześć!

Pozdrawiam,

S0L1D3R

Opublikowano

stawiaj, i nie rob pvp na surowcowej, tylko gdzieś arenę :) Jebnij miasto ( takie w **** wielkie )

Laptop: Lenovo G500

Procesor: Intel Core i3-3110M 2.40 GHz, 2 rdzenie, 4 wątki

RAM: 4GB

Grafika: HD Graphics 4000

Dysk: 1 TB

Windows: 8.1 64 bit

Opublikowano

@Flakor

Sam filmik Ci pisze, że na śmieszno, więc się nim nie sugeruj. He he :P

Zresztą nie wiedziałem, że taki filmik istnieje o.O Ale fakt, z mojego serwa ^^

A mam do was pytanie. Dodać Herobrine'a na serwer? Mam taki fajny pluginek..

Wyobraźcie sobie... Największy koszmar Minecrafta, nawiedza was gdy wy kopiecie sobie stone'a

Co o tym myślicie?

@XtheXziomekX

Na serwerze Freebuild pvp na surowcowej mapce byłoby grzechem xD

Ale po co Ci jest miasto, hem?

Cześć!

Pozdrawiam,

S0L1D3R

Opublikowano

@REF!

Więc co sądzicie?
Coraz bardziej podoba mi się pomysł stworzenia go pierwszego.

Macie może jakieś pomysły? (Nie związane z PVP!)

Cześć!

Pozdrawiam,

S0L1D3R

Opublikowano

@REF!!

Cześć!

Pozdrawiam,

S0L1D3R

Opublikowano

@REF!! :P

@Up

No to w takim razie po co ty odświeżasz tematy, na które nikt nie odpowiada albo reszta forum?

Zastanów się co piszesz + nie Twoja robota ochrzaniać użytkowników, za coś... Myślałem, że robią to moderatorzy, nie taki Flakor..

Cześć!

Pozdrawiam,

S0L1D3R

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...