Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jak Enchantować na 30 LvL.

olek2001

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Wykminiłeś na prot 4. To może pokombinuj też z enchantami na bronie i narzędzia? Bardzo by mi się to przydało ;)

Pokombinuje trochę i będę rozwijał temat :)

76561198169567059.png

• Odpowiedzi 79
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Poradnik zbędny ponieważ nie ma takiego czegoś jak sposób na enchant możesz tak najdłuższy i może wyjść prot 4 możesz dać najkrótszy i tak może wejść prot 4

Nie ma systemu na to ;3

Ex Lider Counter-Strike

Opublikowano

Jest w tym krztyna prawdy, lecz bardzo bym na to nie patrzył. Enchant jest losowy nikt ani nic go nie rozszyfruje :)

Być kimś za kogo Siebie sam uważasz, a nie biec za stadem bydła i w gównie się tarzać...

Opublikowano

A mi to po prostu nie działa : d Według mnie enchant w Minecraft jest w 99% randomowy i nie da się go przetłumaczyć czymś innym niż modem ;)

Opublikowano

Wiedziałem :) Dobry sposób Hue hue hue ^^

10 / 20 / 30 / 40 / 50 / 60 / 70 / 80 / 90 / 100 / 150 / 200 / 250 / 300 / 400 / 500 / 1000

Opublikowano

aby przytrafił ci się taki sam napis i to samo weszło jest to równe

85f90f64e5022157a1400b0b4e2f7f52.png

Crysis-800x200.jpg

Przed użyciem zapoznaj się z ulotką dołączonej do opakowania , bądź skonsultuj się z lekarzem lub farmaceutą , gdyż każdy lek niewłaściwie stosowany zagraża twojemu życiu lub zdrowiu

Opublikowano

Heh... Poco piszecie " OJEJ PRZYDADNY tUt LECJI LAIK " 10-cio latki -.- Przeciez to nic nie wnosi do tematu, 75 % wszystkich tematów w dziale minecraft składa się z takich komentarzy, a moderatorzy hojnie obdarowują was warnami..

Enchant przecież jest randomowy ludzie, jak wam sie trafi to tylko i wyłącznie fart ... 

Opublikowano

Nie masz po co odświeżać tego tutoriala, ponieważ nie jest przydatny.

Enchant zawsze będzie losowy, czy Ty tego chcesz, czy nie.

Opublikowano

Nie zawsze trafia się tylko Ochrona IV. Coś w tym jest, enchantowałem kilof kilkadziesiąt razy ty sposobem i wypadało : Niezniszczalność III i Wydajność IV albo Niezniszczalność III Wydajność IV Szczęście II. Ani razu nie było nic słabego.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...