Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

EruriS Reaktywacja [Dedyk][Easy]

Sequence^^

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

@Up: Nie ja nie mogę po wklepaniu id i hasła mam "Logowanie" i na tym koniec ^ ^

@Edit: Jak zwykle będziemy musieli teraz czekać aż Sequence radzi wejść i ogarnąć. ;)

tgmsiatek.jpg

• Odpowiedzi 133
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

@Up. Nie ja nie mogę po wklepaniu id i hasła mam "Logowanie" i na tym koniec ^ ^ 

to samo czyli trzeba czekac na   secuence:)  tylko kiedy on bedzie:) oto jest pytanie

to samo czyli trzeba czekac na   secuence:)  tylko kiedy on bedzie:) oto jest pytanie

proponowal bym o dodanie dropu na polu smierci  p.minosa i p.beran z bossow tak jak to bylo na poprzednich odslonach. 3 mintaury co 30min to troche malo jak na caly server:)

Opublikowano

proponowal bym o dodanie dropu na polu smierci  p.minosa i p.beran z bossow tak jak to bylo na poprzednich odslonach. 3 mintaury co 30min to troche malo jak na caly server:)

Zgadzam się lecz zauważ, że tylko 1CH działające jest i nic w tym dziwnego, że nie można nic dropnąć jak większość graczy z zegarkiem w ręku już na spocie czeka.

Pozdrawiam.

tgmsiatek.jpg

Opublikowano

Zgadzam się lecz zauważ, że tylko 1CH działające jest i nic w tym dziwnego, że nie można nic dropnąć jak większość graczy z zegarkiem w ręku już na spocie czeka.

Pozdrawiam.

z tym 1ch dzialajacym sie z Tobą zgadzam. polanka jak dla mnie to najlepsze rozwiazanie tepa cie ktos i lecisz sobie sam. nikt ci nie kusje nik sie z toba nie bije o glupiego minosa.lub zrobic poprostu zeby na ww(130lvl) mozna bylo samemu wchodzic i po klopocie. 3 osoby w pt bez sensu jak na tak prosty dungeon.

Opublikowano

@Topic: Grałem na tym serwerze od 1 edycji i gram nadal tylko irytuje mnie bardzo, że z każdą (niby nową) odsłoną są nadal te same bugi. I nic się nie zmienia...

@Sequence: Jak Ty chcesz sprawić przyjemną rozgrywkę grającym jak nadal nic nie jest zrobione... Serwer działa bo działa i co z tego? Jak żeby głupie logowanie było naprawione to każdy musi czekać aż wejdziesz i naprawisz... Złożyłem Ci propozycję (bezinteresownie) aby pomóc w ulepszeniu serwera jak również odbugowaniu a jest tego dużo, ale Ty po prostu pomoc moją jak i kogoś innego (tak sądze) masz gdzieś... ;) Z takim podejściem jakie masz ten serwer szybko upadnie bo nie zarobisz nawet na przedłużenie maszyny na kolejne Mc'e.

Tyle z mojej strony.

Pozdrawiam.

tgmsiatek.jpg

Opublikowano

!@up  zgadzam sie z toba serwer (ten server ma to coś) jest naprawde super i po poprawieniu bugow dodaniu jakiegos dobrego GM i technika serwer moglby przyciagnac bardzo duza liczbe graczy. + jakas dobra reklama np u youtuberów na forach i tp . a nawet te glupie sygnatury dla graczy

Opublikowano

Kpina, nie polecam.Reaktywacja!? Po co?

Chyba tylko, żeby coś kasy nabić.Nic się nie zmieniło, żadnych nowości, pełna olewka.

Nie Polecam!:D

Opublikowano

Nie sądzę, żeby coś się ruszyło ..

Ale jeśli faktycznie ktoś się za to weźmie, odbuguje i się tym zajmie to chętnie zawitam.

Opublikowano

Po co była ta "reaktywacja" skoro nie ma żadnych zmian ani ulepszeń?

Bug na bugu i nikt nic z tym nie robi, pod koniec miesiąca gdy się hajs zgodzi to Eruris upadnie.

Heniuś by nawet tego już nie naprawił, ludzie i tak będą uciekać.

Ja przy pierwszej edycji uciekłam z tego samego powodu co teraz, masakra.

Demonia

Arcymistrz
Opublikowano

Po co była ta "reaktywacja" skoro nie ma żadnych zmian ani ulepszeń?

Bug na bugu i nikt nic z tym nie robi, pod koniec miesiąca gdy się hajs zgodzi to Eruris upadnie.

Heniuś by nawet tego już nie naprawił, ludzie i tak będą uciekać.

Ja przy pierwszej edycji uciekłam z tego samego powodu co teraz, masakra.

Pierwsza edycja o tyle się różnica, że było przez bardzo długi okres od 300 do 500 ludzi online, wojny gildii, a także bardzo ciekawe pvp, jak i super ludzie.

Niestety teraz w m1 ch1 jest może po kilka osób, nie ma z kim powalczyć, porobić pola itd.

Byłby to najprzyjemniejszy serwer easy, jednak Seq za pierwszym razem się udało teraz niestety nie przejdzie coś takiego.

Odradzam. Administracja nie poprawiła nawet ch2, ch3 od reaktywacji oraz ma wylane na to co się dzieje na serwerze.

Opublikowano

a już się cieszyłem, że coś się pozmieniało a tu dalej to samo, więc chyba nie warto grać. Serwer był jednym z najlepszych albo najlepszym EASY, szkoda tylko, że nie było żadnego człowieka z Teamu pojawiającego się regularnie w grze, przez to pełno ludzi latało na kick hackach i rozgrywka stawała się ogólnie nudna.

PS. też wam nie działa strona?

The past has gone

Opublikowano

Jezeli wam strona nie dziala to zamiast: eruris.pl wpiszcie eruris.pl/index.php !!

Mi zadzialalo ;)

Jezeli znacie jakies bugi, ktore przyniosa korzysci w grze to napiszcie mi na PW :P

Szoda marnowac czasu. Wlasnie bylem w jinno m1 ch1 i o tej godzine bylo tam max 10 osob, wiec na pewno nie zagram ponownie.

9YbAX2Z.png
Opublikowano

Panowie ok ilu graczy online tak na oko ? :>

15 razem po wszystkich miastach i pewnie z 20 expi... w godzinach popołudniowych tak.

The past has gone

Opublikowano

Ogólnie gdyby graczy było chociaż z 350 i administracja zainteresowała by się nim to bym od razu wbił.. ale jeżeli nie da się nawet skontaktować z administracją w celu pomocy, to nie widzę sensu gry tam..

Opublikowano

Kolejny Divine ?

Kopia, nic się nie zmieniło od poprzedniej wersji Erurisa, reaktywacja po raz trzeci na pół roku i znowu padnie

The past has gone

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...