Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

EruriS Reaktywacja [Dedyk][Easy]

Sequence^^

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 133
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Serwer pamietam i to dobrze, jeden z lepszych! Wlasnie Seq jak z maru? Same kolczyki czy caly set? I czy dt 250lv jest naprawione?

je0o.png

Arcymistrz
Opublikowano

Na serwerze panuje stary klimat nie jest on zasypany nowościami jak wszystkie aktualnie startujace serwery i tym właśnie się wyróżnia .

Przedstawiłeś cały system? Brakuje mi opisu kolców, mam nadzieje, że te na 180 z śr/um dalej są, tak samo nie widzę reszty zbroi, jeśli to te zmiany, to przepraszam :)

Postaraj się zmniejszyć inflację, bo trzymanie 100x200 sztab ew. bryłek jest smutne xD

Arcymistrz
Opublikowano

Seq zawiodłem się z lekka. 

Strony nie zresetowaliście, ranking nie działa, jak serwer upadał nie działało ch2 i ch3 i dalej nie działa pomimo reaktywacji.

Na serwerze jest może aktualnie z 15 osób, prezentacja stoi, bo musi i jakbym nie grał na poprzednim wydaniu to w ogóle bym nie pobierał klienta. 

Postarajcie się o lepszą reklamę, bo z tyloma ludźmi, to serwer tylko się męczy.

@down

To było oczywiste od kiedy serwer powstał, ale wtedy nie można było porównać ich atmosferą.

Czy to co napisałem będzie poprawiane?

Opublikowano

mi nie działa pisze cały czas zostaniesz połączony z serwerem 

mam to samo logowaniepadlo pewno to juz pewno zegnamy za tydzien 4 start:D

i strona jeb*a

Opublikowano

0 info jak zawsze chyba trzeba klijenta do kosza i szukac innego

ps. Adam masz swojego isa:DDDD huhuhuhuehueh

Opublikowano

paść raczej nie padł tylko zanim on wejdzie i wszystko naprawi to możemy poczekać dzień albo i więcej tak jak to było na poprzedniej odsłonie 

Opublikowano

Adam stracił na is i nic z tego nie ma haha :D Serwer fajny tylko szkoda że administracja nie zajmuje się nim ^ ^ (Jak coś Adamku nagralismy cię jak jedziesz na wh tylko forum włączą to zobaczysz ; * za te cwaniakowanie)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...