Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Powrót do Metin 2

bamsye123

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

Tak jak tytuł sugeruje zamierzam wrócić do Metin2PL. Chciałbym dowiedzieć się czy warto. 

Oto kilka pytań :

1. Czy dalej jest dużo botów, czy admini zaczęli działać w tym temacie?

2. Czy ceny dalej są absurdalnie wysokie. 

3. Na czym polegała fuzja serwerów? ( czy coś dobrego to wniosło )

Myślę że są to najistotniejsze kwestie dla mnie. Czekam na odpowiedzi :)

Opublikowano

1. Botów jest coraz mniej, Administracja spięła poślady i naprawdę banują aż za ostro.

2. Niektóre podskoczyły niektóre spadły, ale łatwo jest teraz zarobić większe sumy.

3. http://www.mpcforum.pl/topic/1078023-tut-fuzja-serwerow-faq/?hl=%2Btut+%2Bfuzja+%2Bserwer%C3%B3w#entry9538939

¯\_(ツ)_/¯

WROCISZZLAKIEM.gif

HISTORIA SPRZETU

eHealth e-cigarette -> ego ce3 -> ego ce4 -> ego ce5 ->Provog Yago ->Evod MT3 ->KangerTech Protank3 -> Glassomizer BVC -> Glassomizer BVC [2x] -> KangerTech T3S -> ASPIRE CE5 BVC -> Vision Spinner I -> Vision Spinner II -> Mild Master -> Eleaf iStick 20w -> GS Air -> V-Spot -> Anyvape VMW SubOhm -> Smok VCT -> Mutation xv2 -> Evic VTC Mini -> UD Hunter -> Goblin Mini RTA -> Cuboid 200w -> Limitless RDTA

Opublikowano

teraz weszlo wiele nowosci, mysle ze warto zobaczyc m.in. dlatego ze nie ma pustek na serwerach 

Czy wiesz że..

Zbieram Lajki?

Opublikowano

1.Administracja sprawdza teraz w większości po logach i banują bardzo dużo osób przez

co jest coraz mniej cheaterów.

2.Ceny stalek i rzeczy które były kiedyś bardzo drogie zmalały ale za to podskoczyły w górę

ceny broni na 30lvl typu FMS i innych które były tańsze kiedyś.

3.UP podał.

Rekrut
Opublikowano

Boty zawsze będą, ostatnio nie grałem ale wg. mnie dużo się nie zmieniło, w dodatku na pl wg. mnie GM mają w D*pie boty, banują je jak dopiero podesliesz demko/nick/ip bo samym się nie chce ruszyć.

Fuzja polegała na połączeniu serwerów w 3/4 nowe. Np. monastyr/feniks/obsydian w jeden Samos.

Ceny zalezy od serwera, łącznie dobierali tak aby ceny "zlewały się ze sobą" czyli nie brali np. fenika gdzie aura chodziła 100kk i nie łączyli z solarem gdzie aura stoi 5kk. 

Opublikowano

A jeśli chodzi o sposoby zarobku to czy np. na dropieniu medali konnych dalej można nieźle zarabiać czy ten sposób odszedł do lamusa?

Kiepskie wyjście.

Na medalach teraz zarobisz jedynie na początkowe eq.

Dalej będziesz musiał radzić sobie na metkach/bossach.

727881401622271220780.jpeg
Gość szanio22
Opublikowano

Ja też planuje powrót na PL'a ale nie wiem na jakim serwie zaczac...Ej wiecie ci zrobić jak miałem Woja 36lvl na Onyksie kilka dni temu wpisywalem passy i pisze twoje konto zostalo zablokowane,pisalem na support ale tan trzeba podac emeil i inne pierdoly a te konto zalozyl mi kolega 3-4 lata temu co zrobic?

Opublikowano

1. zdecydowanie więcej, teraz boty ksują Ci nawet na BO

2. są wysokie ale idzie się dorobić z dropu ulepszaczy

fuzja polega na złączeniu np. 5 serwerów w 1, dzięki czemu jest lepsza grywalność

graphic.png

i7-6700K l MSI GTX 1080 X l 2x8GB 3000MHz l MSI Z170A l SSD HyperX 240GB

Opublikowano

Ja też planuje powrót na PL'a ale nie wiem na jakim serwie zaczac...Ej wiecie ci zrobić jak miałem Woja 36lvl na Onyksie kilka dni temu wpisywalem passy i pisze twoje konto zostalo zablokowane,pisalem na support ale tan trzeba podac emeil i inne pierdoly a te konto zalozyl mi kolega 3-4 lata temu co zrobic?

36 lvl to nie duzy, zaczynaj od nowa, ja to chyba zaczne na samosie

Opublikowano

1. zdecydowanie więcej, teraz boty ksują Ci nawet na BO

2. są wysokie ale idzie się dorobić z dropu ulepszaczy

fuzja polega na złączeniu np. 5 serwerów w 1, dzięki czemu jest lepsza grywalność

Tylko, że to są pojedyncze boty stawiane przez jedną osobę na jednym koncie. Stad chińskich botów w m2 już nie ma. Fishboty też są teraz banowane po automacie bez ingerencji gma.

Ale nadal nie opłaca się wracać jeśli masz zaczynać od zera. Żadna frajda masa itemów na rynku ale dla wyższych lvli. Jeśli chcesz wracać i mieć z tego radochę to kupuj konto z eq. 

1378747514-U216092.jpg

Opublikowano

1 - Botów nadal jest masa, biegaja grupkami po 10, 15 sztuk o fishbotach jzu nie mówie :)

2 - ceny spadły bo nikt nic nie kupuje, jedyne co jest w cenie to komplet ze smoak a i to pewnie jzu niedługo :)
3 - fuzja serwerów to beznadziejny zabieg majacy na celu zamydlenie graczom oczu metin2.pl to syf niewarty uwagi

polecam Ci jakiegos harda np tego z mojego opisu - mortis.pl pzodrawiam 

Opublikowano

- mało. Ew. raz na kilkanaście dni może jeden FB :P

- Ceny są b.nickie w porównaniu do tych co były 1-2 lata temu

- http://www.mpcforum.pl/topic/1078023-tut-fuzja-serwerow-faq/?hl=%2Btut+%2Bfuzja+%2Bserwer%C3%B3w#entry9538939

733761405517115815990.png

"To, że milczę, nie znaczy, że nie mam nic do powiedzenia" ~Jonathan Carroll

Gość szanio22
Opublikowano

36 lvl to nie duzy, zaczynaj od nowa, ja to chyba zaczne na samosie

Nie chce mi sie bic od nowa...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...