Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jakie postacie mają najlepsze/najwięcej cc ? największego slowa/ stuna

Lajkk

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Chuja to ty masz na twarzy CHUJA TO OBCHODZI ,ŻE ONA DEDNIE

POLECAM CZYTANIE ZE ZROZUMIENIEM!

========================

Ashe

Warwick

Gimbuska ze szkoły wypuścili, ohh.

Powiedz mi jaki mocny cc ma Warwick? Przygwożdżenie najłatwiejszy skill do skontrowania, więc...

Opublikowano

Gimbuska ze szkoły wypuścili, ohh.

Powiedz mi jaki mocny cc ma Warwick? Przygwożdżenie najłatwiejszy skill do skontrowania, więc...

Nie bede komentować twojej wypowiedzi za twój off topic ,brązie :-) Sam jesteś gimbusem ,nie jestem gimbusem kto to k*** wymyślil gimbus ,pewnie sam jesteś gibusem.

==================

Malzahar

Thresh

Leona

v5fgbo.jpg

Chipsy cola gramy w lola

Opublikowano

Nie bede komentować twojej wypowiedzi za twój off topic ,brązie :-) Sam jesteś gimbusem ,nie jestem gimbusem kto to k*** wymyślil gimbus ,pewnie sam jesteś gibusem.

==================

Malzahar

Thresh

Leona

Odezwał się silverV z mmr brąz V :D

Toksyczne dziecko.

@topic

Postacią która ma najlepsze i najwięcej cc jest Nautilus i nie piszcie że nie, gdyż każdy (oprócz cytowanego gimbuska) wie, że to on ma najwięcej CC. Leona przegrywa z nim głównie przez pasywke.

Opublikowano

Janna, teraz może mieć 100 % slowa przy 1000 ap ;)

qxv1fr.jpg

by NovusOrdo

It is better to keep your mouth closed and let people think you are a fool than to open it and remove all doubt. ~Mark Twain

Opublikowano

Odezwał się silverV z mmr brąz V :D

Toksyczne dziecko.

@topic

Postacią która ma najlepsze i najwięcej cc jest Nautilus i nie piszcie że nie, gdyż każdy (oprócz cytowanego gimbuska) wie, że to on ma najwięcej CC. Leona przegrywa z nim głównie przez pasywke.

Naucz się czytać cebulaczku : NAJDŁUŻSZY stun. Gówno mnie obchodzi Twój chlopak Nautilus, który jest i tak out of meta bo nie ma praktycznie dmg przy ganku. Żeby gank się skończył śmiercią enemy to ta druga osoba, której pomagamy musi mieć niezły dmg bo Naut to gunwo bez dmg. 

@topic : Najdłuzszy stun to Ashe, wiadomo.

Najwięcej CC'ków ma Leona. Jeśli chodzi o mida to Syndra ma slowa i stuna tak jak i Cassio. Z tym, że Cassio ma jeszcze obrażenia w czasie - nie wiem czy to się wlicza.

Opublikowano

Leona di Best.

Co do slowow, dobry jest Kha-Pierwszy slow z pasywki potem x3/x2 Ult, tez dlugi slow + W... Na dodatek ogromny dmg.

Ashe z daleka 3,5 sec stuna.

Thresh grab, nie moze sie ruszac. lecisz, knock up/slow, ulti, slooow... 

Albicoolvod->Katatuki

d64cee27e8dd47f0bbd3738cee5a7cce.png

Opublikowano

Hahah koło napisał że janna z 1000 ap ma 100% slow , i brąz z 6 rabbadonami się odezwał , sytuacja mnie rozsmieszyla xD nikt nie składa 6 rabbadownow , jak chcesz mieć 1k ap robisz na jannie archaniola stakujesz go do serafina robisz roe , i rabadona(jednego) i już z runami masz 60 140 80 180(serafin) passyw rabadona i masz koło 750 a to tylko 3 itemy ... Na veigarze da się 1500 ap ...

Gramy w LOL'a

LV :30!!

Runy :

o.O ktos jescze wydal na to 100k ip?

Opublikowano

przy 6 rabadonach tego nie osiagniesz ;) moze to osiagnac ino veigar :O

Po co rabadon. Marnowanie slota. Lepsza łezka.

Jeżeli potrzebujesz pomocy pisz na Prywatną skrzynkę. Chętnie wytknę ci błędy i powiem co robisz źle  

Opublikowano

Naucz się czytać cebulaczku : NAJDŁUŻSZY stun. Gówno mnie obchodzi Twój chlopak Nautilus, który jest i tak out of meta bo nie ma praktycznie dmg przy ganku. Żeby gank się skończył śmiercią enemy to ta druga osoba, której pomagamy musi mieć niezły dmg bo Naut to gunwo bez dmg.

@topic : Najdłuzszy stun to Ashe, wiadomo.

Najwięcej CC'ków ma Leona. Jeśli chodzi o mida to Syndra ma slowa i stuna tak jak i Cassio. Z tym, że Cassio ma jeszcze obrażenia w czasie - nie wiem czy to się wlicza.

Mnie gunwo obchodzisz ty, problem? Jungler nie ma mieć tylko dmg, ma tankowac czy wypracować killa, a to, że "out of meta" to tylko twoje wyobrazenia, bo przecież na lcs nie grają to out of meta :c. I jeszcze ostatni raz idioci powtórzę, najwięcej cc ma Nautilus, nie Ashe czy Leona, wbijcie se to do tych pustych łbów.

Btw czemu Nautilus nie ma dmg? Bo jest tankiem a nie jebanym adc...

Opublikowano

Najlepsze stuny ma Kennen:

3 skille lub 2 skille i 1 sczesliwy AA = stun

Ult = AOE Stun

iz857a.png
Jak odpowiadasz mi na posta użyj proszę @tsdek - szybciej ogarnę.

Moje poradniki(ANDROID):

Moje poradniki(Programowanie stron):

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...