Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Dyskusja o Pick Order, Smurf, I carry this give me mid, mid or feed

panieros2

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Wiesz co ja bym zrobił?

-kupiłbym tresha

-w lobby supp or afk

I kady pisze o_0 WTF i od razi sytuacja sie poprawia

Jak masz sorake w teaime czy shaco na jungli to wiadomo... Insta dodge

3d8b54f471ac3645gen.png

Ten ból dópy

Opublikowano

Dajcie spokoj plakac sie chce , musze wrzucic update mojego tematu, coraz wiecej zerowcow , ludzi ktorzy spinaja zamiast poprostu grac.

Premade na bocie polski , dostaje wpier*** 2vs2 , jak jakies zera z bronzu , i wyzywaja caly team ze jestesmy low'y i cwele . east to jakas zenada.

Opublikowano

Dajcie spokoj plakac sie chce , musze wrzucic update mojego tematu, coraz wiecej zerowcow , ludzi ktorzy spinaja zamiast poprostu grac.

Premade na bocie polski , dostaje wpier*** 2vs2 , jak jakies zera z bronzu , i wyzywaja caly team ze jestesmy low'y i cwele . east to jakas zenada.

To zmień grę, albo się do tego przyzwyczaj, bo na każdym serwerze jest tak samo poziomie brąz/silver.

185101413585933840951.png

Lecze raki w soloq <3

Opublikowano

lol, nie czytałem odpowiedzi na temat ale ja już tez tracę powoli zaufanie do takich ludzi, często mam jednego z pierwszych picków przez co ludzie mogą mnie łatwo skontrować i proszą mnie, abym oddał im linie a potem ostro feedują, to jest wkurzające

ale często jak widze, że koleś ma jakiś noobski nick czy coś typu : damian1999 albo stefanpl to patrze jego staty na lolkingu i mowie mu zeby spierd... xD

a co do smurfów co mają last picka, i widze ze carrowali większość meczy na lolkingu czy cos to oddaje im pozycje, a jesli mają słabe staty to pick order :)

Opublikowano

xD A jak ze mną ostatnio grałeś to co było na tego gościa co grał Cait? :P Jakoś nie było widać, że olewasz to ^^:D

@Up najwidoczniej nie jesteś skoro masz last picka ;)

@Raen, nie byłem lastpickiem

@BuBusio najwidoczniej jestem, bo gram duo z goldem

xD A jak ze mną ostatnio grałeś to co było na tego gościa co grał Cait? :P Jakoś nie było widać, że olewasz to ^^:D

@Up najwidoczniej nie jesteś skoro masz last picka ;)

@Raen, nie byłem lastpickiem

@BuBusio najwidoczniej jestem, bo gram duo z goldem

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...