Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jak bardzo nie lubisz policji?

mjut

JP?  

118 użytkowników zagłosowało

1. 1. Jak bardzo nie szanujesz policji? Na

• 100%
      22
    • 50%
      12
    • 33%
      2
    • 30%
      10
    • π%
      5
    • e%
      5
    • 0% XD
      62

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

"zaglądając mi w majtki" - pozdrawiam sosnowiec ; )

@top JP Firma muzi bydz

Może i brzmi to dziwnie ale tak to już jest. Warszawa, tutaj szukają nosów i zielonego tylko to im w głowe. Szczególnie gdy antynarkotykowa kręci się po dzielni wtedy z tematem lepiej się nie ruszać bo jak kogoś kojarzą to wystarczy 30 minut poruszania się po mieście i fiskanie. Dzielnica Mokotów).

10s7llx.png

By

Maxio!

• Odpowiedzi 83
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Gdyby jeszcze zajmowali się poważnymi sprawami typu morderstwa, gwałty czy pedofilię ... A tu mi się o brak dzwonka w rowerze uczepili ...

Opublikowano

Każdy gimbus pokazuje jakie to jest JP JP JP JP 100% A jak przyjdzie co do czego to po kogo dzwoni? Po policję.... Ja tam nic do nich osobiście nie mam i sam chciałbym do drogówki należeć :)

Opublikowano

JP - Jestem Policjantem ?

Co to za zwrot o_O?

Ja tam jestem za Policją, bo ktoś w tym kraju musi porządku pilnować inaczej gimbusiarnia z MPC zalałaby całą Polskę.

Zajrzyj na bloga -> Click

Opublikowano

JP NA 100%

Zarabiają fchuj, mają emeryture + rente fchuj, ciąglą płaczą że mają pieniedzy fchuj mało, większość z nich to idioci, większość się nie nadaje, fchuj oczywiscie roznych przekretów i afer

W mojej mieścinie tylko po parku śmigają szukać gimbów ze szlugami.

A teraz hejtujcie za prawde

Opublikowano

JP NA 100%

Zarabiają fchuj, mają emeryture + rente fchuj, ciąglą płaczą że mają pieniedzy fchuj mało, większość z nich to idioci, większość się nie nadaje, fchuj oczywiscie roznych przekretów i afer

W mojej mieścinie tylko po parku śmigają szukać gimbów ze szlugami.

A teraz hejtujcie za prawde

Ty, ale weź no skończ gimnazjum. :)

Ganiają gówniarzy z fajkami, bo od tego są. 

Zwykli policjanci nie robią żadnych przekrętów gwoli ścisłości.

Opublikowano

Zwykli policjanci nie robią żadnych przekrętów gwoli ścisłości.

http://www.fakt.pl/Rozmowa-komendanta-z-kochanka-Leszek-Marzec-obnaza-Prostytutki-i-policjanci-dobrze-sie-znaja,artykuly,212910,1.html
http://www.tvn24.pl/krakow,50/to-pijany-policjant-prowadzil-porsche-wlasciciel-oskarzony-o-uzyczenie-kluczykow,387711.html

http://www.tvn24.pl/poznan,43/policjanci-pod-prad-dziennikarz-nagrywa-zabieraja-mu-telefon-i-kasuja-dane,350664.html

Tego multum jest ale nie chce mi się kopiować linków, ale wystarczy do słowa ''żadnych''

P.S Gimnazjum już dawno skończyłem, moja wina że przyjąłeś moją prowokacje? :x

Opublikowano

Może i brzmi to dziwnie ale tak to już jest. Warszawa, tutaj szukają nosów i zielonego tylko to im w głowe. Szczególnie gdy antynarkotykowa kręci się po dzielni wtedy z tematem lepiej się nie ruszać bo jak kogoś kojarzą to wystarczy 30 minut poruszania się po mieście i fiskanie. Dzielnica Mokotów).

A myślałem ze takie rzeczy tylko w sosnowcu :<

No ale jak legła kocha zaglebie sosnowiec to widocznie w Warszawie tez się zaczyna robić sosnowiec :D

1377808813-U903831.png

Rekrut
Opublikowano

50% ;p taka prawda że jak coś sie stanie to każdy leci najpierw na policję, ale tak jak wyżej, zdarzają się tak zwane "kurw*" i chyba większośc wie oco chodzi ;] Wkur*ia mnie to że 20% z nich uważa się za lepszych bo ma jakieś prawa, zresztą chyba każdy widział policjanta który nie fajnie traktuje innych. Najgorsi wg. mnie to straż miejska/drogówka, kopanie bezdomnych itp zresztą aż takim JP nie jestem bo oglądam W11 ;p 

Opublikowano

Nic nie mam do policji,ale zaznaczyłem 30% dlatego,bo gdy słyszę w telewizji,jaką policja robi krzywdę niektórym ludzią to naprawde szkoda mi ich,a tych policjantów,którzy brali przy tym udział odrazu bym zwolnił,ale policja nic mi nie zrobiła,więc nie mam prawa ich nienawidzieć czy coś.Ujmując krótko jestem neutralny wobec policji.

PS.Beka z gimbusów,którzy wpisują komentarze typu ''JP 100%'' mimo to,że policja nic im nie zrobiła,ani nic o nich nie wiedzą xD 

Opublikowano

0%, bez policji zapanował by chaos. Policja jest potrzebna!

Opublikowano

Dałem 30%, bo kiedyś 2 policjantów zrobiło coś mało miłego pod moim domem, konkretnie drogówka. Stali dość długo, natrafili na samochód gdzie było 3 pianych kolesi. Jeden wyszedł i zrzygał się na nasz płot, a nasi dzielni stróże patrzeli i nic nie robili. Powinien być za to jakiś mandat, w końcu niszczenie mienia. 

Opublikowano

50% ;p taka prawda że jak coś sie stanie to każdy leci najpierw na policję, ale tak jak wyżej, zdarzają się tak zwane "kurw*" i chyba większośc wie oco chodzi ;] Wkur*ia mnie to że 20% z nich uważa się za lepszych bo ma jakieś prawa, zresztą chyba każdy widział policjanta który nie fajnie traktuje innych. Najgorsi wg. mnie to straż miejska/drogówka, kopanie bezdomnych itp zresztą aż takim JP nie jestem bo oglądam W11 ;p 

Historie rodem z gimnazjum vol. 2.

Pewnie wszystko bez powodu jeszcze, wylosowali go.

Opublikowano

ogólnie nie przepadam za policją, brzydzi mnie to jak traktują kibiców... ale ciekawi mnie ilu  z tych naszych wyżej pokazanych ,,chuliganów" internetowych chociaż patrzy krzywo na policjanta... większość pewnie jeszcze z usmiechem na twarzy mowi dzien dobry i przepuszcza w kolejkach.... temat dno...

Opublikowano

Policjanci to również ludzie, aczkolwiek niektórzy są za wielkimi służbistami przez co po prostu drażnią ludzi...

Jestem po prostu neutralna, najpierw obczajam czy da się z nimi zagadać jak człowiek z człowiekiem :3

Demonia

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...