Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jak bardzo nie lubisz policji?

mjut

JP?  

118 użytkowników zagłosowało

1. 1. Jak bardzo nie szanujesz policji? Na

• 100%
      22
    • 50%
      12
    • 33%
      2
    • 30%
      10
    • π%
      5
    • e%
      5
    • 0% XD
      62

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Od dłuższego już czasu dręczyło mnie pytanie, jak ww. sprawa wygląda wśród urzyszkodników multi player cheats forum. Tak więc zachęcam do wzięcia udziału w ankiecie tudzież wyrażenie swojej opinii.

mjut.png
  • Odpowiedzi 83
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Policję ogólnie szanuję, ale gorzej czasami z drogówką, która ustawia fotoradary i łapie na suszarkę w spokojnych miejscach, a tam gdzie jeżdżą z przekroczoną prędkością nawet o 100 km/h to ich nikogo nie ma.

Opublikowano

Policja to ważna rzecz, którą warto cenić, a nie tylko jp itd. Policje trzeba szanować, bo zapewnia nam ochronę i utrzymuje jako taki porządek.

graphic.pnggraphic.png

Opublikowano

50%

Z jednej strony zatrzymują za free, a przesłuchania na komendzie wyglądają tak że po przesluchaniu wychodzisz na czworaka :)

a z drugiej strony gdyby nie oni to już bym pewnie nie żył lub okradliby mnie do zera :)

Opublikowano

50%

Z jednej strony zatrzymują za free, a przesłuchania na komendzie wyglądają tak że po przesluchaniu wychodzisz na czworaka :)

za dużo filmów 

129699016383.png

Opublikowano

JP 110% a jak mu rower ukradną to dzwoni na policje.

Nic do nich nie mam.

x4Ctt7j.png

LONG.LIVE.A$AP !

Opublikowano

NIENAWIEŚĆ DO POLICJI TAK ZOSTAŁEM WYCHOWANY, KTO Z POLICJA TRZYMIE NA ZAWSZE JEST PRZEGRANY !!!1/

Opublikowano

Do tego stopnia, że nie dam sobie wmówić, że coś zrobiłem, jak tego nie zrobiłem. To samo z przyjęciem mandatu.

Kumpel miał sytuację nie dawno, że nie chciał przyjąć mandatu za obrazę takiego typa, który wcześniej obraził go i znajomych, policjanci byli "świeżakami" i lejąc na jego prawa zaciągnęli do samochodu, wywieźli na komendę, tam lekko wpierdolili, aż nie przyjął mandatu. Kolega nie opierał się za długo i wyszedł cało z mandatem. Uczę się na jego błędach i w takiej sytuacji zawsze będę proszę kogoś o rozpoczęcie nagrywania filmu, bądź po prostu wołał do ludzi, żeby poświadczyli o tym, że taka sytuacja miała miejsce. Jeżeli po złożeniu doniesienia zostanie ono umorzone, bądź w ogóle nie przyjęte, próbuję wyżej.

@

Myślę, że w % nie da się tego wyrazić...

Opublikowano

jpjpjpjpjpjpj tylko acab jpjpjpjpjpj jpjpjpj i acab i znowu jpjpjpjpjp

rozumierz styl rzycia gnoja ? prozto z ulidzy jol piz

1377808813-U903831.png

Opublikowano

Nie mam nic do policji.Jest potrzebna, bo bez niej każdy łamałby prawo bez obawy przed więzieniem.Nie rozumie tej całej ideologii "JP" wymyślonej pewnie przez dzieciaki, których patrol odgonił od murku, żeby nie mazali po nim.Jeżeli coś nam ktoś ukradnie, porwie dziecko, zabije bliską osobę, to zgłaszamy to na policję, która prowadzi śledztwo i łapie ewentualnych przestępców.Niektórzy pewnie powiedzą, że sami chcą załatwiać swoje sprawy, ale często nie wie się, kto ukradł nam samochód albo porwał dziecko i druga sprawa, że policja robi to wszystko bardziej profesjonalnie od nas.

Opublikowano

Szczerze? Gdyby nie było policji to po wyjściu na ulicę ludzie byli by zabijani, okradani i nie wiadomo co jeszcze. Ale z drugiej strony sami łamią prawo.. Nie raz podczas fiskania policjant złamał prawo zaglądając mi w majtki ,,w poszukiwaniu narkotyków".. JP na 50%

10s7llx.png

By

Maxio!

Opublikowano

Osobiście szanuję Policję, ponieważ gdyby nie ona, myślę że nie można byłoby gdzieniegdzie bezpiecznie wyjść poza dom.

To dzięki niej jesteśmy pod jakimś względem bezpieczni, ponieważ za sprawą organów władzy, większość przestępców nie jest na wolności. I oczywiście można z jakiegoś powodu ich nie lubić, ale wystarczy zadać sobie pytanie czy jesteśmy fair. Np, Ludzie wkurzają się ze dostają mandaty, ale tak na prawdę, to nie jest ich kaprys, tylko nasza wina. Szanujmy się wzajemnie i nie będzie problemów.

Opublikowano

Do policji nic nie mam, nie miałem z nią problemów. Ktoś musi dbać o bezpieczeństwo, osoby JP NA 100% mnie bawią. 0%

Opublikowano

Szczerze? Gdyby nie było policji to po wyjściu na ulicę ludzie byli by zabijani, okradani i nie wiadomo co jeszcze. Ale z drugiej strony sami łamią prawo.. Nie raz podczas fiskania policjant złamał prawo zaglądając mi w majtki ,,w poszukiwaniu narkotyków".. JP na 50%

"zaglądając mi w majtki" - pozdrawiam sosnowiec ; )

@top JP Firma muzi bydz

1377808813-U903831.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...