Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Trynkiewicz

DjDaamian

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 102
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Ja jestem za tym że Oko za oko ząb za ząb...!! Takie powinno być prawo.

Opublikowano

Pownien wyjść.

Odsiedział wyrok, a to, że tłum niewykształconych, chuja wartych pracowników fizycznych życzy mu śmierci jest nieistotne.

Opublikowano

Życia nie bedzie mial jak wyjdze, ludzie nie dadzą mu spokoju

ASUS SABERTOOTH 990FX R2.0

AMD FX-8320E EIGHT CORE 3.5GHZ

SAPPHIRE RADEON 7850 HD

CRUCIAL BALLISTIX ELITE 2x8 GB DDR4

WINDOWS 7 ULTIMATE 64BIT

Opublikowano

Dlatego bedzie miał ochrone i mieszkanie które dostaje tak jak dostają świadkowie koronni. Nie martw sie, tak łatwo go nie dostaniecie.

@up

No i widzisz, jest dowód, że jednak można dostać unbana po 25letnim banie. ;D

Opublikowano

Ochronę ma dobrą, nikt go nie ruszy nawet.

Najlepsze jest to, że polski rząd nie potrafił sobie poradzić z tą sytuacją i zrobili na odpierdol, zlecając jego ochronę za pieniądze podatników.

Opublikowano

Pewnie, że jest mordercą, pewnie, że powinien siedzieć dłużej. Ale wy, grożący morderstwem i linczem - w tym momencie to wy jesteście zwierzętami...

742611478555387739101.jpeg

Opublikowano

Dobra usuncie ten temat lub zamknijcie bo tak jak myslalem chcialem wiedziec co sadzicie o nim w wy wogole zeby odrazu zabic i grozby itp ehh 

signature5y.png

Opublikowano

Według mnie to idiotyzm skoro odsiedział wyrok jest już wolnym człowiekiem(oficjalnie) i przysługuje mu prawo do ochrony przed zemstą czy represjami jak innymi ale głupi kraj i głupi politycy i jest w dupie przez D.Tuska (życzę mu powodzenia w życiu).Tyle w temacie w USA miał by nietykalność a politycy nie starali się go mimo wszystko do pudła znowu wsadzić tak jak teraz w Polsce . Trynkiewicz może i zrobił źle ale odsiedział wyrok więc powinni się od niego odpierd****.To jest moja opinia.

...

Opublikowano

Sniper by się przydał. Ale szkoda mi tego Pana. Jego "ofiary" specjalnie się dogadali, że go zmuszą, żeby z nimi uprawiał sex... Potem chcieli go zabić, ale Trynkiewicz się obronił. I po co ta afera? Człowiek niewinny i tyle ;/

Opublikowano

Według mnie to idiotyzm skoro odsiedział wyrok jest już wolnym człowiekiem(oficjalnie) i przysługuje mu prawo do ochrony przed zemstą czy represjami jak innymi ale głupi kraj i głupi politycy i jest w dupie przez D.Tuska (życzę mu powodzenia w życiu).Tyle w temacie w USA miał by nietykalność a politycy nie starali się go mimo wszystko do pudła znowu wsadzić tak jak teraz w Polsce . Trynkiewicz może i zrobił źle ale odsiedział wyrok więc powinni się od niego odpierd****.To jest moja opinia.

Przecież ma paromiesięczną ochrone, tak o by go nie oddali bo wiedzieliby jak to się skonczy. Weźcie Wy korzystajcie z tego internetu dzieci drogie zanim zaczniecie się tu udzielać.

Opublikowano

Pewnie, że jest mordercą, pewnie, że powinien siedzieć dłużej. Ale wy, grożący morderstwem i linczem - w tym momencie to wy jesteście zwierzętami...

Nic mu nie grozi my, ale stwierdzamy fakty.

Juz powinien dawno być pod gilotyna a tak za nasze pieniądze siedzi.

Koszt utrzymania miesięcznie to ponad 2k można sobie obliczyć przez 25lat

Geje to banda chamów importowanych z zagranicy

Opublikowano

Nic mu nie grozi my, ale stwierdzamy fakty.

Juz powinien dawno być pod gilotyna a tak za nasze pieniądze siedzi.

Koszt utrzymania miesięcznie to ponad 2k można sobie obliczyć przez 25lat

A ponoć jesteś katolikiem, z tego co pamiętam? Bóg uczył, żeby ludzi karać, czy zabijać?

742611478555387739101.jpeg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...