Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Trynkiewicz

DjDaamian

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 102
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

A ponoć jesteś katolikiem, z tego co pamiętam? Bóg uczył, żeby ludzi karać, czy zabijać?

Gdy kogoś uderzył kamieniem, którym można zabić, i ten [uderzony] umarł, jest zabójcą i jako taki musi zostać zabity

Geje to banda chamów importowanych z zagranicy

Opublikowano

powinien dobry wpierdol dostac by sie nauczyl i tyle

Ogólnie to musiał w więzieniu z jakimiś lamusami obcować, bo pedofili itp inaczej tam się traktuję.

Miejmy nadzieję że nikomu krzywdy nie zrobi, ale jak kurwa jeszcze nie dawno rysował sobie dzieci i mówi że dalej będzie robił to co robił to trochę nie zwiastuje najlepiej :x

Opublikowano

Gdyby go wykastrowali to byłoby okej. Ale wypuszczanie takiego człowieka bez tego i to jeszcze gdy się zarzekał, że będzie ciągle to robił czyli zabijał jest idiotyzmem. Zresztą, sami ludzie się nim zajmą. Nothing else.

Opublikowano

Gdy kogoś uderzył kamieniem, którym można zabić, i ten [uderzony] umarł, jest zabójcą i jako taki musi zostać zabity

I ty mówiłeś, że to islam jest barbarzyński, tak?

742611478555387739101.jpeg

Opublikowano

Wiecie może czy go już wypuscili, czy co oni z nim tam robią? :D

możliwe ze tak, ale nic nie wiadomo. Do tygodnia media wszystko znajdą i opublikuja

Opublikowano

Miejmy nadzieję że nikomu krzywdy nie zrobi, ale jak kurwa jeszcze nie dawno rysował sobie dzieci i mówi że dalej będzie robił to co robił to trochę nie zwiastuje najlepiej :x

Dziecko, naucz się korzystać z internetu. Prokuratura dostała jego szpice i nie dopatrzyła się tam żadnych pedofilskich treści.

Opublikowano

Hrabia14

Owszem, Bóg zezwala na karę śmierci cytuje: "Ktokolwiek zabije człowieka będzie ukarany śmiercią" (Kpł 24,17), ""A gdyby ktoś bliźniego swego umyślnie zasadziwszy się podstępem zabił - i od ołtarza Mego weźmiesz go, i zabijesz." (ks. Wyjścia 21,14),  Lecz kto by się stał powodem grzechu dla jednego z tych małych, którzy wierzą we Mnie, temu byłoby lepiej kamień młyński zawiesić u szyi i utopić go w głębi morza. (Mt  18, 6- 7) Po za tym muzułmanie obcinają głowy mordercom.

Barbarzyńskie to jest zabijanie i gwałcenie małych chłopców, ale lewica broni takich i mam nadzieję, że zrozumiesz swoją głupotę, bo nadal wierzę w to, że nie wiesz, człowieku, o czym piszesz.Postaw się na miejscu ojca jednego z zamordowanych chłopców.Powiedziałbyś mu to samo, co tutaj napisałeś?

Opublikowano

Co sądzę o pedofilu i mordercy?

Zwykły dziad, który zabił czwórkę dzieci. Takich to tylko trzymać w więzieniu lub przywrócić dla takich ludzi karę śmierci.

Opublikowano

I ty mówiłeś, że to islam jest barbarzyński, tak?

Aha to kto zabija i prześladuje miliony ludzi chrześcijaństwo islam, czy islam chrześcijaństwo?

A skąd masz to wiedzieć Jak jest tylko Lewicka telewizja.

Nikt nie ma prawa odbierać życia

A jeśli ktoś je odebrał to powinien za nie zaplacic

Jeśli trynkiewicz zgwałcił i zabił twoje dzieci, to może mu zapewnisz ochronę?

Funk logic

Opublikowano

Nie ucinajmy wątku w zarodku i nie wyprzedzajmy faktów, bo forum ma służyć dyskusji. Jeśli użytkownicy potrafią utrzymać poziom dyskusji to nie widzę przeciwwskazań, żeby wymienić własne opinie na ten temat. To nie jest temat tabu.

1294477714-U1.png

Opublikowano

Czytałem na necie że jak go wypuszczą to ludzie będą go szukać by go zabić :D Chyba nie jest źle. Nie powinni go wypuszczać na wolność, powinni przywrócić kare śmierci za takie coś. 

Opublikowano

== DLA MODERATORA ==

Freestyle dla każdego użytkownika forum! Ciekawostki, plotki, gry i zabawy! Freerun dla graczy i programistów. Dział, w którym nie musisz bać się pytać o sprawy poza forumowe, jak i ściśle z nim związane!

Opis działu, więc o co chodzi?

@up

To nie średniowiecze, zabijajac kogoś, stajesz się mordercą, wiec w czym jesteś od niego gorszy?

Odsiedział swoje, czy się czegoś nauczył - czas pokaże.

Gadam jak jakiś lewak ;_;

Opublikowano

Hrabia14

Owszem, Bóg zezwala na karę śmierci cytuje: "Ktokolwiek zabije człowieka będzie ukarany śmiercią" (Kpł 24,17), ""A gdyby ktoś bliźniego swego umyślnie zasadziwszy się podstępem zabił - i od ołtarza Mego weźmiesz go, i zabijesz." (ks. Wyjścia 21,14),  Lecz kto by się stał powodem grzechu dla jednego z tych małych, którzy wierzą we Mnie, temu byłoby lepiej kamień młyński zawiesić u szyi i utopić go w głębi morza. (Mt  18, 6- 7) Po za tym muzułmanie obcinają głowy mordercom.

Barbarzyńskie to jest zabijanie i gwałcenie małych chłopców, ale lewica broni takich i mam nadzieję, że zrozumiesz swoją głupotę, bo nadal wierzę w to, że nie wiesz, człowieku, o czym piszesz.Postaw się na miejscu ojca jednego z zamordowanych chłopców.Powiedziałbyś mu to samo, co tutaj napisałeś?

Ale nie, zapomniałem, ty masz mnie za prawicowego śmiecia, prymitywa, katola, polaczka, rasistę, faszystę i nie wiem za kogo jeszcze, tylko dlatego, że domagam się sprawiedliwości i w żadnym temacie, w którym dyskutowałem z Tobą, nie obraziłem Cię.

"Komuchy", "czerwone świnie", "bolszewickie kurwy", "moskiewskie psy", "Moskale", "czerwona hołota" chcieli go powiesić, ale nie.Przyszli oświeceni przez braci Amerykanów, postępowi, prozachodni politycy, którzy powiedzieli: "Przestępców trzeba chronić przed sprawiedliwością, należy im zapewnić godne warunki do żcyia za pieniądze podatników, znosimy karę śmierci, plujemy w twarz rodzinom ofiar - wcielamy Polskę do Europy Zachodniej" Pfu!

Opublikowano

Sprawa Trynkiewicza udowodniła, że politycy mimo swych wpływów, są nie udolni w takich sprawach.

Raz że każda ekipa rządząca od Oleksego po Tuska, miała czas by zrobić cokolwiek w tej sprawie a nie tknięto palcem właściwie. Dla mnie to jest kpina, że dopiero przed wyjściem Trynkiewicza, zaczęto cokolwiek robić, dokładnie kilka tygodni przed jego wyjściem.

W tej sprawie Ryszard Kalisz ma racje, że my też jesteśmy winni bo my wybieramy ludzi do parlamentu...

Opublikowano

No i mamy sprawiedliwość, wyruchał zabił dzieciaki, zamiast dostać za swoje i nie wyjść nigdy z pierdla, będzie żył za kasę podatników, będzie miał ochronę, i wygody.

tumblr_mdy9xmFhdX1rcnsvjo1_500.jpg

Niestety ale taka smutna prawda :(

W normalnym kraju poleciały by za to głowy, ale nie u nas, jeszcze sobie premie dadzą jak się wykaraskają polityki.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...