Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Grafika prezentacji serwera by Wredna

Wredna

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Powiem tak, też jestem grafikiem (dopiero zaczynam itp)

Prace masz bardzo ładne, co do tematu mi się osobiście podoba, a co do Cb wredna to nie reaguj na takie teksty pewnego debila w tym temacie pewnie sie domyślisz o kogo chodzi, bo pewnie on chuja potrafi a tylko pisać wiec praca ładna.

Pozdrawiam i życzę więcej takich prac.

Opublikowano

Nie będzie to przypadkiem za ciemne na tle MPC?

Tło użyte w prezentacji tematu jest ciemniejsze, niz tło na mpc.

Tak wygląda to na mpc:

1392144892-U247153.png

Jeżeli dla niektórych jest za ciemne, można to ciut rozjaśnić w PS'ie.

Opublikowano

Ja bym na Twoim miejscu wrzucił również rozjaśnione, wątpię że przynajmniej 30% użytkowników z tego tematu zna taką funkcję jak "Rozjaśnienie" ^^

Nie wiem, czy rozjaśnianie w tym wypadku to dobry pomysł. Powstanie takie białe mleko wtedy. Chyba lepiej pobawić się ekspozycją. A jak to zrobić, mogę napisać w tym temacie, by ułatwić prace tym, którzy takowy zabieg chcieli by wykonać, według swoich potrzeb.

Opublikowano

Praca taka sobie, no ale ludzie...

To jest za darmo, nie wiem czego wy się spodziewaliście i czego oczekujecie.

Nikt wam za darmochę nie udostępni perfekcyjnej i dokładnie wykonanej grafiki.

Ja korzystam z jednej pracy Wrednej (tej darmowej).

Są to ikonki biżuterii, bo to ci Wredna świetnie wychodzi.

Tak jak wspomniałem, praca taka sobie.

Kilka serwerów hamachi na pewno z niej skorzysta, a randomy będą narzekały, że jest słaba praca...

Ja na biedę bym skorzystał, ale na szczęście jest kasa na grafika.

Like za wkład pracy i dobre chęci - Warto to doceniać.

2w4gxes.jpg

Opublikowano

Tło użyte w prezentacji tematu jest ciemniejsze, niz tło na mpc.

Tak wygląda to na mpc:

1392144892-U247153.png

Jeżeli dla niektórych jest za ciemne, można to ciut rozjaśnić w PS'ie.

Mogłaś zmienić kolorystykę, chodzi mi głównie o to zielone, na coś hmm.. jaśniejszego, no ale jak na darmowe to gz, bo jak patrzę na prezentacje to mnie głowa boli w niektórych. ;)

Opublikowano

Ja bym na Twoim miejscu wrzucił również rozjaśnione, wątpię że przynajmniej 30% użytkowników z tego tematu zna taką funkcję jak "Rozjaśnienie" ^^

Nie wiem, czy rozjaśnianie w tym wypadku to dobry pomysł. Powstanie takie białe mleko wtedy. Chyba lepiej pobawić się ekspozycją. A jak to zrobić, mogę napisać w tym temacie, by ułatwić prace tym, którzy takowy zabieg chcieli by wykonać, według swoich potrzeb.

sOpkTkN.png

Czy ja wiem czy jest sens to rozjaśniać, przecież to ma mieć taki mroczny klimat.

Opublikowano

Dlaczego uważasz, że te linie są nierówne? ;-) Widocznie chodzi ci o te ciemniejsze i jaśniejsze miejsca. Jest to mój drogi pattern o takiej strukturze, który daje złudzenie nie gładkiej, chropowatej powierzchni. Możesz to zaobserwować również na innych kształtach grafiki. Bez przesady, nie jestem lajkiem i zauważyłabym taką zmianę, zwłaszcza, gdyby była zaplanowana ;-) Cały "urok" tej prezentacji tkwi w tym, że nie jest idealnie symetryczny, dzięki wzorkowi oraz różnie ustawianej fazie i płaskorzeźbie ;-)

Edit: Czcionka to moja ukochana "Trajan Pro", jest to domyślna czcionka Adobe ;-) Więc edytując plik w Photoshopie na 100% będzie dostępna ;-)

Bez urazy, ale tutaj nie chodziło o te jaśniejsze miejsca, tylko o widoczne gołym okiem niedociągnięcia i piksele które psują efekt.

Ogólnie wielki plus dla Ciebie, na pewno komuś się to przyda. Jeśli jeszcze znajdzie się ktoś kto ma pojęcie o grafice, będzie potrafił to sobie poprzerabiać po swojemu.

kirito.jpg

DUPA

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Grafika dobra, ale stać Cię na wiele lepszą. Oczywiście wiadomo jest to darmowa grafika, więc nie będzie perfekcyjna jak np. prezentacja invorii, która jest powalająca :D Dam Ci plusa, gdy będę mógł, bo mam limit. Nie wykorzystam, ale komuś na pewno się przyda. Pozdrawiam.

25 | 50 | 100 | 150 | 200 | 250 | 300 | 350 | 400 | 500 | 550 | 600 | 700 | 800 | 1000 | 1500 

>>> 15% Ostrzeżeń <<<

Nie wciskaj tego !

• 7 miesięcy temu...
  • 3 tygodnie później...
  • 3 tygodnie później...
  • 1 miesiąc temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...