Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Grafika prezentacji serwera by Wredna

Wredna

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Bomb co jej tu zajebiście wyszło? Przecież to wygląda jak gówno - dosłownie.
Dodam nawet że to "FREE" w lewym górnym rogu wygląda lepiej od reszty pracy.

Opublikowano

Fakt może jest w tej grafice mały mankament ale praca godna polecenia.
Opublikowano

Ta grafika jest dla osób, które same nie potrafią jej wykonać lub tez nie mają wystarczających kosztów, by opłacić grafika. Jeżeli komuś się spodoba i przede wszystkim przyda, to się bardzo ciesze ;-)

Jeżeli uważasz, że to gówno, to w takim razie wspomóż userów mpc i stwórz coś lepszego oraz darmowego :)

Opublikowano

Przeciętnego usera mpcforum uważam za przeciętnego retarda, dlatego też nigdy nic nie stworzę dla takiej osoby, tym bardziej za darmo.
Może i Twoje intencję są dobre, ale to tak jakby nakarmić głodnego trutką na szczury.

Opublikowano

Bardzo fajnie Ci to wyszło. ;)

UP: Widać darmozjadzie, że na kase tylko lecisz.

Wredna chce pomóc innym, a Ty udajesz pro elo elo, a pewniw to Ty jak to nazwalas "gowno" potrafisz.

//50+//100+//200+//500+//1000+//1200+//1500+//2000+//2500+

xD ProUser xD

48% / 100% <Od Enix'a 40%> <5% od Istnego to wyróżnienie> 

Opublikowano

Wredna chce pomóc innym, a Ty udajesz pro elo elo, a pewniw to Ty jak to nazwalas "gowno" potrafisz.

Cóż, może i coś potrafi, ale daleko mu do prawdziwego grafika, który przede wszystkim nie kieruje się złością, jak i nie wykorzystuje swoich umiejętności, by dopiec innym, pokazać swoją "wielkość". ;-)

Topic@ Gdyby były jakieś problemy z edycją lub też pytania, jak to zrobić, proszę pisać tutaj w tym temacie lub na PW. Chociaż myślę, że tak mocno ułatwiłam ten proces, że takowych problemów być nie powinno.

Opublikowano

Już miałem pobierać ale jak zobaczyłem nie równe linie w tabelce "na start" to mi się odechciało :P popraw to jeśli możesz :P

pre_1392135549__sygnatura_winter32.png

Specjalista
Opublikowano

To kurwa udostępni swoją prace,trutką na szczury to trzeba karmić ludzi takich jak Ty,bo kurwa dużo gadają a mało robią !!!

Wredna mam do Ciebie małe pytanie,czcionka jest standardowa czy może trzeba ją pobierać z internetu,jak coś podasz nazwę ;) ?

Praca bardzo ładna,nie drażniąca w oko,wielki plus dla Ciebie. 

Pomogłeś,pomogę kiedy tylko brachu mogę!

graphic.png

Opublikowano

Dlaczego uważasz, że te linie są nierówne? ;-) Widocznie chodzi ci o te ciemniejsze i jaśniejsze miejsca. Jest to mój drogi pattern o takiej strukturze, który daje złudzenie nie gładkiej, chropowatej powierzchni. Możesz to zaobserwować również na innych kształtach grafiki. Bez przesady, nie jestem lajkiem i zauważyłabym taką zmianę, zwłaszcza, gdyby była zaplanowana ;-) Cały "urok" tej prezentacji tkwi w tym, że nie jest idealnie symetryczny, dzięki wzorkowi oraz różnie ustawianej fazie i płaskorzeźbie ;-)

Edit: Czcionka to moja ukochana "Trajan Pro", jest to domyślna czcionka Adobe ;-) Więc edytując plik w Photoshopie na 100% będzie dostępna ;-)

Opublikowano

To kurwa udostępni swoją prace,trutką na szczury to trzeba karmić ludzi takich jak Ty,bo kurwa dużo gadają a mało robią !!!

Wredna mam do Ciebie małe pytanie,czcionka jest standardowa czy może trzeba ją pobierać z internetu,jak coś podasz nazwę ;) ?

Praca bardzo ładna,nie drażniąca w oko,wielki plus dla Ciebie. 

Może i trzeba mnie nakarmić trutką na szczury, ale jeśli tylko wynajdą trutkę na plebs to polecam Ci skosztować - nikt płakać nie będzie, jeszcze Ci śliniak zawiążą.

Wiele moich prac jest udostępnionych wystarczy tylko poszukać.

and

Cóż, może i coś potrafi, ale daleko mu do prawdziwego grafika, który przede wszystkim nie kieruje się złością, jak i nie wykorzystuje swoich umiejętności, by dopiec innym, pokazać swoją "wielkość". ;-)

Daleko do prawdziwego grafika.. otóż jestem prawdziwym grafikiem, ponieważ jak na grafika przystało czerpałem nauk w prawdziwej szkole graficznej, a nie z tutoriali na takim forum jak te. A do bezmózga powyżej, jeśli nadal uważasz że gówno potrafię "odkop" sobie chociażby prezentację serwera Nexanity, w której wielokrotnie pojawiła się opinia "Najlepsza prezentacja jaka wystąpiła na tym forum".

Ogólnie Wredna siedzisz w grafice dość długo z tego co widzę i Twoje prace nie są idealne, ale podoba mi się to że potrafisz wziąć do siebie moje uwagi, a nie odszczekać jak reszta materiału odpadowego tego forum, natomiast nigdy nie zrozumiem dlaczego nie dasz swoich prac do oceny komuś kto Ci pomoże wyciągnąć wnioski co robisz źle i co powinnaś poprawić, lecz wolisz się "zachwycać" (jeśli się myle to mnie popraw) komentarzami ludzi którzy zobaczą byle pstrokaty obrazek z painta i doznają szału macicy.

Opublikowano

Może i trzeba mnie nakarmić trutką na szczury, ale jeśli tylko wynajdą trutkę na plebs to polecam Ci skosztować - nikt płakać nie będzie, jeszcze Ci śliniak zawiążą.

Wiele moich prac jest udostępnionych wystarczy tylko poszukać.

and

Daleko do prawdziwego grafika.. otóż jestem prawdziwym grafikiem, ponieważ jak na grafika przystało czerpałem nauk w prawdziwej szkole graficznej, a nie z tutoriali na takim forum jak te. A do bezmózga powyżej, jeśli nadal uważasz że gówno potrafię "odkop" sobie chociażby prezentację serwera Nexanity, w której wielokrotnie pojawiła się opinia "Najlepsza prezentacja jaka wystąpiła na tym forum".

Ogólnie Wredna siedzisz w grafice dość długo z tego co widzę i Twoje prace nie są idealne, ale podoba mi się to że potrafisz wziąć do siebie moje uwagi, a nie odszczekać jak reszta materiału odpadowego tego forum, natomiast nigdy nie zrozumiem dlaczego nie dasz swoich prac do oceny komuś kto Ci pomoże wyciągnąć wnioski co robisz źle i co powinnaś poprawić, lecz wolisz się "zachwycać" (jeśli się myle to mnie popraw) komentarzami ludzi którzy zobaczą byle pstrokaty obrazek z painta i doznają szału macicy.

No widzisz, ja też się uczę grafiki w WIT w Warszawie juz drugi rok oraz pracuje w studium graficznym, aktualnie, jako grafik stażysta, ale już na umowie. Lecz to w żaden sposób nie oznacza, iż zjadłam wszystkie rozumy, czy też, że jestem najlepsza. Cały czas to na forum powtarzam, kiedy jestem zasypywana słit komentarzami. Oczywiście cały czas się uczę od moich starszych kolegów z pracy, podejmuje się kursów graficznych, robię certyfikaty. I przez te wszystkie lata, od tych wszystkich osób, z którymi mam kontakt nauczyłam sie jednej bardzo ważnej rzeczy- to, czy grafika jest dobra, jest pojęciem względnym.

Oczywiście szanuje Twoje zdanie i nie mam absolutnie urazy do negatywnej oceny mojego projektu. Nie zachwycam się pozytywnymi komentarzami bo w zyciu codziennym, poza forum, nie raz otrzymuje negatywy. Jednak prosiłabym, by w tych wypowiediach panowało trochę więcej szacunku do drugiego człowieka oraz jego pracy :)

Opublikowano

Szczerze? Tyle co obserwuje twoje prace, to ta mi jakoś najmniej się podoba... stać Cie na więcej Sandra.

No ale z pewnością ktoś wykorzysta, czekam na więcej twoich udostępnien ;-)

Opublikowano

Przesadzacie wszyscy.

@Wredna zrobiła dobrą pracę dla osób z natychmiastową potrzebą.

Z jej darmowych, udostępnionych usług na MPC skorzystała masa ludzi w swoich prezentacjach.

Top. - Super, mnie się bardzo podoba, ponieważ jestem przekonany, że ta grafika będzie niejednokrotnie wykorzystana ;-)

727881401622271220780.jpeg
Opublikowano

Dzięki za grafikę ludzie nie rozumiem was ktoś poświęca swój czas i udostępnia to to jeszcze wam zle tak jak wredna napisała to dla serwerów które nie mają np. kasy za wykonanie grafiki lub umiejętności napewno mi się przyda gdyż będe stawiał serwer hamachi łap + 

Opublikowano

Szczerze? Tyle co obserwuje twoje prace, to ta mi jakoś najmniej się podoba... stać Cie na więcej Sandra.

No ale z pewnością ktoś wykorzysta, czekam na więcej twoich udostępnien ;-)

Te "lepsze" nie są darmowe :P

A żeby uniknąć już dalszych dyskusji na temat tego, czy ten projekt jest dobry, czy też nie: jeżeli komuś się przyda i podoba, to ma okazję wykorzystać. Jeżeli nie, to niech szuka czegoś, co sprosta jego wymaganiom ;-) Proste ;-)

Opublikowano

Dobry grafik bierze za swoją prace powyżej 1000 zł (lepszy grafik spokojnie powyżej 5 tys za całą stronę). Jeśli ktoś za darmo oczekuje kokosów to szybciej sam się nauczy robić layout niż doczeka go na forum. Niektóre prace Wrednej faktycznie odbiegają od klimatu Metin2, ale są to prace publikowane za free. Te na zamówienie są poważnie dobrej jakości i godne polecenia. Gdybym nie miał swojego grafika, to właśnie do niej odezwałbym się z prośbą o layout strony itp.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...